Merhabalar, Hesabın ilk ve tek sahibiyim. Hesabın bağlı olduğu mail adresi sadece oyuna özel açılmıştır. Hesabı alacak olan kişiye direk mail adresiyle birlikte hesabı vereceğim. Hesapla ilgili önemli detayları fotoğraflarıyla aşağıda paylaşıyorum. Güncel olarak arada oynamaya devam ediyorum. Erken satılmazsa forum üzerinden ayrıntıları güncelleyeceğim. Fiyat için özelden (DM) yazabilirsiniz. Aklınıza takılan soru olursa sorun arkadaşlar. İlk olarak hesaptaki kostümler aşağıdaki gibidir; Prenses Shelly Zalim Bibi Ninja Ash Retro Brock Barbar Kral Bull Kırmızı Ejderha Jessie Büyücü Barley Poco Starr Kötü Colette Samuray Ruffs Silahşor Colt Mavi Tara Altın El Belle D4R-RY1 Mega Kutu Darryl Mecha Bo Gümüş Güncelleme. 24.01.2022 V8-BIT (Şampiyonadan Kazanıldı) 30.747 Mor Rütbe Yıldız 28.861 Kupa Yeni Şampiyon Buzz 9. Seviye oldu. Yeni Gadgetlar ve Yıldız güçleri Bütün şampiyonlar 9. seviye Mr. P 10. seviye (diğerleri 10 olmak üzere) 9592 Altın. Yeni maskeli şampiyon kazanıldı. Aşağıdaki resimler eskidir. Oyuna 3 haftadır girmiyorum satın almak isteyen mesaj atabilir. Düşünen arkadaşlara hesabı uygun bir fiyata bırakacağım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pall mall -- 24 Ocak 2022; 19:50:20 > |
Bildirim