Şimdi Ara

BOMBA!!! Ati sistemde PHYSX desteği. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parası olan arkadaşlar çaksın kasaya HD4870x2 + GTX 280 PSU'da 2000 Watt oyunlarda seçeriz artık hangi kartı kullansam
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

Parası olan arkadaşlar çaksın kasaya HD4870x2 + GTX 280 PSU'da 2000 Watt oyunlarda seçeriz artık hangi kartı kullansam

Bildiğim kadarıyla 9500gt 'de de GTX280'de de fizik başarımında bir fark yok. Yani 4870'in yanına GTX280 almaya gerek yok. Eğer bu olay oluyorsa (ki olabileceğine inanıyorum ve tech powerup da yazdıysa doğrudur) o zaman 4870'in yanına 9500gt almak hatta 9400gt almak yeterli olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ValouR

quote:

Orjinalden alıntı: hicks

terbiyesizlik yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Eylül 2008; 18:32:00 >
  • öhöm öhöm...

BOMBA!!! Ati sistemde PHYSX desteği.

http://img386.imageshack.us/my.php?image=nvidiaatikardeskardesql5.jpg

şimdi bikaç tes yapıp sonuç vereyim bari usuldendir.hangi programlar vardı phsyx destekli oyun bench falan?isim verin de indirip bakayım...

• ilkerinanç;

Yaptığın ayarlarda bir gariplik var. Physx işlemlerini üstlenen 8600GT için varsayılan monitör 2. Yani Sanki Physx işlemleri diğer bir monitörde olacakmış gibi görünüyor. Daha da basit anlatımla; 3850 ile 8600GT aynı varsayılan monitör 1'de görev yapması gerekmiyor mu?
  • neden bahsettiğini pek anlayamadım ben...
  • @ ilkerinanç
    ikisini nasıl çalıştırdığını da anlatırmısın. hemen deneyebilrim eğer anlatırsan
  • valla hoca bendeki anakart msi p35 neo2-fr.p45 veya x48-x58 de de pek farkedeceğini sanmıyorum.
    önce baya bi denedim hiçbir şekilde aktif olmadı phsyx.
    en sonunda önce ikinci pci-e yuvasına nvidia 8600gt kartı taktım.sürücüleri yükledim.phsyx aktif olduğunu gördüm.makinayı kapattım 1.pci-e yuvasına ati kartımı taktım sürücülerini yükledim yeniden başlattım.nvidia control panel e baktığımda phsyx aktif haldeydi hala.
    ha bir de nvidia nın bağlı olduğu monitörü iliştirilmiş yapmadan nvida conrol panel aktif oluyor ne phsyx onu da hatırlatayım...sanırım arkadaşın bahsettiği o...
  • ya arkadaşlar allem ettim kallem ettim gene olmadı.enabled yazıyor ama oyun bench yaparken aktif olmuyor.
    sanırım işin püf noktası iki kartı da monitöre bağlamak.yani iki kart da bir şekilde monitöre bağlı olacak.kimi aynı monitöre birini dvi diğerini d-sub bağlayarak yapmış,kimi gfeorce olanı tv ye bağlamış falan filan...
    ha bu arada illa dx10 desteği derseniz windows 7 betası bulup yükleyecekmişiniz.win7 aynı anda 2 kartı destekliyormuş.tabi şimdilik.tam sürümde ne olur bilemem onu...
  • 3870 Kartım var bende sırf bu iş için 8500GT almıştım eğer monitörüm hangi karta takılı ise o aktif hale geliyordu ve atiye taktığımda Nvidia saçmalıyordu PhysX'i enable yapamıyordum ama bu akşam tekrar deneyecem.
  • Selam millet,
    şuan bende amd 790gx anakart var, yani SLI desteği yok, ve 8800gts 512mb ekran kartım var kullandığım. Şimdi bu ekran kartının yanına elimde olan bir 8600gts ekran kartını taksam sizce performans gözle görülür artar mı ? Yoksa laf olsun diye mi takmış olurum ? Örnek olarak GTA4 de bir performans artışı olur mu ? Oyun daha yok ama edinmek üzereyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 13 Aralık 2008; 21:45:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.