Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur.
  • tr37tr T kullanıcısına yanıt
    tam bir kumar yani. gramstan aldığım işledi dün. bugün nadirden aldım olmadı. ne çıkarsa bahtınıza durumu.
  • Arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi grams tan yapılan alışverişler eğer kavi tekstil akaryakıt posundan geçerse giyim alışverişi olarak sayılıyor ve kampanya dahilinde değerlendiriliyor. eğer 3d secure şifresinde firma olarak kavi tekstil akaryakıt yazıyorsa alışverişinizi tamamlayın yoksa alışverişten vazgeçin.

Aynı durum nadir gold için de geçerli eğer 3 d secure şifresinde nmr hediyelik eşya yazıyorsa alışverişi tamamlayın kampanya kapsamında değerlendirilir. eğer başka birşey yazıyorsa tamamlamayın.

ilk mesaja eklenebilir bu bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 20 Nisan 2016; 9:17:35 >
  • Dün akşam nadirgold ile hesaba havele işlemi gerçekleştirdim. Anında uygulamadan işlem göründü ve bonus puan mesajı geldi.
  • Morhipo'dan 400 tl alışveriş yapsak 60TL Bonus + 60 TL Hopi mi alacağız şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bknight

cepteteb kredi kartım var bahar 4616 gönderdim kampanya başvurusu alındı.

ben gönderdiğimde hiçbi cevap gelmiyo.
  • Paracard ile Nadir'den işlem yaptım ama BonusFlaşta hareket olmadı. Sizde durumlar nasıl?
  • haacar kullanıcısına yanıt
    düzenledim hocam, sağolun

***kampanyanın geçerli olduğu siteler:
    morhipo.com
    mizu.com

NOT: Arkadaşlar grams tan yapılan alışverişler eğer "kavi tekstil akaryakıt" posundan geçerse giyim alışverişi olarak sayılıyor ve kampanya dahilinde değerlendiriliyor. eğer 3d secure şifresinde firma olarak kavi tekstil akaryakıt yazıyorsa alışverişinizi tamamlayın yoksa alışverişten vazgeçin.

Aynı durum nadir gold için de geçerli eğer 3d secure şifresinde "nmr hediyelik eşya" yazıyorsa alışverişi tamamlayın kampanya kapsamında değerlendirilir. eğer başka bir şey yazıyorsa tamamlamayın.

***kampanyaya dahil olmayan siteler:
    maygold.com
    n11
    hepsiburada
    gittigidiyor
  • Bugün 3. Siparişimi geçtim gramsdan. 3de dahil oldu. Yarın sonuncusu yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 2 kullanıcısına yanıt
    grams da daha pahalı görünüyor 1 gr altın fiyatı neden ordan yaptınız ?ayrıca grams da ne diye geliyor 3d şifresi (firma ismi yani)
  • 2 2 kullanıcısına yanıt
    ayrıca finansbank yok mu ?
  • Grams pahalı arkadaşlar Ankara da geçerli kuyumcu tavsiyesi verebilecek var mı ?
  • Arkadaşlarwww.grams.com.tr de geçerli kampanya .Bonus üyesi (garanti bonus ) benim geldi 5 tl bonus

Bıde diğerlerinden daha hızlı gönderiyor 5 dk sürmedi hesabımda
  • hocam grams iyi hoşta çok fark var fiyatta 5 tl kadar kazanacağımız bonusu oraya vereceğiz ne anladık bu işten...nadir olsaydı en azından daha iyi fakat çalıştığı bankalar bana uymuyor
  • Nadir'den az önce 2. alışverişimi yaptım. Yine anında puan mesajı geldi. 3D secure kısmında "nmr hediyelik eşya" çıkarsa oluyor. İki kere denedim ikisinde de sonuç olumlu.
  • Hem grams.com dan hem nadrigolddan paracard ile alışveriş yaptım ama ikisi de sayılmadı neden olabilir acaba?
  • Hem grams hem nadir ikisinde de sıkıntılar var. Sıkıntı olmasa çok komisyon var. Neden herkes bu kadar yüklendi anlamadım. Olası bir sıkıntıda siparişin iptali yok, düzenli yatırım işiyle uğraşmıyorsanız bence bulaşmayın.
  • cepteteb de katılım alındı diye cevap gelmiyor. yine de alışveriş yapsak kazanır mıyız acaba deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Hem grams.com dan hem nadrigolddan paracard ile alışveriş yaptım ama ikisi de sayılmadı neden olabilir acaba?

İlk mesajda iki firma için de belirtilen poslardan geçmediyse sayılmamış olabilir.
  • Şekerpınar Migros'da yükleme yaptım sorun çıkmadı...

Ayrıca BonusFlaş'da da kontrol ettim, sıkıntı yok.

Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.