Şimdi Ara

[BOMBA] Andorid Market 3.2.0 FULL Hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [BOMBA] Andorid Market 3.2.0 FULL Hızlı

Evet Arkadaşlar Yeni Hızlı Android Market Çıkmıştır.Daha Hızlı Ve Stabil...

KURULUM

1. Apk dosyasını indirin
    2. root explorer ile / system / app içerisine atın
    3. eski vending apk dosyasının üzerine yazdırın sonra / system / app içerisindeki vending apk yı tıklayın yükleyin
    4. telefonunuzu kapatın ve açın bukadar yeni android marketi kullanmaya başlıyabilirsiniz

LİNK=http://www.wupload.com/file/429285814/Vending.apk

• 3.1.2 versıyonu kurulu bende, değiştirmeye değer mi?
  • bendede 3.1.5 yüklü bu önerdiğin sürüm için root edip mi yüklememiz lazım apk yi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recow

bendede 3.1.5 yüklü bu önerdiğin sürüm için root edip mi yüklememiz lazım apk yi?

Root yapmaya gerek yok işlemleri uygula sadece.

Ayrıca yüklemeye değemi dersenizde bence değer gerek hız gerekse görsellik açısından yükleyin derim...
  • evet ben kurdum, şöyle; dosyayı indirdim ve sd kartın içine atıp direk ordan kurdum. dedi bu bir sistem dosyasıdır yenisiyle değiştirilsinmi ? evet dedim. yükledi telefonu açtım kapıdım baktım 3.2.0 olmuş. bu eskisine göre daha seri aramaları falan daha hızlı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

evet ben kurdum, şöyle; dosyayı indirdim ve sd kartın içine atıp direk ordan kurdum. dedi bu bir sistem dosyasıdır yenisiyle değiştirilsinmi ? evet dedim. yükledi telefonu açtım kapıdım baktım 3.2.0 olmuş. bu eskisine göre daha seri aramaları falan daha hızlı yapıyor.

dedğin gibyse tmm ya yapılır:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.