Şimdi Ara

BONUS Ekinoks'a özel online giyim harcamanıza 30 TL bonus! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
4
Favori
28.775
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    magaza yaptım. 250 40 olaydı bide efsane olacaktı. bide peşin tapın 20 bonus öyle geliyor. ben taksit yaptım Allahtan 2 3 tane bonus vardı da iptal edip başka kart ile aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dermani06 kullanıcısına yanıt
    www.bonus.com.tr
    Markalar
    https://www.bonus.com.tr/markalar

Trendyol yok, farklı bi gelişme olduysa bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dermani06

Nasıl değil, daha bugün alışveriş yaptım Trendyoldan okul kampanyasına dahil etti
    Birader kesin bilgi mi? Teb bonus dahil ediyor, siz garanti bonustan bahsediyorsunuz değil mi. Geçen yıl dahil etmiyordu.
  • Greyder geçerli mi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Birader kesin bilgi mi? Teb bonus dahil ediyor, siz garanti bonustan bahsediyorsunuz değil mi. Geçen yıl dahil etmiyordu.

Alıntıları Göster
    Okul alışverişlerinde 60 bonus kampanyasında dahil olduğu yazılmış. Bu da dahilse birleştirmeyi düşünüyorum. Kesin bilgi verebilecek arkadaş varsa şimdiden teşekkür ederim

• trendyol 2 kişinin teyide ihtiyaç var yok mu yapan

• Trendyol için yok mu kendini feda edecek bir kahraman

• takip
  • Okul kampanyası döneminde trendyoldan garanti bonusla çeyrek aldım,okul kampanyasına dahil olmadı

• Dün akşam lcw den çocuklara kıyafet aldıydık, ne yapsak şimdi diye düşünüyorum. gerçi benimde ihtiyaçlarım vardı, lcw den kendime bişeyler alayım olmadı sonra mağazadan değiştiririm. 30bonus 30bonustur :)
  • arkadaşlar bu kampanya teb ile happybonus da yok ama onlarda da 200e 20 ve 250 ye 40 var

250 liralık yapsak hem 20 hem 40 hem de 10 lira okul kampanyası gelir mi acaba?
  • boyner.com.tr'de geçerli oldu. hem ekinoksa hem de okul kampanyasına işlem saydı. boyner'in kendi ekinoks (300/100 indirim ve 23 hopi paracık) kampanyası ile birleşince çok iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

boyner.com.tr'de geçerli oldu. hem ekinoksa hem de okul kampanyasına işlem saydı. boyner'in kendi ekinoks (300/100 indirim ve 23 hopi paracık) kampanyası ile birleşince çok iyi oldu.
    Kodun geçtiği ürünü arayıp bulan kişi olarak sizi alnınızdan öpmek isterim
  • trendyol bonus üye iş yeri arkadaşlar. ben yaptım alışveriş problem olmadı. okul kampanyası ile de birleşti. gönül rahatlığıyla sağın sütünüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirana1 -- 23 Eylül 2019; 11:24:29 >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    çanta alıp iptal etseydiniz bari şimdi iptal olmaz sanırım

• POLO Sanal mağazadan aldım. Tanımlandı. Okul kampanyası ile birleşti.

BONUS Ekinoks'a özel online giyim harcamanıza 30 TL bonus!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    ben 6 adet alışveriş yaptım hepsi sayıldı. belki farklı banka posundan geçmiştir ödemeyi.
  • fizikfelsefesi F kullanıcısına yanıt
    parfümlerde geçiyor hocam, uzun zamandır almayı düşündüğüm bir parfüm vardı, boyner+bonus ekinoks+bonus okul+hopi+avantajix kombosu denk gelince affetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aduzcu09

Pay hangi site hocam Polo da var biliyorum
    😀😀 garanti pay odeme sekli guzel kardesim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.