Şimdi Ara

🔥 Bombom 337 Sürüm 5.5 Oyun Files 🔥

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bombom 337 dosyası, 2020 ‘den beri kendi geliştirmiş olduğum dosyadır. Forumlarda ve başka yerde bulamayacağınız dosyalardır. 

Bu oyun dosyasını çok eski bir kaynaktan 2019 yılında buldum ve bütün oyun içi bugları fixledim. Oyuna hazır etkinlikler ve keşif ekledim, geliştirilmiş admin paneli ekledim. Satın alan kişiye hiçbir sorun çıkarmayacak bilmeyen birinin yapabileceği şekilde hazırladım ve bu dosya ile 5 ayda 150.000 TL para kazandım. Ödeme kanıtlarını aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz tamamen ödeme firması tarafından kanıtlardır. Dosyayı alan kişiye detaylı kurulum videosu ve oyunun web sitesi hediye edilecektir.

Oyun hakkında hiçbir bilginiz olmasa dahi yönetebileceğiniz ve sağlam gelir sağlayabileceğiniz bir oyun sadece reklam yapmanız gerekmektedir. Kurulumu basittir ama yapamazsanız kurulumunuzu da yapabilirim.

Kazanç sağlamak için sadece yapmanız gereken; Reklam. 

Google Adwords & Sosyal Medya (Facebook – Instagram) için de reklam konusunda yardımcı olurum.

GÖRSELLER

Etkinlikler 1 : Zaman Sınırlı, Hazine Tarlası, Zengin Adam, Biriken Giriş

Etkinlikler 2 : Bogo Macerası, İlk Yükleme, Ring Savaşı, Şans Yıldızı

Etkinlikler 3 : Piramit Keşfi, Takas Etkinliği, İndirimli Mağaza, Hazine Çiftliği

Keşifler 1 : Sihirli Karınca Yuvası, Çiftlik, Bogo Krallık Şehri, Kasvetli Kale

Keşifler 2 : Zombi Kuşatması, Zaman Anafonu, Elf Ormanı, Soğuk Bölge

Keşifler 3 : 7 Ay, Korsan Gemisi, Yengeç Kral, Köpek Balığı

SIKÇA SORULAN SORULAR

Oyunu nasıl düzenleyebilirim?

Dosyanın içerisinde bulunan yönetim ve admin paneli sayesinde sunucunuzu düzenleyebilirsiniz.

Bu dosyayı kim yaptı?

Dosyayı ben ve ekibim yaptık. Fakat projeyi iptal ettik ve dosyayı satmaya karar verdik.

Bu dosya nereye kurulacak?

Herhangi bir VDS ‘e kurabilirsiniz.

Hata var mı?

Dosyada bulunan bütün sistemler sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

İletişim için forum, discord ya da whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Discord : maximiles

Whatsapp : buraya tıklayınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.