Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nadirgold daha uygun grams a bakmayın boşuna, riske atmayın.
  • Ankara Kızılay Uğurlu Mücevherat gram altın 114 tl alınıp denenmiştir ve ilk 5 tl kazanılmıştır öyle nadir miş grams mış uğraşmayınız sadece bonus pos u olduğuna dikkat gerçi bonus kartı bonus postan çekiyorlar .
  • hesaba havale olarak altın aldım garanti bankası internet şubesinden altın hesabı açmıştım şuan satış yapılamıyor; "İşleminize devam edilemiyor. Girdiğiniz tutar ile günlük işlem limitinizi aşmaktasınız. Lütfen tekrar deneyin." şeklinde uyarı veriyor, garanti bankası hesabına altın havalesi alanlar satış yapmayı hiç denedi mi sizde böyle bir durum var mı ne yapmak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Kızılaydaki Uğurlu Mücevherattan 114 tl ye gram altın alınmıştır ve ilk 5 tl kazanılmıştır öyle grams mış nadir gold muş uğraşmayınız.
  • gramstan 2 kere alış yaptım. ikisindede bonus kazanmıştım. bıgün üçüncüyü yaptım ama bonus kazanamadım. nadirgolddan aldım. bpşu boşuna 7 lira zarar ettirdi grams altın bana.
  • Gramsta şu an gram altın 118,80 tl. altın şu sıralara 113 tlden işlem görüyor... garanti altın hesabı 112 den bozuyor. 7 tl kadar gramda zarar.
    bunun boşa alımları da var. en az 2 tane boşa alım yapsanız 6 defada 42 tl maliyet + 5 tl de kampanya katılım ücreti olsa bonusların cebe değilde aracı firmalara gittiğini görebilirsiniz.
  • blueyed kullanıcısına yanıt
    İnternet şubesinde

Ayarlar-Tanımlamalar-Güvenlik Tanımlamaları

menüsüne girerek limitleri kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

İnternet şubesinde

Ayarlar-Tanımlamalar-Güvenlik Tanımlamaları

menüsüne girerek limitleri kontrol et.

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016

ilk oradan kontrol etmiştim hocam ama altınla ilgili limit belirleyeceğim hiçbir bölüm yok, internetten altın hesabı açıldı limiti sıfır belirlemişler ve hiçbir şekilde işlem yapılamıyor. müşteri hizmetlerini aradım doğru düzgün bilgilendirme yapacak kimseye ulaşamadım, en sonunda şubeye gidip limiti kaldırın diye yönlendiriyolar. böyle olacağını bilseydim hiç uğraşmazdım zaten.

• Hesaba alınan gr. altınları başka bir bankaya eft yapabiliyor muyuz?

• gramstan 1 gr sipariş gectım az önce. 3-5 dk içinde akbank altın hesabımada transfer gerceklestı. ancak post kavi giyim a.yakıt hiz. yazmasına ragmen bonustan ne mesaj geld nede uygulamada 1,işlemın yapıldıgına dair bir bilgi yok. yanı anlayacagınız 3-5 lira kazanalım derken 6-7 lira zarar ettim. sizlerde kavi ...... yazmasına aldanıpta alışverış yapmayın. konuyu açan arkadasta ilk mesajda bunu belirtsın bence.
  • paradoks79 kullanıcısına yanıt
    bu kampanya çok çetrefilli olmaya başladı
  • grams altının internet sitesinde bir problem var önce üye oldum ama aktivasyon kodu göndermedi.sonra mail attım başka bir mail adresi ile yeniden alın dediler yine aktivasyon kodu göndermedi.tekrar şikayetimi yetkilisine bildirdim bizde sorun yok dedi kabul etmedi .sonrasında bambaşka bir sayfa açıldı ve ilk aldığım üyelikle girdim bu sefer girdi ve 1 gr altın fiyatı çok farklı çıktı.ilkinde 122,75 tl olan fiyat bu sefer 117 tl düştü fakat sonrasında yine giriş yapamadım ve şimdi 122,75 tl fiyat veriyor ve giriş yapamıyorum.acaba bonus alamayanlar başka korsan bir site falan olabilir mi diye düşündürdü?
  • 5 dk önce aldım gram altın yatti ama Bonus olmadi arkadaşlar kampanyaya uygun alışveriş yaptığımız için yatirirlar şikayet açarız

• Kampanyaya ilgi fazla oldu bunu da hissetti galiba bu siteler...

• quote:

Orijinalden alıntı: yns20

5 dk önce aldım gram altın yatti ama Bonus olmadi arkadaşlar kampanyaya uygun alışveriş yaptığımız için yatirirlar şikayet açarız

Ayrıca 118 tlden aldım

• arkadaşlar gidin bir kuyumcuya sorun ordan alın ben öyle yapacam tanıdık birine sordum gel çekeriz puan yatmazsa iptal ederiz dedi.onlarda bazen puan veriyor bazen vermiyor diyor.hem kuyumcuda daha ucuza alırız...
  • Nadir golddan, bonus kartimla alim yapiyorum islem sayiliyor flasta gozukuyor..
    Paracard ile alim yapiyorum islem sayilmiyor, flastada gozukmuyor.. Bu ne yaman celiski boyle..

• Cepteteb mh aradim. Bizim sayfamizda yok dedi. Bilgileri yok. Bi arkadaş 2-3 sayfa geride, cevap mesajı geldiğini yazmış o yüzden bikaç kişi daha arayıp sorarsa daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yns20

5 dk önce aldım gram altın yatti ama Bonus olmadi arkadaşlar kampanyaya uygun alışveriş yaptığımız için yatirirlar şikayet açarız

Kampanyaya uygun sektör ama üye işyeri zorunlulugu oldugu icin banka eger derseki"bonus üye posundan yapılmamış alisveriniz o yüzden yatmamis puaniniz" diye ozaman yapacak birşey yok işte. Kesinde öyle olmuştur baska banka posundan geçmiştir bizim islemlerimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Nadir golddan, bonus kartimla alim yapiyorum islem sayiliyor flasta gozukuyor..
    Paracard ile alim yapiyorum islem sayilmiyor, flastada gozukmuyor.. Bu ne yaman celiski boyle..

kullandıgı sanal poslar nakitkartlar için farklı kredi kartı için farklıdır
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.