Şimdi Ara

Bonus üye işyerlerinde 10-13 Ağustos tarihinde 1000tl üzeri elektronik-beyazeşya 40tl bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
8
Favori
2.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa dan yaptim mwsaj geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hem money kart hemde fix kartla yararlanabiliyomuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir arkadaşlar bu sakız muhabeti. biri özel msj atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

nedir arkadaşlar bu sakız muhabeti. biri özel msj atabilir mi

Sarı öküz yok mu bizim köyde, onun sevgilisi işte
  • Tabi shell 25 lira yi da hesaba katarak 165 lira 1000 lira harcama için gelen kazanç.

• arkadaşlar şimdi yani gittigidiyor kampanyasında bonus flashtan katılanlara 100 lira bonus veriyor.ayrıca bu kampanyadan dolayı (bonus üyesi işyerlerinden 1000lira ve üzerine de 40 lira) toplamda 100+40 =140 lira bonus mu gelcek yani .eminmisiniz bundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

arkadaşlar şimdi yani gittigidiyor kampanyasında bonus flashtan katılanlara 100 lira bonus veriyor.ayrıca bu kampanyadan dolayı (bonus üyesi işyerlerinden 1000lira ve üzerine de 40 lira) toplamda 100+40 =140 lira bonus mu gelcek yani .eminmisiniz bundan

Evet ayrıca shell den motorist üzerinden katılım sağlarsınız 25 lira da karta puan yüklenecek

• Bonus flexi dahil benim kartım zaten

• http://www.teknosa.com/kampanyalar/324/50-tl-bonus

TEKNOSA BONUS 50 TL veriyor.

90 TL Gelir 1000 TL ye birleşirse

• Ben hem bonus gold hemde flexible ile aliserisi yaptim. her ikside gecerli olur mu

• Kampanyadan kimler yararlanabilir?
    Kampanya banka müşterisi bazındadır. Her müşteri kampanyadan bir defa faydalanabilir ve en fazla 100 TL Bonus kazanabilir.

diyor amaa ekstra katılım var ??? Ne dersiniz_
  • sarı kız aldım gg'den 40 tl için mesaj geldi ama 100 tl için mesaj gelmedi!Bınus flasta işlemlerde gözükmüyor şu an provizyonda olduğu için.Acaba mh'yi mi aramak lazım ya da iptal mi etmeye çalışayım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulvi1976

sarı kız aldım gg'den 40 tl için mesaj geldi ama 100 tl için mesaj gelmedi!Bınus flasta işlemlerde gözükmüyor şu an provizyonda olduğu için.Acaba mh'yi mi aramak lazım ya da iptal mi etmeye çalışayım??

Bonusflasta artık görüntüleniyor 100 + 40 tl kazandınız diye
  • ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    Kampanya; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için) kategorilerinde yapılan işlemlerde geçerli değildir.

diyor. nasıl size 100tl yi verdiler. tam olarak aldiginiz ürün nedir acaba
  • quote:

quote:

sarı kız aldım gg'den 40 tl için mesaj geldi ama 100 tl için mesaj gelmedi!Bınus flasta işlemlerde gözükmüyor şu an provizyonda olduğu için.Acaba mh'yi mi aramak lazım ya da iptal mi etmeye çalışayım??

Bonusflasta artık görüntüleniyor 100 + 40 tl kazandınız diye

geçerli olmaması gerekiyordu.
  • ulvi1976 kullanıcısına yanıt
    hangi ürünü aldınız acaba linkini atarmısınız. çeyrek almayı düşünüyorum bende.
  • Inanmayanlar musteri hizmetlerini arayip sorarlar hatta ikisi birlesiyor mu diye soranlar da cikar. Buraya inanmazlar gider onlara inanirlar. Sonra herkesin puani iptal olur. Hatta birdaha benzer kampanya yapmaz banka... devam edin sizler inanmamaya...

• n11 elektronik olarak mı geçiyor?
  • N11 den deneyen yok mu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.