Şimdi Ara

BOMBA!!! Ati sistemde PHYSX desteği. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ValouR

Sen denedinmi peki ? Öyle saçmalık olmaz ati driver yüklendikten sonra bilgisayarın 2. nvidia kartını görmesi olanak dahilinde değil buna inanıyorsan ayrı mesela tabi

inanma ne onu anlamadım göz var nizam var, adam yapmış işte. techpowerup ta haber olmuş ss ile birlikte. yapabildiğine göre sürücüsünüde kurmuş puanını almış. Zaten nvidia dünden razı Radeon için Physx çıkarmaya işte linki. fake dir değildir tartışılır ama nvidia physx inbir standart olması için çaba sarf ediyor bunlarda o yüzden. AMD yi kendine bağımlı yapacak physx istediği gibi yagınlaşırsa. İnsanlar bilmediği şeyler konusunda neden ısrar eder anlamam. Yok kuramazlar yok çalışmaz vb vb.

Bende 8800gtmin yanına anakart değiştirirsem bir 9400gt felan almayı düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

quote:

Sen denedinmi peki ? Öyle saçmalık olmaz ati driver yüklendikten sonra bilgisayarın 2. nvidia kartını görmesi olanak dahilinde değil buna inanıyorsan ayrı mesela tabi

inanma ne onu anlamadım göz var nizam var, adam yapmış işte. techpowerup ta haber olmuş ss ile birlikte. yapabildiğine göre sürücüsünüde kurmuş puanını almış. Zaten nvidia dünden razı Radeon için Physx çıkarmaya işte linki. fake dir değildir tartışılır ama nvidia physx inbir standart olması için çaba sarf ediyor bunlarda o yüzden. AMD yi kendine bağımlı yapacak physx istediği gibi yagınlaşırsa. İnsanlar bilmediği şeyler konusunda neden ısrar eder anlamam. Yok kuramazlar yok çalışmaz vb vb.

Bende 8800gtmin yanına anakart değiştirirsem bir 9400gt felan almayı düşünüyorum

Evet iddia ediyorum ve bu konuda bilgiliyim ati kartlar üzerinde physx çalıştırılabilir ama aynı anakart'da ati grafik işlemleri için nvidia kart'da physx işlemleri için kullanılamaz

Hayalcilik iyidir ufkunu açar insanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Ağustos 2008; 18:40:23 >

• Tek kart bile binbir problem iken sistemde ikinci kart olarak nVidia ikibinbir problem olabilir. Sisteminde ekr. kartı değişikliği yapan kişiler format atmadan kart değiştiremiyorken 2 driver aynı anda problemleri ikiye katayabilir. Ama nVidia phsyx yaygınlaştırmak adına bir süre dillere bal sürüp sonra acı biberle ceza verebilir.

Komplo Teorisi : part 2
  •  BOMBA!!! Ati sistemde PHYSX desteği.

177.83 sürücüsünü Winrar ile açtığınızda altlarda PhysX sürücüsünü bulabilir ve çalıştırarak bir sonuca ulaşabilirsiniz.

Kartı tamamen kurmadığımız için çakışma olması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18yusuf -- 28 Ağustos 2008; 18:18:45 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: desert_rain

quote:

Evet iddia ediyorum ve bu konuda bilgiliyim ati kartlar üzerinde physx çalıştırılabilir ama aynı anakart'da ati grafik işlemleri için nvidia kart'da physx işlemleri için kullanılamaz

Hayalcilik iyidir ufuğunu açar insanın

arkadaşım nasıl eminsinki bu kadar?
    sırf denemek için şu an pci bir kart taktım makinaya elimde nvidia kart yok (board um 2 kart takmaya uygun ama nvidia kart mevcut değil)pci s3 kartı tanıdı gayet güzel...
    bir sisteme 2 tane kart takılmaz diye sizi inat ettiren nedirki böyle onu anlamadım ben?
    zaten bu tartışılan konuda da 2 tane ekran kartının AYNI ANDA ÇALIŞMASI değil.biri görüntü işlerken diğeri ageia phsyx kartı gibi davranıyor...

• Belki Forceware leri kırpmışlardır sadece fizik le ilgili olan dosyaları yüklemişilerdir yada hiç forcewre yüklemeyip sadece physx driveri yüklemişlerdir ne bilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musandia -- 28 Ağustos 2008; 18:30:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musandia

Belki Forceware leri kırpmışlardır sadece fizik le ilgili olan dosyaları yüklemişilerdir

Ben de üstteki mesajımda onu belirtmek istemiştim zaten. 177.83 sürücüsünden Winrar ile PhysX sürücüsü çıkarılabiliyor. Sadece PhysX yüklenebiliyor mu onu deneyeceğim şimdi.
  • Şu anda tümleşik 6100 sahibi anakartlı ve 8800 gt takılı sistemde PhysX yüklü ve görüntüyü tümleşik 6100'den almaktayım. Elime PhysX destekli bir oyun geçince sizin için test yapacağım.
  • arkadaşlar ben bir yerde daha duymuştum atide de oluyormuş phsyx desteği ama

bu ati ve nvıdıa kasanın içinde kavga ederler geçinemezler benim pek inanasım yok ha atide tek başına olabilir ama nvıdıa ve ati bunlar kesin kavga ederlerjavascript:void(opener.AddText('[sm\=duel.gif]'));self.focus();
  • ati ile nvidia yanyana kullanılır. olmaz demeyin ugraşınca oluyor. driveri kendiniz yazacaksınız. driverden anlamam diyorsanız hiç bulaşmayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 28 Ağustos 2008; 22:45:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

BEN ANLAMADI MTAM OLARAK

• ilk baş nvidia ekran kartını takıp sürücüleri ve physx i takarsın.sonra nvidiayı 2.slota ,1.slotada ati takarsın.ati driveri yüklersin.daha sonra physx te nvidiayı 2.kart görebilir.

yada 2. olasılık hani physx 8*serisine daha gelmemişti hatırlarsınız,inf dosyası ile sürücüyü kandırmaya çalışıyorduk ya ona benzer birşeyde yapmış olabilirler.
  • Kim invidia kart bulacak şimdi
  • hurafe bunlar hurafe inanmayın
  • inanmayın böyle seylere tamamen hayal
  • bir arkadaşın dediği gibi sadece physx sürücüleri yüklenilmiş nvidia kartında vistada olmuyor ancak xpde böyle şeyi yapabilirsiniz
  • hile yapmayın bence
  • Şimdi mantıken bu olay 2 tane aynı işi yapan PCI kart kullanmak gibi bir şey. Mantıken olması lazım ama fiziksel veya yazılımsal bir sınırlama yüzünden yapılamıyor olabilir..

Birinin vaktini ayırıp deneyip kesin cevap vermesi iyi olurdu
  • inş olur bu olayda, phsyx i bizde kullanırız. belki nvidia fanları bana ekran kartı önerin diyen arkadaşlara gtx260/280 al mutlaka phsyx war onun ayrıcalığını yaşa fln demezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: menem

quote:

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Böyle birşey olursa düşük seviyede olsa Geforce kart şatışları artacağı için Nvidia bu işten karlı çıkan taraf olur..

işte sana bir bakış açısı daha

+
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.