Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam benim kart flexi idi ondan olabilir sanki. aklıma o geldi yani.
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Sene başından beri hiç kullanmadığım bir kartım vardı. 400 yükleyip 300 çekerim. 100 ü de mayıs ayında şehir dışına çıkıcam yolda benzin alırım

her yüklemede 2 tl alıyorlar. 8 lira zarar toplamda 52 tl kar eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 19 Nisan 2016; 16:03:33 >
  • cepteteblerde durum nedir?
    sms atıp da cevap alan oldu mu?
  • grams.com.tr onaylı listeden çıkartılsın benim geçerli olmadı. Mağdur olabilir insanlar. Nadirgold ise geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Sene başından beri hiç kullanmadığım bir kartım vardı. 400 yükleyip 300 çekerim. 100 ü de mayıs ayında şehir dışına çıkıcam yolda benzin alırım

her yüklemede 2 tl alıyorlar. 8 lira zarar toplamda 52 tl kar eder.

Hocam bilgi için teşekkürler ama bu yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz onu anlamadım

Benim şu an paypal hesabım var, bonus kartım da kayıtlı, nasıl para çektiriyorum bonus kartımdan ve sonra paypaldaki o parayı nasıl geri alabiliyorum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüklemeyi pp nakit karta migros kasalarından yaptırabilirsiniz. eğer kartınız yoksa mecburen gram altın alacaksınız. çünkü piyasada kart yok ve 1 mayıs itibari ile yükleme olayı bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 19 Nisan 2016; 16:14:33 >
  • nadirgold dan 1 gr lık altınmı havale ediyoruz nasıl oluyor ilk defa alıcam
  • HAYALETGEMİ H kullanıcısına yanıt
    yanında uyarı var zaten hocam, iki farklı pos olduğu birisinin geçerli olduğu diğerinin olmadığı yazıyor. yine de ayır bir kategoriye alalım, karışmasın hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: haacar

Yüklemeyi pp nakit karta migros kasalarından yaptırabilirsiniz. eğer kartınız yoksa mecburen gram altın alacaksınız. çünkü piyasada kart yok ve 1 mayıs itibari ile yükleme olayı bitiyor.

Anladım hocam teşekkür ederim :)

Baktım da paypal da para talep etmek diye bir olay var, mail adresimi verdim, para talep ettim, kredi kartı ile paypal hesabıma para gönderebiliyorum diye görünüyor.

Sonrasında bu parayı çeksem öyle de avantajlı olmaz mı?

• garanti bonus kullanıyorum. Katılmak için msj yollamak gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

garanti bonus kullanıyorum. Katılmak için msj yollamak gerekli mi?

Gerekli hocam, ilk mesajdan kontrol edebilirsiniz.
    BonusFlaş uygulamasıyla katılırsanız 60tl bonus alırsınız. sms ile 50TL

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    Paypal hesabım yok bilemiyorum ama sanki olmaz gibi. kredi kartından para gönderme işi hangi sektör kapsamında değerlendirilecek ?bence mutlaka kk ile satın alma işlemi yapmanız lazım.
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    nadir gold sitesine üye olun sayfa sizi yönlendiriyor zaten. 1 gr altın satın alıp altın hesabınıza havale ettirmeniz gerekiyor.
  • Arkadaşlar nadirgold dan puan yattı fakat gr altının hesabıma yatmadı saat, 3 gibi sipariş verdim bekliyorum uzun sürüyor mu bu kadar birde nadirgold giyim olarak geçiyor bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PP nasılsa çekiliyor diye herşey dökülmüş ortaya. pp olayı 2 yıldır var ve 2 yıldır bu kadar şeyin yazıldığı bir post görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarisma2005 -- 19 Nisan 2016; 16:36:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

garanti bonus kullanıyorum. Katılmak için msj yollamak gerekli mi?

Gerekli hocam, ilk mesajdan kontrol edebilirsiniz.
    BonusFlaş uygulamasıyla katılırsanız 60tl bonus alırsınız. sms ile 50TL

saolun hocam nereye ne msj atılıyor anlamadım ama bonusflash diye bir şeyden haberim yoktu ordan bulurum.
  • Benim bulunduğum bölgede Pp bolca mevcut bugün yine aldım yükleme yapıp kartı aktif Ettim sorun yok mayısa kadar devam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mygold deneyen varmı orda daha ucuz altın fiyatı?
  • maygold deneyen varmı daha ucuz altın burda?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    maygold geçerli değil.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.