Bildirim
BölümSonuCanavarı - Nintendo Wii Top 10
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Abi siz Wii'ye veda ettiniz ben daha Wii alamadım :))
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Bunun için mi bo2 incelemesi geçikti garip her oyun-haber sitesi yayınladı bi siz kaldınız
ilbey1234
Merhaba;
Black Ops 2 incelememiz yapım aşamasında. Sanırım en geç Pazartesi yayında olacak. Her oyun-haber sitesi bizim kadar uzun video inceleme hazırlamıyor. Yazılı inceleme olsaydı, takdir edersiniz ki çoktan yayınlamış olurduk ancak video inceleme olduğu zaman işin rengi değişiyor. Yani inceleme gecikmiş değil :) Bugün IGN, Gamespot gibi siteler dahi taş çatlasa 6 dakikalık incelemeler hazırlıyor. Uzun ve detaylı bir inceleme haliyle uzun sürüyor. Sabrınız için teşekkürler.
Talha Aynacı
bence harika bir video olmuş.wii u almayı ciddi ciddi düşünüyorum ve wii nin klasik oyunlarınıda alacağım.bu video ilaç gibi geldi.
adamsın talha reyiz -
Wii piyasasından çok uzak kalmışım. -
super mario galaxy oynamayı çok isterdim ama sadece onun için wii almakta cüzlanımı ağlatır nolurdu xbox live yada psnde satılsa nasılsa motion controle gerek yok haksızmıyım :(
Süper düşünülmüş bir inceleme. Darısı PS3 ile Xbox 360'ın başına diyelim. Teşekkürler.
galaxy 2 kesin 1. olur diyordum 2. çıktı,
videoda oyunların isimlerini yazdığınız bar çok fazla yer kaplamış oyun görüntülerini çok engellemiş, bari biraz transparan olsaydı -
galaxy serisini beğenmeyen tek insan benmiyim :/ oynanabilirlik çok iğrenç ve mario klasiğine çok ters -
mario ile xenblade e 5 yazıyo -
Keşke oyunları oyunmuhabbeti programında olduğu gibi 2-3 kişi ile karşılıklı fikir alışverişi ile ve bir texte bağlı kalmadan doğal duygularınızla 45-50 dakikalık incelemeler yapsanızz...saygılar..
00:52 Prototype ? -
Top 20 yapılamazmıydı diye düşündüm ama Wii de toplsan en fazla 10 tane iyi oyun var onlarıda videoda söylemişsiniz zaten.
Not: Beni hatırla kutucuğunu işaretlediğim halde siteye her girdiğimde yeniden giriş yapmam isteniyor. Bu sorun giderilirse iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
00:52 Prototype ?
resident evil: umbrella
wim yok hiçte olmayacak ve bunu hiç umursamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: cysis99
O zaman burada işin ne ? Ne kadar saygısız bir nesi yetişiyor ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Wessaur
quote:
O zaman burada işin ne ? Ne kadar saygısız bir nesi yetişiyor ya
nicke baksana dostum adam 99lu daha ergen bile değil -
quote:
Orijinalden alıntı: cahitdikici
quote:
Orijinalden alıntı: Wessaur
quote:
O zaman burada işin ne ? Ne kadar saygısız bir nesi yetişiyor ya
nicke baksana dostum adam 99lu daha ergen bile değil
Hiç dikkat etmemiştim valla
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X