Şimdi Ara

Bolumsonucanavari Sunar: 2010'un En İyi 10 Oyunu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
4
Favori
42.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Aa 4. sıraya final fantasy 13 ekleyeyim ben de iyi hatırlattın hocam yeni başladım dehşet güzelmiş oyun. Lost Odyssey'den sonra çok özlemişim j-rpg'leri. Üstüne üstlük ilk defa ps3'te görüntüsünden memnun kaldığım bir multiplatform oyun oldu. Baya bildiğin 1080p oyun hayretler içindeyim.

J-Rpg çok zevkli ama Final Fantasy XIII çok çok daha zevkli. Grafik olarak bile çoğu oyunun önünde bence. Oynanabilirlik herkese göre değil belki ama çok beğenilen oyunlarla rahatça kafa kafaya gider. Çok eğlenceli ve zevkli.

• Erdinç abi özledik seni valla senin incelemelerin dışında hiç birini izlemiyorum.Bayağıdırda göremiyorduk seni iyi oldu bu. :)Hayırlı Teskereler :)
  • Black Ops ne yapıyor o listede Medal Of Honor varken
  • Güzel inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Bu liste sanırım bir ay önce felan hazırlandı ve şimdi yayınlandı. Var mı böyle bir durum acaba?

Aynen öyle.
  • Bana Göre:

1-Red Dead Redemption
    2-Heavy Rain
    3-Vanquish
    4-Bad Company 2
    5-Ac Brotherhood
  • Mass Effect 2 1. liği hak ediyor aslında.
  • Güzel liste olmuş 1-2 oyunun dışında. Yalnız şu Red Dead Redemption bilgisayara çıkmadı ya ona yanarım.
  • rezerve
  • Mafia 2 yi de koysaydınız keşke kaliteli oyundu :( mario dan daha çok hakettiği kesin ...
  • çok saçma mario gibi bebe bir oyun var ama mafia 2 nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 31 Aralık 2010; 14:39:43 >
  • Mafia 2 fenomen be abi onu nasıl koymuyorsunuz.PC de korsan olarak satış rekorları kırmış bir oyun olduğunu biliyormuydunuz ?
  • Castlevania gibi kaliteli bi yapım kesinlikle 2010 un en iyi 10 oyunu arasına her türlü girmeliydi.
  • "Tüm zamanların en iyi oyunu"nun 6. sırada olmasının yanlış olduğunu düşünenler, hatta listede garipseyenler, bunu da geçtim "bebe oyunu diyen" insanlar var Fanboy toplulukları sizi.
    Neyse güzel bir liste olmuş, sadece "Halo" yerine başka bir oyun olabilirdi.
    Hayırlı tezkereler Erdinç abi
  • Çok güzel bir inceleme olmuş ellerinize sağlık, 1. seçtiğiniz oyunu oynama vaktim olmadı ama en kısa zamanda oynayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Castlevania gibi kaliteli bi yapım kesinlikle 2010 un en iyi 10 oyunu arasına her türlü girmeliydi.

Aynen Castlevania gibi bir yapım kesinlikle girmeliydi. Gerek senaryosu, gerek combolarıyla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

çok saçma mario gibi bebe bir oyun var ama mafia 2 nerede

Senin bebe dediğin oyun Mafia 2'ye nerdeyse her incelemede fark atmış

• Liste umduğum gibi olmuş ama bir kaç sıralamanın yeri değişebilirdi
  • Vayyy Joker gtaturk yetmemiş burayada gelmişsin.
  • liste
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.