Şimdi Ara

BONUS’A BAĞLI HGS ALIMINA 30 TL BONUS! (5-28 Şubat 2021) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
2.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam araçta son 6 ay boyunca hep çift ücret kesmiş şimdi uğraş dur, ogs varken sorun yoktu şimdi bunuda ogs ye geçircem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

İŞ BANKASINDAN HGS ALIRSANIZ PLAKA DEĞİŞİMİ YAPILIYOR

YAPIKREDİDE YAPILMIYOR, PARANIZ BOŞA GİDİYOR

GARANTİYİ BİLMİYORUM

deneyen olursa yazsın öğrenelim 👍
    bu saçmalığın niye bir standarti yok, teb de yapmıyor hgs etikette plaka değişikliğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogecoin

Hocam araçta son 6 ay boyunca hep çift ücret kesmiş şimdi uğraş dur, ogs varken sorun yoktu şimdi bunuda ogs ye geçircem

denk gelmedim hiç öyle bir soruna

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hgs etiket, hgs kart fark burada olabilir belki. Ben hgs kart kullanmadım i. Garanti bankası indan hgs etiket aldım sattığım gün iptal ettim camda kaldı. Aldığım araçta da camda etiket vardı. Garanti Ogs ye geçtim sonraki aracıma taşıdım sorun yaşamadım. Garanti Hgs kart veya tüm hgs kartlar nasıl bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadam

Aynısı HGS içinde geçerli. Etiketi cama yapıştırmayın. Bankanızın uygulamasından değiştirin plakayı istediğiniz araçla geçin.
    bankadan bankaya değişiyor sanırım. teb 'de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: daquied

Hgs etiket, hgs kart fark burada olabilir belki. Ben hgs kart kullanmadım i. Garanti bankası indan hgs etiket aldım sattığım gün iptal ettim camda kaldı. Aldığım araçta da camda etiket vardı. Garanti Ogs ye geçtim sonraki aracıma taşıdım sorun yaşamadım. Garanti Hgs kart veya tüm hgs kartlar nasıl bilmiyorum
    hgs etiket ya da kart olması değil de, banka ile ilgili. karayolları müşteri hizmetlerini aradım, bankalar belirliyor bunu dedi. her alanda olduğu gibi, hükümet bizi kucağa almalarina izin vermiş. her araç değişiminde, hgs ücreti de ödüyor vatandaşlar.

yukarda arkadaş yazmış, işbankası hgs plaka değiştiriyor diye. ama şu da var , teb 18 liraya satıyor etiket ya da kartı, ama garanti mesela 80 liraya satıyor sanırım hgs etiketi.

• Hgs plakaya tanımlı. Geçtiğiniz gişe arızalı okumadığı zaman kameradan plakaya ceza işlemi yapalırken tanımlı hgs varsa otomatik olarak oradan kesiyor.

Aynı şekilde bakiye eksikse 15 gündü sanırım süre veriyor. Ogs de pili bitiyor pil değişimi önceden mümkün değildi şimdi bilmiyorum.

Yıllardır işbank dan otomatik talimatlı kullanırım. Aracımı alır almaz hemen ilk şubeden alıyorum. Belirlediğiniz limit altına düşünce istenilen bakiyeyi yüklüyor. Benim 50 tl alt limit düşünce 50 tl yükler. Hiç ceza vs yemedim. Ay sonu e postaya ekstre yollar.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Pil değişmiyor cihaz ömrü genelde 3-5 yıl ama etiket de zaten 5 yıl sonra ölüyor

• Etiket rfid etiketi pil yok içinde manyetik temas olmazsa çok uzun yıllar dayanır. İçinde yansıtıcı anten var o kadar.

İşim rfid etiketleri ile çalışıyoruz. Kolay kolay bozulan bir şey değil. Cama yapıştırırsanız sökülmüyor yalnız. Eski aracımdakini iptal etmiştim o yüzden.

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

Evet pil yok ogs cihazında var ama temizliğe felan verince sile sile, güneş altında eskiyor etiket

• Bonus yatan oldumu ? Bende hala kampanyaya dahil işleminiz yok diyor bonus flash
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.