Şimdi Ara

BONUS TEMASSIZ /MOBİLDEN HER İKİNCİ 30 TL ÖDEMEYE 10 TL TOPLAM 30 TL BONUS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
9
Favori
4.378
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 haziranda metro alışverişimi erteledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ilk defa mobil odeyim dedim ama kart okunamadi dedi. İnternet alışverişe kapalı, ondan olabilir mi? Yada kılıfı çıkarmalı mıydım? Hangisi?
    Edit. Telefon Nokia 3.1 plus, Android 10
    NFC menüde Axess Bonus yada maximum, YKB seçme diye bir bölüm yok. Açık yada kapalı hale getirme var sadece. bonusu yada Axess yada Max. Neyse işte bu uygulamalari açınca varsayılan ödeme seçilsin mi diyor? Evet diyorum ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 3 Haziran 2020; 10:57:37 >
  • Bende psmart var, ayarlarda cihaz bağlantısında nfc'ye girdiğimde, nfc'yi aktif edince varsayılan ödeme uygulamasında tüm yüklü mobil uygulamalar çıkıyor, bonus, axess, world. Ayarlara girmeden menüden nfcyi açarsam son hangi uygulama ile ödediysem o çıkıyor. 7-8 aydır kullanıyorum, ilk başlarda bende çok sıkıntı yaşadım özellikle vakıf kredi kartında, bonus ve axess pek sıkıntı yaşamadım. Benim telefonda pos cihazına tlfnu 1-2 saniye tuttuğunuzda hangi kartla ödemişseniz ekrana o geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantis

1 haziranda metro alışverişimi erteledi.
    Bonusflaşta da göremiyorum hocam şu anda o kampanyayı. size özelse bilemem tabi.
  • sertosman S kullanıcısına yanıt
    bu ayda devam ediyor kampanya. ama bonus flaşta baya aşağılarda kalmış. en aşağı inip yukarılara doğru çıkarsanız muhtemelen bulursunuz. filtre ile aratmaya çalıştım ama filtrelere takılmıyor. ilginç olmuş
  • 4 defa 30 TL üzerine temassız alışverişimi yaptım, 10 TL + 10 TL olmak üzere 20 TL Bonus verdi.

Kartım: Money Bonus
    Alışverişi yaptığım marketler: A101 , KiM
    Aynı günde aynı marketten 1 kere 30 TL üzeri alışveriş yapınız. Bana gelen mesajda sanki aynı günde aynı marketten 2 kere 30 TL üzeri temassız ödeme yaparsanız 2.si dikkate alınmaz manası vardı.
    Ben de A101 harcamalarını farklı günlerde yaptım. Beypazarı Maden Suyu ve Hamidiye Su'yu zaten A101'den alıyordum en iyi fiyat olduğu için.(20'li Beypazarı Maden Suyu Alımında 7.5 TL indirim)
    2 farklı günde 32 TL + 32 TL ayar çekerek aldım.(20'li Beypazarı + 6 adet 5 Litre Hamidiye Su)
    Kim'den de MuratBey yağsız D Vitaminli Peynir aldım farklı 2 günde 2 paket.
    20 TL Bonus geldi,2 x 30+ daha yapar 10TL daha alırız,nasıl olsa yeme içme gibi ihtiyaçlar bitmiyor. Temassız ödeme kampanyasını iyi avantaja çevirdim 2 aydır. 2 çocuk olunca sadece market masrafı ayda en az 700-800 TL zaten.

Kim markette sanırım Garanti pos cihazı olmayan pos cihazları da var,söyleyiniz Garanti Pos cihazından alsınlar ödemeyi.
    Ödemeyi kartla temassız yapmak yerine telefonun NFC özelliğini açıp,ödemeyi Bonus Flash seçip,ödemeyi mobil ödeme ile yaparsanız başka bir kampanya ile ayrıca %5 fazla bonus geliyor bilginiz olsun. Ben hepsini mobil ödeme ile yaptım,birinde A101'deki eleman beceremedi,telefonunuzda hata var dedi ama ben ısrar ettim dediklerimi yap olacak dedim ve oldu. Öğrenmiş oldum sizden deyip gülüyor bir de. İlk defa benden almış mobil ödeme.

+ EKLEME:
    Bugün BİM'de 30.75 TL ödememi telefonumun NFC özelliğini açıp Telefonun arkasını POS cihazına yaklaştırarak TEMASSIZ yaptım ve kampanyada geçerli oldu.
    İŞLEMDEN ÖNCE KASADAKİ KİŞİYE İŞLEMİ TEMASSIZ YAPMAK İSTEDİĞİNİZİ BELİRTİNİZ. BAZILARI UĞRAŞMAMAK İÇİN TEMASSIZ YOK YADA BOZUK DİYORLAR. ISRAR EDİN,SİZ YÖNLENDİRİN. BİM VE A101 GARANTİ İLE ANLAŞMALI. GEREKİRSE MARKET MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ŞİKAYET EDİNİZ MARKET ÇALIŞANINI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 8 Haziran 2020; 23:22:49 >

• Arkadaşlar bu ay yani Aralık ayında da temazsız ödemeye bonus kampanyası devam ediyormu bonusflaşta göremedim

• bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Konu 6 (ALTI) AY ÖNCESİNİN konusu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Konu 6 (ALTI) AY ÖNCESİNİN konusu...

Pardon

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.