Şimdi Ara

BONUS 200 TL üzeri Giyim ve Elektronik alısverisine 20 TL İndirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
15
Favori
15.480
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüklenmiş.
  • Yüklendi indirim kampanyası
  • kartlarda limitler tükendi, hesap kesim tarihini bekle kombo olur bir iki bir şey daha çıkar bekle falan filan derken bu kampanyayı yapmayı unutmuşum , oysa ay sonuna kadar sanıyordum. bu 2. oldu bu ay unuttuğum. Gaming monitör , mouse, ssd, ekran kartı, kasa, msi vb. kampanya kalabalıklarından şu kolay kampanya gerilere mi düştü de unuttum, nolduysa artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 28 Aralık 2020; 4:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan yaptığım alışveriş sonrası indirim kampanyası adıyla +20 gözüküyor hesap hareketlerinde ama bakiyeyi göremedim. Bu ekstre indirimi miydi yoksa nakit mi yatacaktı?
  • Hocam ben Amazon yaptım kazanım bildirimi bile gelmişti bugün ekstre indirimi olmamış ve kampanyaya dahil işleminiz bulunmuyor yazıyor şaka gibi
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    Kampanya işlemlerinde kazanım görünüyor, hatta 20 tl indirim yansıtıldı bildirimi geldi ama bende de yok hocam. Mecbur kayıt açtıracağız.
  • bende amazondan paracard ile alisveeis yapmistim yatmamis kart hareketlerinde gorunmuyor bonus flastan da katilim saglamistim halbuki...
  • An itibari ile kampanya 29-31 Aralık arasında yenilendi.
    BONUS 200 TL üzeri Giyim ve Elektronik alısverisine 20 TL İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 29 Aralık 2020; 0:32:31 >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah katıldık
  • Ayın 21inde amazon elektronik aldım saymadı amazon saydı diyenler var bonus saçma sapan iş yapıyor

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Önceki kampanyada saymıştı şimdi amazondan sanal kartla alışveriş yaptım yine saydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacenet -- 29 Aralık 2020; 6:50:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki alışverişte bana da kazanım bildirimi gelmişti fakat ekstre indirimi yansımadığı gibi daha sonradan uygun işleminiz bulunmuyor şekline çevirmişler.
  • kazazz kullanıcısına yanıt
    İndirim geldi bana, internet sitesinden almıştım. Olur da yan çizerlerse diye kazandınız yazan ekran görüntüsünü filan sakladıydım.

Ben de ss almıştım hocam kayıt açtım da böyle saçmalamaları hoşuma gitmedi
  • sanal kart ile mi aldınız,, dönemici hareketler kontrol edin

Garantinin bana garezi var herhalde kartı sadece bonus zamanı kullanıyorum :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.