Şimdi Ara

BONUS GENÇ PARACARD YENİ !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantinin yeni çıkardığı paracard ı benim hoşuma gitti sizlerle paylaşayım dedim diğer paracardlarına göre daha avantajlı olduğu için bu konu açtım bilgilendirmek istedim..

Avantajları

25 yaşına kadar hesap işletim ücreti yok
    Alışverişlerde bonus kazandırması

Dezavantajları

25 yaşından sonra hesap işletim ücreti alınması
    Harçlık hesabı olduğu için aylık harçlığınızın buraya yatırmak

Bunlar da sitesindeki bilgiler:

Para yerine Bonus Genç Paracard’ınızı kullanarak dünyanın her yerinde alışveriş yapabilirsiniz.

Üstelik Bonus üye işyerlerinde yaptığınız alışverişlerde bonus kazanır, bedava alışverişin keyfini çıkartırsınız.

Bonus Genç Paracard’ınıza bağlı açılacak Harçlık Hesap ile 25 yaşınıza kadar hesap işletim ücreti ödemezsiniz. Harçlık Hesap'a yapılan düzenli harçlık ödemeleri ile ek harçlık ödemelerinden, hesap sahibi 25 yaşını doldurana kadar masraf alınmaz.

Garanti Bankası müşterisi değilseniz İnternet Şubesi'nden ya da size en yakın Garanti Şubesinden kolayca Bonus Genç Paracard’a başvuru yapabilirsiniz.
    Bonus Genç Paracard’ınız varsa, şifrenizi İnternet Şubesi’nden veya 444 0 333 Alo Garanti’yi aradığınızda “Kart şifresi almak istiyorum” diyerek oluşturabilirsiniz
     BONUS GENÇ PARACARD YENİ !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 3 Temmuz 2013; 20:19:26 >

• şuan worldcard idare ediyor saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.