Şimdi Ara

Bonus ile BAHAR kampanyası 50tl bonus / 18 nisan - 08 mayıs 2016 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
564
Cevap
26
Favori
18.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haacar

Hocam siz yanlış bir işlem yaptınız galiba. ben biraz önce gramstan 1 gr altın hesabıma transfer yaptım anında telefonuma mesaj geldi 5 tl kazandınız diye. bonusflaşta da bildirim geldi. kampanya takipte işlemim kampanya kapsamında değerlendirilmiş görünüyor..

Yanlış bir işlemi nasıl yapmış olabilirim sizce?
    Katılımı yaptım gramstan alımda yaptım herhangi bir mesaj gelmedi. ekran görüntüsü atabilir misiniz?
    Bu durumda çifte standart uygulaması var, şikayet kaydı açıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: umsera1

quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

üye işyeri kuyumcu aranıyor, alışveriş yapıp kabul olan varsa belirtirse sevinirim.

ANKARA ALTIN ÇARŞI ÜST KAT KUYUMCU OSMAN ARKADAŞLAR BONUS ÜYE İŞYERİDİR AKŞAM 118 ALDIM 111 YANDAKİ KUYUMCUYA BOZDURDUM DONANIM HABERDEN GİDENLERE YARDIMCI OLACAK ANKARADAKİ ARKADAŞLARA DUYURULUR.

Hocam nerde bu altın çarşı? Aldığın yere bozdursan olmuyor mu?

SELANİK KÖPRÜSÜ BAŞI ESKİ SSK BİNASININ YANI MALİYE AÇIDAN SAKINCALI OLDUĞUNDAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Maygolddan hesaba havale aldım geçerli olmadı.

maygold da bonus kartın altında teb bonus yazıyor. teb in kendi posu olabilir mi? o nedenle geçmemiş olabilir...
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım böyle senin gibi şikayet kaydı açarım mh yi ararım diyenler yüzünden pp olayı bitti bari buna dokunmayın. insan gibi şurda gramsta geçerli dedim yalan mı söylüyorum yani ne ekran görüntüsü filan istiyorsun.

kampanya takipte alışveriş için grams filan yazmıyor ki. başka bir firma ismi yazıyor. sen mh ye durumu bile anlatamazsın ki karşındaki adamlar iş bilmezlerin önde gideni. sen gramstan altın aldım dahil olmadı diyeceksin adam da sana ordan alışveriş yapmamışsın, x bilmem ne ticaretten yapmışsın onun için dahil olmamış diyecek.

kredi kartı ile uygulamadan kampanyaya katıldım. sonra gramstan 1 gr altını garantideki altın hesabıma transfer edilsin dedim. ödemeyi de kampanyaya katıldığım kartla yaptım. tabi kk ve hesap benim ismime. anında mesaj geldi. belki işlemi akşam veya gece yaptığın için alışveriş onayı sabah filan veriliyor olabilir. kk ve uygulamaya bi daha bak istersen.

• bırakın şikayet kaydı açsın. her türlü bişey alamayacak nasıl olsa
  • quarisma2005 kullanıcısına yanıt
    Trollük yapmıyorum sen birşeyleri eksik yapmışsındır.savah ikinci altını da aldım bonuslar yüklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hediyem karta yukleme yapilirsa 60 tl bonus cepte fakat ayni zamanda money bonusun 45 money kampanyasi var.İkisi kombo oluyormu bilen varmi?
    Yada moneyi kazanmak icin mutlaka alisverismi yapilmasi gerekiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl katılınacağına dair bir bilgi bulamadım. Garanti bonus var otomatik katılım sağlanıyor ekstra msj felan atmak gerekmiyor mu?
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim ne alaka benim gibiler yüzünden pp bitti. Konuyu saptırma heryerde bas bas bağıran kişilere söyle sen bu lafı. Ayrıca herşey doğru ama yatmadı diyorum, bir arkadaş daha yazmış demek ki farklı bir durum var ortada.
  • philosopherx kullanıcısına yanıt
    ilk mesaj güncellendi, alışveriş yapılıp geçerli olan ve olmayan siteler eklendi.

deneyimlerinizi yazarsanız onları da eklemeye devam ederim.

şimdilik liste:

kampanyanın geçerli olduğu siteler:
    www.grams.com.tr (net değil henüz, iki farklı durum var, alışveriş yapıp geçerli olan var olmayan var)
    nadirgold.com
    morhipo.com
    mizu.com

kampanyaya dahil olmayan siteler:
    maygold.com
    n11
    hepsiburada
    gittigidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi7 -- 19 Nisan 2016; 12:23:25 >
  • tugi7 kullanıcısına yanıt
    +10000
  • Grams tekstil akaryakit olarak gozukuyor hecerli oldugundan eminmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

Grams tekstil akaryakit olarak gozukuyor hecerli oldugundan eminmiyiz?

Bende o işi netleştirmeye çalışıyorum. kesin bir bilgim olamamakla birlikte gramsta iki tane pos var. biri kavi tekstil biri de grams.com.tr olarak görünüyor. eğer işlem grams.com.tr posundan geçerse kampanyaya dahil olmuyor ama kavi tekstilden geçerse dahil oluyor. galiba kavi tekstil posu bonus üyesi giyim olarak geçiyor. yani alışverişi giyim sektörü olarak değerlendiriyor. işlemim dönem içi işlemlere düşmediği için kesin böyle diyemiyorum. bu sadece tahmin.

nadir gold kesin geçerli mi riske atmayalım oradan alalım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 19 Nisan 2016; 11:35:14 >
  • dguoguz kullanıcısına yanıt
    Yok dostum altın hesabını soruyorum, bende cepteteb var ama
    altın hesabı açmak ve transferleri
    yapmak ücretsiz mi bunu öğrenmek
    istiyorum... Deneyen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: systemexp

Yok dostum altın hesabını soruyorum, bende cepteteb var ama
    altın hesabı açmak ve transferleri
    yapmak ücretsiz mi bunu öğrenmek
    istiyorum... Deneyen var mı?

Cepteteb altin hesabi ucretsiz. Alisveri yapinca hesaba altin havale alinabiliyor ama
    Altin havale yapilir mi denemedim.
    Tl havale eft ucretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 19 Nisan 2016; 11:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: digiogi

Hediyem kart nasıl alabilirim?

http://www.hediyemkart.com dan üye olmaya izin vermiyor.

Migrosa gidip alıyorsunuz. Ücretsiz olarak.

Teşekkürler
  • hakan_80 kullanıcısına yanıt
    Bende açayım bir hesap,tşkler.. 👍

Dostum benim tahminim şöyle, acaba bankadan bankaya değişiklik olabilir mi sanal pos için, yani garantiden alınca tekstilden geçiyor, veya tebden alınca yakıt gözüküyor gibi, bu tahminim olabilir mi sence ?
    Yoksa işlem anında sistem hangisini
    seçerse şeklinde mi oluyor?

Benim donem icinde kavitekstil akaryakit olarak gorunuyor(denizbank sanal bonus)

• Grams.com.tr de kampanya çalışıyor. İkinci alıiverişi yaptım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.