Şimdi Ara

Bonus Her 50 TL'ye 5 TL toplam 25 TL bonus! (Son gün : 31 MART) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
5
Favori
19.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2*50 için farklı gunde yapılması şartı var.
  • yazıldımı bilmiyorum ama ben kuyumcudan çeyrek alıp 100 tlsini worldden 50 tlsini bonustan çekmeyi düşünüyorum.böylece 15 tl ucuza gelir diye düşünüyorum
  • ikinci 5tl geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

ikinci 5tl geldi

sanırım benim 3 oldu.

1 benzin

1 market

1 gıda
  • Şeker Bonus's bakın hele önce kampanyayı kendine göre değiştirmiş. Farklı günlerde 50 TL alışverişe 5 TL bonus yapmış.
    Sonra da kes-kopyala-yapıştır yaptıkları kampanya şartlarında Shell i bile işin içine karıştırmışlar.

Amatörlük dizboyu

Bonus Her 50 TL'ye 5 TL toplam 25 TL bonus! (Son gün : 31 MART)

• Anlamadım, Kazanılan bonus 4 Nisan-24 Nisan arası kullanılır diyor.

Siz devamlı 5TL geldi yazıp duruyorsunuz. Bonuslar anında mı yükleniyor?

Ben alışveriş yaptım netten. herhangi bir bonus gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: datox

Anlamadım, Kazanılan bonus 4 Nisan-24 Nisan arası kullanılır diyor.

Siz devamlı 5TL geldi yazıp duruyorsunuz. Bonuslar anında mı yükleniyor?

Ben alışveriş yaptım netten. herhangi bir bonus gelmedi.

sorun nerede ? hemen yüklemeyen tarz bir bonus kampanyası ! sadece kazandınız SMS / SLİP te msj geliyor o kadar.
  • BİLGİ:
    TTnet faturasını ttnet.com.tr den ödedim.
    5 TL kazandınız mesajı geldi.
  • Doğalgaz faturası ödedim iğdaş post cihazından 89 tl 5 tl geldi
    Ardına market alışverişi yaptım (Ama 2x50)mesajı atmadan 1 saat önce yaptım ona sayılır mı bilmem)5 tl geldi
    Az önce Doping Adsl faturamı netten ödedim 55,99 tl 5 tl geldi.

Yarın opet online dan 50 tl öbür gün yine opet online dan 50 tl yüklesem (2x50=25 tl gelir mi) sizce arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 26 Mart 2013; 11:26:11 >
  • Kampanyaya Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus ve PTT Bonus dahildir.

kapsam genislemis, ama ING ve benim kullandigim Burgan Bonus hala yok :)
  • GG den ayın 26 sında yatacak bonuslar yattımı hem garanti hem denizbanka baktım yatan yok sizlerde duurm nasıl
  • Arkadaşlar şimdi mümkün olduğunca 4 sayfayı da okudum ama sormak istediğim konuyu göremedim, şimdi kart sahibi max 50 TL bonus kazanabilir diyor. Fakat herkes 25 TL alabiliyor, bildiğiniz üzere Bonus American Express kart X2 bonus veriyor. Acaba bonus amex sahipleri 50 TL kazanıyor olabilir mi ?

Bir de şunu net sormak istiyorum;

Bir bu kampayımız var. 50*5=250 TL harcama ve 25 TL bonus diyelim.

Bir de 31 mart a kadar 50*2 market/akaryakıt alışverişlerinde 25 TL bonus.

Biz bu 2 kampanyaya da katılırsak, toplamda 250 TL lik harcama ile 50 TL ( Her iki kampayadan gelecek 25*2 TL bonuslar ) bonus kazanmamız mümkün mü ?

Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ram10

Arkadaşlar şimdi mümkün olduğunca 4 sayfayı da okudum ama sormak istediğim konuyu göremedim, şimdi kart sahibi max 50 TL bonus kazanabilir diyor. Fakat herkes 25 TL alabiliyor, bildiğiniz üzere Bonus American Express kart X2 bonus veriyor. Acaba bonus amex sahipleri 50 TL kazanıyor olabilir mi ?

Bir de şunu net sormak istiyorum;

Bir bu kampayımız var. 50*5=250 TL harcama ve 25 TL bonus diyelim.

Bir de 31 mart a kadar 50*2 market/akaryakıt alışverişlerinde 25 TL bonus.

Biz bu 2 kampanyaya da katılırsak, toplamda 250 TL lik harcama ile 50 TL ( Her iki kampayadan gelecek 25*2 TL bonuslar ) bonus kazanmamız mümkün mü ?

Teşekkürler,

50*250 de bu kampanya ile başka bir kampanya birleştirilemez ibaresi varsa olmaz ama yoksa öyle bir ibare birleştirebilirsin

• 5 - 31 Mart arasında Bonus Card'larınızla farklı günlerde, size gönderilen sms'te belirtlen tutarda alışveriş yapmanız halinde yine sms'te belirtilen tutar kadar ekstra bonus kazanacaksınız.

Bonus’tan harcamaya ekstra bonus hediye!

Kampanya Detayları:
    Kampanyaya sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz dahildir.
    5 - 31 Mart arasında Bonus Card'larınızla farklı günlerde, size gönderilen sms'te belirtlen tutarda alışveriş yapmanız halinde yine sms'te belirtilen tutar kadar ekstra bonus kazanacaksınız.
    Alışverişler, üye işyeri zorunluluğu olmaksızın gıda ve akaryakıt sektörlerinde yapılmalıdır.
    Kampanyaya katılmak için bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan harcama yapmadan önce "SURPRIZ" yazıp 3340'a göndermeniz gerekmektedir. Kartın son 6 hanesinin yazılmasına gerek bulunmamaktadır.
    Bankamızda kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
    Kazanılacak bonus 5 - 12 Nisan 2013 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kazanılacak bonusun kartınıza yüklenebilmesi için yükleme tarihinde kart statünüzün kullanılabilir ve açık olması gerekmektedir
    Kampanya müşteri bazında olup her müşteri kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir.
    Taksitli alışverişlerde, toplam tutar dikkate alınacak olup iade ve iptal işlemler dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya sadece Garanti Bankası Bonus Card ve Money Visa'lar dahildir.
    Paracard, Flexi, Altın Bonus, diğer banka Bonusları, ticari kartlar, Miles&Smiles Kredi Kartı ve American Express kartlar kampanyaya dahil değildir.
    3340'a gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. (KDV ve ÖİV dahil; Turkcell 0,65 TL, Vodafone 0,40 TL ve Avea 0,50 TL)
    Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
    Diğer benzin kampanyaları ile birleştirilmez.

SANKİ "KATIL" kampnaynası gibi aynı sms geldi denedim 2*50 tl dedi ne ayak sizce

http://www.bonus.com.tr/4/ arkadaşlar buhttp://www.bonus.com.tr/xxxxxxx/ burdaki rakamı 1 den 20 ye kadar denedim hepsınde aynı kampanya farklı isimlerde var KOLPA olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 26 Mart 2013; 13:34:29 >

• Bu kampanya ile shell kampanyası birşeymiyormu arkadaşlar

İki gün önce shell'den mazot aldım mesaj gelmedi

Dün giyim alışverişi yaptım mesaj geldi

Daha önceden mesaj atarak iki kampanyaya da katıldım

Kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bu kampanya ile shell kampanyası birşeymiyormu arkadaşlar

İki gün önce shell'den mazot aldım mesaj gelmedi

Dün giyim alışverişi yaptım mesaj geldi

Daha önceden mesaj atarak iki kampanyaya da katıldım

Kafam karıştı

2 KAMPANYAYA BİRDEN DAHİL OLMAK İPTALİNE YOL AÇMIŞ OLABİLİR.
  • İnternetten fatura ödemeleri de dahil anlaşılan.
    "her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 25 TL bonus hediye edilecektir." ve "bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir." yazıyor. Sanırım 1 asıl, 1 ek kart ile de faydalanabiliyoruz. Peki 1 asıl kart, 1 sanal kart ile de yararlanılır mı? Sanal kart'a yüklenen bonuslar asıl karta yansıyor mu?

Bunlar dışında kazanılan bonuslar asıl karttan ek karta aktarılıp kullanıldığında asıl kartın bonusu eksiye düşürme falan durumu oluyor mu?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

İnternetten fatura ödemeleri de dahil anlaşılan.
    "her 50 TL ve üzeri harcamaya 5 TL, toplamda 25 TL bonus hediye edilecektir." ve "bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir." yazıyor. Sanırım 1 asıl, 1 ek kart ile de faydalanabiliyoruz. Peki 1 asıl kart, 1 sanal kart ile de yararlanılır mı? Sanal kart'a yüklenen bonuslar asıl karta yansıyor mu?

Bunlar dışında kazanılan bonuslar asıl karttan ek karta aktarılıp kullanıldığında asıl kartın bonusu eksiye düşürme falan durumu oluyor mu?

Şimdi tecrübelerle konuşursak, eğer ki o bonusu başka karta aktarır ve son kullanma tarihi geçmeden kullanırsan hiçbirşey olmaz.
    Mamafih, başka kartta bonusu biriktirmekse niyetin ve son kullanma tarihi geçtiği halde kullanmazsan borç olarak, puanı aktardığın karta eksi bonus mahiyetinde yansıma olur din kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Şimdi tecrübelerle konuşursak, eğer ki o bonusu başka karta aktarır ve son kullanma tarihi geçmeden kullanırsan hiçbirşey olmaz.
    Mamafih, başka kartta bonusu biriktirmekse niyetin ve son kullanma tarihi geçtiği halde kullanmazsan borç olarak, puanı aktardığın karta eksi bonus mahiyetinde yansıma olur din kardeşim.

Biriktirmeyeceğim ama asıl karta yüklenirse asıl karta erişemem ama ek kartı ben kullandığım için bonusları kullanabilirim. Sonuçta internet şubesinden hemen aktarım yapılabiliyor. Bu kampanya için değildi aslında pratikte işleyişi merak ettiğim bi soruydu. Müşteri hizmetlerine danışmak lazım.

Diğer sorular şuan daha mühim. Zira faturaların hepsini ay başından önce ödeyip kurtulurum, bonusta kazanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Biriktirmeyeceğim ama asıl karta yüklenirse asıl karta erişemem ama ek kartı ben kullandığım için bonusları kullanabilirim. Sonuçta internet şubesinden hemen aktarım yapılabiliyor. Bu kampanya için değildi aslında pratikte işleyişi merak ettiğim bi soruydu. Müşteri hizmetlerine danışmak lazım.

Diğer sorular şuan daha mühim. Zira faturaların hepsini ay başından önce ödeyip kurtulurum, bonusta kazanırım.

M.H. bu soruya doğru dürüst cevap veremez. 3 senedir bu şekilde 3 asıl 3 ek kart arasında bonus aktarımı yaptım. Kampanyalı/kampanyasız bonus bilahare olmak üzere hiçbir zaman eksi bonus cezası kesilmedi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.