Şimdi Ara

BONUS TEMASSIZ /MOBİLDEN HER İKİNCİ 30 TL ÖDEMEYE 10 TL TOPLAM 30 TL BONUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
9
Favori
4.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesajdaki ayrıntılarda money bonus lar da dahil olduğu yazıyor hocam, diğerinde de geçer, bonusa money özelliği eklenmiş sadece, daha çok bilgi için bonus.com.tr'den kart cinslerini inceleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 1 Haziran 2020; 20:1:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus flaş linklerine tıkladığında play store kısmı açılıyor bu yüzden hiçbir linki kullanamıyorum. Bu sorunu yaşayan var mı?

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    Daha önceki bir konudan hatırladığım kadarıyla ilgili linki Whatsapp üzerinden herhangi birine gönderdikten sonra linke basınca kampanyaya katılım sağlanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 1 Haziran 2020; 20:3:31 >
  • Kampanya kişiye özel değil. Bonusflashta neden saklı duruyor? Garantinin amacı ne?

• ilk defa gizli gördüm ilginc geldi

• Geçen ay 30 alt sınırı olmadan her temassıza %5 şeklindeydi. Bu ay her 2. 30tl alışverişe 10 Bonus yapmışlar. Daha önce 25e 5 şeklindeydi. Burada temassız kartla yapılan işlemler geçerli Bonus pos şartı var. Diğer kampanya mobil ödeme onda Bonus pos şartı yok, kartın özelliğine göre %5, %6 %7 veriyor. Bendeki kartta temassız özellik olmadığından telefon ile mobil ödeyip iki kampanyaya da katılıyorum. En fazla 30 bonus veriyor. Ben tüm Bonus üye işyeri bildiğim A101, bim migros ve akaryakıt alışverişlerimi tel. temassız yapıyorum.

• takip
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, arattım ama çıkmıyor.
    Yukarıdaki linke tıklayınca da çıkmıyor.
    Uygulamada bakmadığım yer kalmadı hiçbir yerde yok bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbmb

Yok hocam, arattım ama çıkmıyor.
    Yukarıdaki linke tıklayınca da çıkmıyor.
    Uygulamada bakmadığım yer kalmadı hiçbir yerde yok bu sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
    Ben bonus flexi mastercard (mc) kullandığım için ana sayfada çıkmıyor ama paracard sekmesinde gözüküyor. Bir de bonus flexi troy sanırım katılabiliyor ücretiyle ama bonus flexi mc olan hiç katılamıyor garanti posuyla olan kampanyaya.

• Goudelock kullanıcısına yanıt
    Samsung internet tarayıcı için Ayarlar>Kullanışlı Özellikler>Bağlantıları uygulamada aç SEÇİLİ olsun.
    BONUS TEMASSIZ /MOBİLDEN HER İKİNCİ 30 TL ÖDEMEYE 10 TL TOPLAM 30 TL BONUS
    Seçili ise size linki açma seçeneklerinizi soracak.

Seçili değilse play store yönlendirecek.

Diğer tarayıcılarda benzerdir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xraytr -- 2 Haziran 2020; 13:19:49 >

• BİM A101 ŞOK MİGROS ve Carrefour... Bunlardan hangisinde Garanti posu var? Bilenler yardımcı olabilir mi?
  • ediz_mercan kullanıcısına yanıt
    Tümünde var, ancak bazı kasalarda olmayabiliyor, kasiyere sormanızda fayda var

• Dün markete giderken bonusflaşa baktığım halde görünmüyordu kampanya. Demekki önce dh ye girip bakmak lazımmış 😁

• BONUS TEMASSIZ /MOBİLDEN HER İKİNCİ 30 TL ÖDEMEYE 10 TL TOPLAM 30 TL BONUS böyle bi hata veriyor ne yaptıysam olmadı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertosman

Petrol ofisindeki ilk mobil ödeme ile 4 kampanya kombo olur, e güzel
    1. iki kere 30TL üstü temassız kampanyası
    2. PO 3 kere 150'ye 40 bonus kampanyası
    3. PO ilk 150 mobil veya QR ödemeye 10 bonus kampanyası
    4. Mobil ödemede kart türüne göre % 5-6-7 ekstra bonus kampanyası
    Bunlardan başka varsa yok sanırım Varsa kombolayalım hocam. Tek sıkıntı deponun dolu olması
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    bonus amexle mobil ödeme yapılırsa amex kart kampanyasından %1 bonus, hemde mobil ödemede %7 bonus kazandırıyor.

market ve akaryakıt harcamalarına ücretsiz ekstre atlatma kampanyasıda var. ödemeden sonra ödemeyide bir sonraki ekstreye atlatıp burdanda bir kar sağlanabilir

uzun zamandır %3 indirimli benzin satan total istasyonundan alıyordum. ama orada 3 ayrı temazsız pos'ta denememe rağmen amex kartı tanımladığımda ödeme yapamıyordum. normal bonus tanımlayıp %5 mobil ödeme bonusuna mecbur kalıyordum. bu kombolarla beraber PO çok daha avantajlı oluyor. fulleyelim depoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 3 Haziran 2020; 9:13:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

1. iki kere 30TL üstü temassız kampanyası
    2. PO 3 kere 150'ye 40 bonus kampanyası
    3. PO ilk 150 mobil veya QR ödemeye 10 bonus kampanyası
    4. Mobil ödemede kart türüne göre % 5-6-7 ekstra bonus kampanyası
    Bunlardan başka varsa yok sanırım Varsa kombolayalım hocam. Tek sıkıntı deponun dolu olması

Alıntıları Göster
    benim gördüklerim de bunlar. he bir de eğer henüz yararlanmadıysanız 75 TL üzeri market/akaryakıt alışverişine 10 ve 25 bonus kampanyaları da var. bonusflaş linkleri paylaşılmıştı başka bir başlıkta. onları da kombolarsan üste para almış oluyorsun galiba

• erteleme kampanyası 31 mayısta bitmişti hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.