Şimdi Ara

BONUS’A BAĞLI HGS ALIMINA 30 TL BONUS! (5-28 Şubat 2021) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
2.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanyaya katılmak için uygun kart yok diyor. Halbuki bonus flexi kartım var. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
  • olabilir garanti sitesinde yazıyor güncellememişlerdir

• Or_By O kullanıcısına yanıt
    PTt den uygulamadan her yüklemede 3-5 Tl komisyon alıyor. Uygulaması sıkıntılı. Ben banka HGs ye geçmek istiyorum
  • Or_By O kullanıcısına yanıt

ptt de etiket 12.5 veya 15lira olması lazm en uygunu ora veriyor bankalar pahalı

• daquied kullanıcısına yanıt

Hocam ben farkını tam bilmiyorum Kütahya’da yaşıyorum 1 den fazla aracım var hangisini almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msimsek93 M kullanıcısına yanıt
    Ogs alırsan plaka değiştirme yapabiliyorsun. Atıyorum otobana gireceksin emanet aldın hgs Ogs yok giriyorsun ogsye yazıyorsun plakayı. İki aracın var birini aktif kullanıyorsun onda tanınımlı. Ama diğeriyle otobana gireceksin yazıyorsun plakayı ogs ye. Arabayı sattık hgs ne olacak kapatacaksın versiğin depozito kart ücreti va gibi şeyler çöp olacak. Ogs ye gireceksin sileceksin plakanı bitti. Yeni aracın plakasını yazacaksın yola devam.

Edit: otobüs kartı gibi düşünün. Kişiye özel gibi bir durumu var plaka belirtmek yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 7 Şubat 2021; 1:35:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepbluee61

PTt den uygulamadan her yüklemede 3-5 Tl komisyon alıyor. Uygulaması sıkıntılı. Ben banka HGs ye geçmek istiyorum
    pttden alırken vereceğin kredi kartına otomatik ödeme tanımlarsin, ücret kesmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

OGS araçlar arasında taşıyabilirim o zaman .. peki yapıştırılan bişey mi zarar verir miyim araca

Aynısı HGS içinde geçerli. Etiketi cama yapıştırmayın. Bankanızın uygulamasından değiştirin plakayı istediğiniz araçla geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

OGS kraldır gerisi heyecan
    ogs, hgs , ne farkı var ?

• kullanıcıadam K kullanıcısına yanıt
    Ben dediğiniz gibi yapamadım hgs de. Sonraki aracıma ogs aldım. Şuan elimde hgs olmadığı için kontrol edemiyorum fakat öyleyse hgs almak daha iyi olur ücreti açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

Aynısı HGS içinde geçerli. Etiketi cama yapıştırmayın. Bankanızın uygulamasından değiştirin plakayı istediğiniz araçla geçin.
    hgs etikette değişim olmuyor, çöpe gidiyor.
    hgs kart olanıni aldım, biri değişiyor dedi, diğeri değişmiyor dedi müşteri hizmetlerinin

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Ogs cihaz var pilli, hgs etiket ama ya okuyor ya okumıyor. Ogs de hızlı geçsen bile okuyor ve cihaz öterek bilgi veriyor.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bakiye aktarma oluyor. Ama kart yeniden almak gerekli benim bildiğim bu değiştiyse bilemem.

Örneğin. İptal edip yenisini istiyorsunuz. Eski hgsnin içinde 50 tl var o 50 TL yi yeni aldığınız hgs ye aktarıyor ama yeni hgs için ücret ödüyorsunuz. Eski hesap için ödenilen ücret gidiyor.

Dediğim gibi olay değiştiyse bilmiyorum. Ogs kullanıyorum ben ilk hgs de öyle olunca boşuna sürekli hgs ücreti vermektense ogs aldım onunla devam ediyorum. Her araç için plaka değişikliği ile işlem tamamlanıyor.
  • İŞ BANKASINDAN HGS ALIRSANIZ PLAKA DEĞİŞİMİ YAPILIYOR

YAPIKREDİDE YAPILMIYOR, PARANIZ BOŞA GİDİYOR

GARANTİYİ BİLMİYORUM

deneyen olursa yazsın öğrenelim 👍

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Garanti maaş müşterisiyim ben. Hgs etiket dediği vardı. İptalden başka seçenek yoktu. Hgs kart bilmiyorum. Garanti ogs ye geçiş yaptım sadece iptal olduğu için
  • Arkadaşlar lütfen bilen birileri cevap yazsın. Ben bir akrabanın aracını emanet almıştım hgs yoktu ve ona kendi adıma hgs alıp etiketi cama yapıştırdim yaklaşık bir sene önce. Sonra kendime ikinci el araç aldım benim aracımin hgs etiketi var ama eski sahibinin üzerine. Şimdi ben kendi aracıma, diğer emanet araçtaki hgs yi nasıl geçirebilirim. Etiket yapışmış durumda. Ve içinde yüklü bayağı bakiye var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Ogs cihaz var pilli, hgs etiket ama ya okuyor ya okumıyor. Ogs de hızlı geçsen bile okuyor ve cihaz öterek bilgi veriyor.

hgs 'de okumama sorunu kalmadı, sonradan plakadan okuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Bakiye aktarma oluyor. Ama kart yeniden almak gerekli benim bildiğim bu değiştiyse bilemem.

Örneğin. İptal edip yenisini istiyorsunuz. Eski hgsnin içinde 50 tl var o 50 TL yi yeni aldığınız hgs ye aktarıyor ama yeni hgs için ücret ödüyorsunuz. Eski hesap için ödenilen ücret gidiyor.

Dediğim gibi olay değiştiyse bilmiyorum. Ogs kullanıyorum ben ilk hgs de öyle olunca boşuna sürekli hgs ücreti vermektense ogs aldım onunla devam ediyorum. Her araç için plaka değişikliği ile işlem tamamlanıyor.
    şunu bir müşteri hizmetlerine sorayim, kartın bir anlamı yoksa plaka değişiminde, ogs daha mantıklı olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Arkadaşlar lütfen bilen birileri cevap yazsın. Ben bir akrabanın aracını emanet almıştım hgs yoktu ve ona kendi adıma hgs alıp etiketi cama yapıştırdim yaklaşık bir sene önce. Sonra kendime ikinci el araç aldım benim aracımin hgs etiketi var ama eski sahibinin üzerine. Şimdi ben kendi aracıma, diğer emanet araçtaki hgs yi nasıl geçirebilirim. Etiket yapışmış durumda. Ve içinde yüklü bayağı bakiye var.
    hgs 'de plaka değişikliği yok. eski hgs 'yi iptal edip içindeki parayi alacaksın, ya banka hesabına yatmasını isteyecen, ya da vereceğin başka bir hgs numarasina aktarımı isteyecen

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.