Şimdi Ara

Bonus Her 50 TL'ye 5 TL toplam 25 TL bonus! (Son gün : 31 MART) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
5
Favori
19.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gulhana

Bana 5 TL kazandınız diye mesaj geliyor ama bonuslar yok ortada,sizde de öyle mi?

bizde de öyle
  • Az önce Shellden 50 TL'lik benzin aldım, market harcaması sonrası cep telefonuma "5 TLBonus kazandınız" mesajı gelmişti ancak bu sefer gelmedi. Kampanyalar birleşmiyor olabilir, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

kartlara aidat almıyorlar ki. ben geçen gün amerikan ekspres kartıma 18 tl lik kart aidatı için itaraz ettim. 35 tl iade ettiler . 6 ay iptal etmeyin yeterli dediler.
    bu arada kampanya kart bazında değil müşteri bazında, yani hem bonus hem flexx hemde amex kartı olan toplamda 25 tl kazanabilir.

Yanlışın var. Kart bazında max. 2 kartla kart başına 25 TL puan kazanarak toplamda 50 TL karşılığı puan kazanma durumu mevcut.

Pardon.

Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 50 TL bonus kazanabilir. Bu noktayı gözden kaçırmışım.
    bu kartla süper o zaman ama tabi orana vurulduğundan % 10 a denk geliyor.
    Akar yakıt alacaklar opet online akaryakıt alımı yapsın. % 5 te ordan gelir.
    Yani özetle; 250 tl ye 25 tl bonus veriyor. 12,5 TL de opet veriyor. 250 tl harcayıp 287,5 TL lik akaryakıt alacaksınız. Süper bence.

BEN KATILDIM . 2 SMS GELMEDİ SADECE 1 SMS VE 5TL KAZANDINIZ MESAJI GELDİ ..

şartları değiştirmişler, 50'yi 25'e düşürmüşler

"Kampanya dahilinde bir müşteri en fazla 25 TL bonus kazanabilir."

http://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx?campaignId=1899

• quote:

Orijinalden alıntı: sonraki sayfa

Az önce Shellden 50 TL'lik benzin aldım, market harcaması sonrası cep telefonuma "5 TLBonus kazandınız" mesajı gelmişti ancak bu sefer gelmedi. Kampanyalar birleşmiyor olabilir, bilginize.

Ben shell ' i İLK hafta tamamladım ve ŞİMDİ yeniden fazla fazla alım yapıyorum +5 TL mesajı geliyor. ( 100 er TL şeklinde alıyorum + 3 taksit bölünecek )
  • Sanal kart ile alışveriş yapıncada SMS geliyor mu? Bana gelmedi de
  • aynı günde farklı iş yerlerindeki harcamalar olabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexicana

aynı günde farklı iş yerlerindeki harcamalar olabiliyor mu?

deneyen var ÜST MESAJ da ve OLUYOR = evet =
  • Kafama bir yer takıldı. Bende Bonus ve Money kart var, bu kartlarla bugün aynı işyerinden, 50 birinden 50 diğerinden alışveriş yapsam, 5+5 alır mıyım yoksa sadece 5 TL mi alırım acaba? "Aynı gün aynı işyerinde yapılacak ilk harcama geçerli" kuralı için soruyorum. Farklı kartlar olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ama çok mu iyimserim acaba?

EDIT: Gerek kalmadı, şimdi gördüm, 50 TL olmuyormuş artık 25 TL ye düşürmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 25 Mart 2013; 12:39:25 >
  • 5 tane 50 lirayı ayrı firmalara olarak bir gün içinde çekebiliyormuyus.
    öyleyse pazarlamacıları çağıracam şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibretalmakgerekli

5 tane 50 lirayı ayrı firmalara olarak bir gün içinde çekebiliyormuyus.

Evet
  • quote:

quote:

Evet

Şimdi çağırıyorum pazarlamacıları :)
    Sağol
  • quote:

quote:

Evet

emin misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az sonra belliolacak birini çektirdim
    diğerinin gelmesini bekliyorum.
  • Demin ikinciyi de çektim yine 5 tl kazandım.
    Farklı firma olunca aynı gün içinde çekilebiliyormuş demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Sanal kart ile alışveriş yapıncada SMS geliyor mu? Bana gelmedi de

sanal kart son durum nedir?

ayrıca 1 kere kayıt için mesaj atmak yetiyor mu yoksa her harcama öncesi mi?
  • quote:

Demin ikinciyi de çektim yine 5 tl kazandım.

az once igdas dogalgazı cektirdim. 89 tl geldi 5 tl ama opet kartıma yukledıgım parapuanlar opette bır gorunse opete de asılacagım ama ne yazıkki görunmuyor yardım lutfen opet onlıne yakıt yukldım nette 210 tl gorunuyor musterı hızm de goruyor fakat elımde patlıcak dıye korkuyorum opet ıstasyonu gormuyor 0 bakıye dıyor
  • 5 tl kazanmak için opet online yükleyebiliyor muyuz ? bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

az once igdas dogalgazı cektirdim. 89 tl geldi 5 tl ama opet kartıma yukledıgım parapuanlar opette bır gorunse opete de asılacagım ama ne yazıkki görunmuyor yardım lutfen opet onlıne yakıt yukldım nette 210 tl gorunuyor musterı hızm de goruyor fakat elımde patlıcak dıye korkuyorum opet ıstasyonu gormuyor 0 bakıye dıyor

istasyonlarda online yakıt sisteminden puanları görebiliyorlar..özellikle belirtirsen kontrol ederler..ben o şekilde yapıyorum..online yüklediğimi belirtince kontrol ediyorlar tekrar ve tmm diyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

istasyonlarda online yakıt sisteminden puanları görebiliyorlar..özellikle belirtirsen kontrol ederler..ben o şekilde yapıyorum..online yüklediğimi belirtince kontrol ediyorlar tekrar ve tmm diyorlar..

hocam adama ben dedim, yillardir ben bu isi yapiyorum gülüm diyor,dun 2 kez gittim bugun 3. kezgitcem,musteri temsilcisi benzin oldugunu belirt dedi kasiyere

• selamlar oldu opet online 210 tl gozuktu 100 tl benzin dedim makbuzu aldim 100 luk lpg koydurdum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.