Şimdi Ara

Bomba: RTE, F35 çöplerini almak için s400'leri Amerika'ya verecek! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

R bizim reise patentlidir. kusura bakma.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

siyaset bu gerekirse tükürdüğünü yalatır lakin hainlik yapmaz birileri gibi pkk ile ortak olmaz şurada 1 sene daha s400 soba borusu der f35 isteriz der durursunuz. sonra o balonunuzda söner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 26 Eylül 2024; 8:36:42 >
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

Tükürdüğünü yalamakta bir erdem olmuş, gerçi yadırgamamak lazım neler neler artık erdem oldu 

O tükürükten ülke ne zararlar gördü unutulur gider hatta birde üzerine destan yazılır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 26 Eylül 2024; 8:46:37 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

siyaset budur bakkal yönetmiyosan yalarsın. sizin erdemliğiniz anca 10yıl marşı söyleyip pkkyı meclise taşımaktan öte gidemez. 

Oldu megri  

• Özellikle dış siyaset bilim işidir, zeka işidir, tecrübe işidir. Çok düşünür net karar verirsin, sac katmeri gibi dönmezssin ufak hatalar varsa revize edersin. Dış politakdaki her kararından 180 derece dönersen ne güvenilirliğin ne de söz hakkın kalır.

Beceriksizliği övecek kadarda partizan olmayın. Konu sadece s 400 f 35 olayı değil.

Yıllardı süren başarısız dış politakların geldiği durum ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 26 Eylül 2024; 9:25:13 >

Bu siyaset falan degildir. Siyasette belli bir cizgin ve durusun olur, bir ona bir buna daldan dala olmaz. Bir o yana bir bu yana olan ülkeye oluyor, bosa yedigin yaptirimlarla. Deneme yanilma ile degil zeka ve ileri görüslülükle dis siyaset yapilir. F35 lerin alinmasi bizim icin dogru olandir. F35 e cöp diyen adam hicbirseyden anlamiyordur. F16 larda zamaninda ABD yazilimi ile geldiler, zamanla kendi yazilimlarimizi gelistirmeyi basardik. S400 varmi yokmu orasi bile belli degil, Rus ucaklarini düsürmenin kagit üzerindeki bedelidir büyük ihtimal.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

hangi yazılımı geliştirdin la? adı ne ve hangi dille geliştirdin?

çünkü bunu yapmak için: Bu tür sistemlerde iki aşamalı virtual çekirdekler olur ve bunlar üzerinden api benzeri yapılarla iletişim sağlarsın. lakin kırmak istediğinde her seferinde bellek değerleri değişir ve asla gerçek kernel'a ulaşamazsın. bu yüzden kırmak imkansıza yakındır.

:))))))))))

senin gibileri de işte f35 övüyor :D belli ingilizcen de yok globalde bu uçağın kötü imajı hakkında geçmişten günümüze yapılan eleştirileri de anlayamıyorsun. amacın sırf amerikan çöpünü övmek :))))))))))))))

neyse yerli milli motor muhabbetinden sonra bak bu "f16 kodlarını hackledik" muhabbetine de güldüm :D

Türkdüğünü yalamak başka, döneme göre ilişkiler geliştirmek başka. bu yaptığı adamın kaçıncı R kardeş.

Aynen SU 35 ler cooh eyyi qnqiii MU lar dehset qnqiii. F16 larda Dost Dusman belirleyen sistem degistirildi. Telefon Uygulamasi gelistirmeye benzemez bu isler. Oturdugun yerden sallayacagina müthis yazilim bilgilerinle para kazan. Adam 10 yildir Almanyada tarzan kadar almancasi yoktur sorsan, gelmis milletin ingiluzcesini sorguluyor. Hakli ciktigin hicbir platform yok bunu nasil basariyorsun diye sormadan edemiyor insan.

• Hariciyoutube
    ✈️ E. Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş ve Prof. Dr. Hasan Ünal, Harici YouTube programında Türkiye'nin F-35 çıkmazını konuştu: 📌 ABD’nin F-35 üzerindeki tam bağımlılık stratejisi 📌 Türkiye için F-35 krizi daha güçlü bir milli savunmaya giden yol mu? 📌 S-400'ler kutuda mı sahada mı? Harbe hazır mı? 🌍 Dış politika gündemini websitemizden takip edebilirsiniz 👉 https://harici.com.tr 🔔 Kanala Abone Olmak İçin 👉 https://bit.ly/3pmLAMs
    https://www.youtube.com/watch?v=UJ3h1kvXrwI

sen kendini neden benle yarıştırmaya kalkıyorsun? ben hayatımı rahat yaşadım ve yaşıycam. gezdim gördüm :D

3 hadi bilemedin 5 yıl daha kalacağım ülkenin dilini sular seller gibi öğrenmeye gerek duymuyorum ki zaten 20 seneye almanya diye biryer kalmayacak. almancayı ben b1 de bıraktım :))))

anlamadığın işler hakkında yorum yapma bremın. yani hayatında daha işlemcisini görmediğin sistemi hacklenmekten bahsediyorsun :))))))))))) en basitinden şöyle anlatayım. 32 bitlik işlemciler ile 64 biti işlemciler arasında farklar bile engel oluşturuyorken. keza adını sanını bilmediğim farklı komut setleri olan işlemciyi hackleyebildiğimizden bahsediyorsun :)))))))))))

güldürdün vallahi Allah da seni güldürsün bremın.

bu arada meslekten para kazanamadığımı nereden çıkardın. arada iş bağlayabilirsem bağlıyorum. lakin ucuza mı ucuza. sonuçta devlet bakıyor :D Alman müşteriler buna yanaşmıycandan bulabilirsem yabancılardan buluyorum.

sende amerika övmeye devam et falan. ne bileyim işte amerikan çöplerini övedur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 26 Eylül 2024; 11:31:7 >

Yazip yazip silmissin, kackere daha yaziyi degistireceksin, kararli ol biraz.

Putine yamanacagim diye 40 takla atiyorsun. Biz Amerika savunmuyoruz ama sen Rusyayi savunuyorsun, biz ise bizim icin en hayirlisi bu diyoruz. Bir insanla yarismak icin onu ciddiye almak lazim, seni ciddiye alan yokki ywrisa gireyim, neden kendini bu kadar dev aynasinda görüyorsun? Büyütecli anayya bakmayyi birak ve kendini oldugun gibi gör.

x32 x64 yazinca Mühendismi oldun? nerden biliyorsun neyi ne kadar bildigimi? Burda herkes sen gibi hayat hikayesini ortaya dökmüyor, zaten bu islerden anlasan önce anonim kalmaya ve hakkinda daha az bilgi vermeye dikkat ederdin. Sen gecenlerde Bulgaristan köyündeki cocuk parkiyla hava atmaya kalkmistin, sonra sildin videoyu nedense  

Arada is mis bagladigin yok, bir iki flayer basiyorsundur Türk Dönercilere o kadar  Devlet bakmaz, asalaklari süründürür. 3-5 kurus almak icin Is Bulma kurumunun kapisina gelip gidiyorsun, birak 500€ sadaka veriyorlar diye hava atmayi, akli basinda bir insan bu durumdan utanir. Kendini kandirma, halin ortada. Böyle giderse yengede ilk firsatta seni senle basbasa birakir, bende söylemesi. Hayat hikayeni ögrenmeyen kalmadi burda. Git mis gibi Rusyaya Putin baksin hatta gir Rus Ordusuna Ukrayanaya karsi Rus saflarinda gövdeni siper et ve o yüksek teknoloji ürünü Rus silahlarini kullanma firsati tani kendine, niye bu kadar yoruyorsun kendini  . Bizede arada bir resim atarsin cepheden  

sizin tam ve bağımsız türkiye yolunda gitmemiz derdiniz yoksa rte gelip geçer. 

kemal deden kaç vekil verdi pkkya.?

o yüzdenmi abd yunanistana yığınak yapıyor o kadarda saf olmayın. 

Biraz kaliteli yandaşlık yapın. kemal i diyorsan pkklı yaptıysa kemal dahil kimse o pkk lılar yargılansın yoksa boş yere rüzgar yapmayın.

ama kemal bol niktarda akp liyi vekil yaptı orası ayrı konu.

Konu amacından sapmasın Türk tarihinin belkikde en kötü dış politikası yapılıyor. Bir öyle bir böyle ne duruş var ne amaç.

seloyu k ziyarete kendi partisi bile gitmiyor iken illegal her oluşumda chp orada oluyor avukat yolluyor arkasındayız diyor. zaman gatesinde kendileri bağlayanlar uzaydan gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 26 Eylül 2024; 12:31:32 >

sildiğim burada en son 500 e yaptığım sitenin kodlarının ss idi. ekim ortasında bir Türk kioskçu gelecek. ona da bakalım anlaşabilirsem diyorum birşeyler yaparım diyorum. ondan sildim. SS gereksiz duruyordu.

x86 mimarisi ile x64 mimarisi farkını bilmek neden gizleme nedeni olsun :)))))))))))) intel 8086 nedir bilmeyen adam kendisine bilg mühendisiyim demesin concon  

bunları dahi bilmiyorken kalkıp bana birşeyler idda ediyorsun, cevap yazınca da doğruları öğrettiğim için sana , sen teşekkür edeceğine gizli kalsaydın vs diyorsun. herkes snowden olamaz çıkın bu amerikan rüyanızdaki hollywood palavralarından :))))))

kardeş zor değil. hartz4 arbeitlosungeld 2 rechnung yazarsın bakarsın ne geçiyor eline :D bize ortalama 1900 civarını geçiyor. benim yandan da işim var amerika üzerinden oradan da 500 dolar civarı ayda geliyor. günde 1 saat iş. 2 saat yaparsam 1000 dolar diyorum concon. bu web sitesi işi diyorum ; sürekli yazılım teçleri evrildiğinden diyorum hem yan gelir hem de güncel kalmak için diyorum. yani ayda 2500 euro bir gelirim var diyorum.

biri ile yarışa gireceksen diyorum, hangi dalda olduğunun farkında ve karşılık verecek birşeylerin elinde olduğunun farkında olacaksın diyorum :D

50 tane sorun çıkarmış çöpü diyorum, hala savunuyorsun diyorum... yanına palavralarda sıkıyorsun diyorum ... ama ben rusçu olurken sen "en hayırlısı" diyici oluyorsun diyorum :)))

iyi gülüyorum ve Allah da seni güldürsün diyorum.

çöp ama eski bir çöp olan f16 için yalvarmak ... tam bağımsız yolunda iyi masalmış :))))))))))) arap eteği öpmekten, ingilizden emir almaktan boş vakit bulursanız, birkaç yeni birşeyler öğretsinler abileriniz de ... böyle sıkıcı oluyor.

"dam bağaamzız Türkiye yeghenım, yonanın bodlarınnan ege garalarına ayah bazıyolla yeghenım, dam bağümzüz Türkiye yeghenım"  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.