Şimdi Ara

BONUS 200 TL üzeri Giyim ve Elektronik alısverisine 20 TL İndirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
15
Favori
15.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyaya katılmak istiyorum ama kart limitim 201,39 TL. Kampanya katılım ücreti 1,99 TL.

Bu engeli aşmamın yolu var mı ? 

• quote:

Orijinalden alıntı: ThatsIt

Kampanyaya katılmak istiyorum ama kart limitim 201,39 TL. Kampanya katılım ücreti 1,99 TL.

Bu engeli aşmamın yolu var mı ? 

Karta para yatırın, limit artar

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Ben Bayadır avantajix iade.com falan kullanmıyorum. Tavsiyeler neler bu konuda cüzdan bakiyesi yüklemesinde iade alamıyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyapacagizz

Cüzdan sayılıyor ama geri iade yaptığımda direk aldı parayı. Kampanya bitmeden 1 gün önce yatırıp para yattıktan sonra çekeceğim.
    Bi bitmediniz ...
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam bildiğim kadarıyla Cuzdandan alışverişe %2 gelmesi için mobilden alım yapmak lazım siz Trendyol mobil uygulamadan once uygulamadan önce avantajix yapabiliyorsaniz şansınızı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Cüzdana yüklerken demek istedim hocam. Ayrıca bu sabah tarayıcıdan cüzdan ile 73tl ödeme yaptım verdi yüzde 2
    Hocam Cuzdan'a yükleme yaparak olmuyor.

• nefret2055 N kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim hocam
  • N11geçerli 200/20 ve yılbaşı kampanyasında.

• Tekrar çek aldım 125 TL ikinci işlem olarak saymadi hocam 20 TL de ordan alırız dedim yılbaşı kampanyasından ama bonus uyandı sanırım:)

Edit: hocam daha işlem gerçekleşmemiş görünüyor ben mesaj gelmeyince saymadı sandım ama henüz işlem gerçekleşmemiş bilgi veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret2055 -- 20 Aralık 2020; 19:2:37 >
  • Paracard'a bağlı sanal kartla işlem yapılsa sayar mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Alacağınız ürün kategorisi uyuyorsa önce 530 tl sepet yapacaksın sonra 150/30 garantipay kodu çakacaksın 500 e inecek 100 TL bonus kampanyasından bir işleme sayılmış olacak 10 TL bonus diyelim. 20 tl de 200/20 iade kampanyasından gelecek. Etti mi 60 TL, bir de 500/75 TL bonus gelecek etti 135 tl. Totalde 530 tl lik alışveriş gelir 395 tl ye alın size kombo

530 sepet tamam 150 ye 30 tamam 100tl bonus kampanyası tamam 500 e 75 tamam 200e 20 nasıl olacak hocam

• nefret2055 N kullanıcısına yanıt
    Ben az önce 210 tl lik alışveriş yaptım 2 kampanyayada saydı

Edit. Bonus sanalla yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 20 Aralık 2020; 19:53:53 >
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam. Çek aldım ama hala gönderilmedi diyor ve Bonus flastan baktım karttan cekmemisler henüz. yarında 125 TL alsam diğer gün birdaha alsam 40 TL de burdan gelir. En son kalanını yapı kredi 75 TL kampanyasından tamamlarım inşallah. Bisiler yapmaya çalışıyorum ama bakalım elime yüzüme bulaştırmam inşallah:))
  • Hocam Bu trendyol ve amazon posları değişebiliyor, denemekte yarar var tabi. Sonuçlar paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Hocam Cuzdan'a yükleme yaparak olmuyor.

teşekkürler hocam

Hocam rica ederim keyifli alışverişler.

• Amazondan hoparlör aldım işledi. Yılbaşı kampanyasına da saydı.

• Amazon bankalarla sektör olayını artık çözdü sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

sabah geri yüklenmiş kullandım saol

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.