Şimdi Ara

Bonus Piu 50 TL harcamaya 15 TL bonus (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
15
Favori
6.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana da 2x100e 30bonus kampanyası gelmişti.. karta 200tl attım. 5 farklı sitede denedim ama sürekli banka onay vermedi hatası verdi. Müşteri hizmetlerini aradım CVV hatası alınmış dediler ama çözüm üretemediler. Şuan kilitlendi kaldı kart, hem içindeki parayı çekemiyorum hem de 40 bonus vardı onu da harcayamıyorum. Bu şekilde bir hata alan oldu mu?
  • ben hiçbir yerde kullanamdan 10 tl puan silindi

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

Hocam hangi kampanyaya katılmıştınız süresi mi vardı puanın neden silindi ?

• bu telefon numarasıyla yeni kart alınamaz hatasının çözümünü bulabilen var mı?

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt

Bir başka hesaba numaranız kayıtlı şubeye giderseniz geçici parola verir ve sorun çözülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost_41 G kullanıcısına yanıt

piu hesap açmadım hiç, garanti hesabım var zaten,

aile üyelerinden 4 farklı tel ile denedim hep aynı, garanti hesabı olmayanlarda da aynı, ş

ubeye gitmeden çözmem lazım teşekkür ederim

• Nerede kullanılabiliyor sitesinde kullanılabilen yerler yazıyor ama ben burada kullandım diyenler cevap yazabilir mi?

• asakarya19 kullanıcısına yanıt
    n11 den kullandım,, hepsiburada gittigidiyor n11 haricinde kullanabilecek yer yok zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Hesap no yerine piu kart numarasını girerek başka bankadan eft yapabilirsiniz. Şubeyi de rastgele bir şube seçin, önemli değil şube seçimi
  • 1 ay önce açmıştım sanal kartı ama hiç bir şey gelmedi ne sms ne de başka bir kampanya. Daha önceden yükleme/harcama yapanlara geliyor sanırım.? Birde bu piu'nun uygulaması falan yok mu sadece internet üzerinden mi bakabiliyoruz karta, bonus uygulamasında kartlarım arasında da görünmüyor.

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

kaydolurken iletişim iznini verdiniz mi ben vermediğim için gelmiyor sonradan veremiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt

Hiç hatırlamıyorum ama seçenek sunulduysa vermemişimdir :) Aktif edilememesi saçma olmuş

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Sonradan aktif etmek ile ilgili bilgi edinirseniz paylaşır mısınız hocam
  • daquied kullanıcısına yanıt

Paylaşırım bilgi alırsam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.