|
Bonus Piu 50 TL harcamaya 15 TL bonus (3. sayfa)
-
-
Kredi kartı ile yükleme yapılıyor mu buna yoksa hesap kartı mı olması gerekiyor? Sadece garanti mi oluyor? Bir de komisyon alıyor mu yüklemede bilen var mı? Sitesinde pek bilgi vermemiş.
-
Sadece garanti bankası kartları(KK ve paracard) ile yükleme yapılabiliyor. başka banka kartları ile yapılamıyor
Garanti bankası kartları ile yapılan yüklemelerden komisyon alınmıyor
-
Teşekkürler. Peki yükleme yapılan kart başkasının adına olabilir mi? Mesela ben kardeşimin piu kartına (sanal kart) kendi hesap kartımdan para gönderebilir miyim? Ya da o benim kredi kartimla yükleme yapabilir mi? @nullpointer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walled -- 14 Aralık 2020; 19:9:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine738
Bana da gelmişti mesaj.
Amazon’da kullansam puan gelir mi?pos şartı yok. Öyle bir şart okumadım. Amazondan bonus ile yapılan alışverişlerim bonusun yılbaşı kampanyasına sayıldı.
Denemedim, sitede böyle bir kısıt yazmıyor
1 tl yüklemeyi deneyin en iyisi
bize de sonucu bildirirsiniz
-
bonuspiu çıktığında gerek yok demiştim de kampanyalara başladıysa bir kart çıkarmak şart bundan da.
çıkartalım bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 14 Aralık 2020; 21:15:47 > -
Ben N11 de kullanmıştım. -
Kazandınız mesajı gelen var mı ? -
Bana da gelmedi mesaj
Bu Piu'da Garanti dışında farklı bir kartla yükleme yapılmıyor mu? Arkadaş birkaç mesaj yukarıda sadece Garanti Bankası kartları(KK ve paracard) ile yükleme yapılabiliyor demiş de nasıl ön ödemeli kart yahu bu :) Garanti hesabımız yoksa illa ATM'den mi para yükleyeceğiz?
-
-
Arkadaşlar trendyol’da alışveriş yaptım, bonus kazandınız diye mesaj gelmedi?
Trendyol’da geçmiyor mu acaba? -
Bana bu piudan hic mesaj gelmiyor. Iletisim izni falan mi vermedik anlamadim. -
quote:
Orijinalden alıntı: wolverine738
Arkadaşlar trendyol’da alışveriş yaptım, bonus kazandınız diye mesaj gelmedi?
Trendyol’da geçmiyor mu acaba?Çoğumuza mesaj gelmedi. Ayrıca şartlarda bonus üyesi demiyor.
Ben sanal kart oluşturdum .illa fiziki mi çıkarmamız lazım.birde bana mesaj gelmiyor acaba niye
Kampanya katılım mesajı gönderdim. İlk harcamada kazandınız mesajı geldi (100TL), 2 gün sonraki harcamada gelmedi(125TL)
-
puanları n11 harici biryerde kullanabilen oldu mu?
-
Param uygulamasına puan yüklenebiliyor mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: fatih33yucel
Param uygulamasına puan yüklenebiliyor mu ?bonus kartın yükleniyor. Bunu daha denemedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X