Şimdi Ara

Bonus üyeişyeri Elektronik,Giyim,Kozmetik her 150 tl 15,toplamda 45 tl bonus(Ocak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
9
Favori
15.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    artık bonus üye işyeri değil yada bonus posları kaldırıldı
  • yaver_ Y kullanıcısına yanıt

31 aralıkta faydalandın ne zaman değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

31 aralıkta faydalandın ne zaman değişti

geçen hafta oluyordu bu hafta olmadı param pos diye postan çekiyor hocam

• Evet denedim şimdi ben de param olarak geliyor.

30 aralıkta böyle değildi halbuki

• bradenburg B kullanıcısına yanıt

En azindan cuzdan yukkemesi artik bonus kart icin de Patam/Trendyol olarak geciyor. Sektor diger oluyor ve kampanyaya sayilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuzdan olmuyor, normal alisveris oluyor mu?

• Cuzdanda 3d gelirse param, gelmezse dsm grup olarak giyim deniliyordu. Olmuyor mu öyle de.

• Cüzdan başarısız. Geri iade başarılı. Düzeltirler bence tekrar giyim olarak. No panic.
  • devamkeee beyler,, bir bir kökünü kurutana kadar yazalım trendyol cüzdan tyc t cüzdan cüzdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon bonus üye işyeri mi acaba?

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Adam gibi alışveriş yapılmadı manasına. sistemi kandırarak işlem yapmaları kast ediyor.

• Bu süper zeka arkadaşlar cüzdandan geri yükleme yapınca puanların yanlarına kâr kalacağını mı düşünüyorlardı yoksa ciddi ciddi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 4 Ocak 2021; 11:11:56 >
  • kimyager147 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.. Açıkçası böyleleri var mıdır evet olabilir ama bu da bankanın suçu bence.. Bazı bankalar aradan ne kadar süre geçerse geçsin en ufak bir iadede şak diye puanı geri çekiyor.. Bunu hepsi yapabilir.. O zaman kimse bu illegal yollara başvuramaz..
  • celtic pride kullanıcısına yanıt

iyzico sistemi üzerinden ödeme aldığından üye işyeri sayılmamıştı daha önce. Ama yakın zamanda değil yazın yaşamıştım.

• banal tapir B kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam, iyzico'yu siz söyleyince hatırladım, o sebepten sayılmaz herhalde bence de...

• Ya sacma sapan yorum yapip durmayin. 31 agustosta gecerli olan bir sistem 1 ocakta kapatilmis olamaz. Muhtemelen trendyol ile bonus arasinda bir sorun var. Trendyol bonus uye isyeri olmaktan cikmis durumda suanda. O yuzden kampanyaya katilamiyorsunuz. Ilerleyen gunlerde sorun duzelir. Yazdiginiz su sacma sapan yorumlari da silin lutfen. Kac defadir soyluyoruz yapmiyorsunuz acik acik yazmayin kisaltma kullanin diye... Masallah bir arkadas yukarida bi yorumda ne var ne yok anlatmis kapandigini dusunerek. Lutfen yorumlarinizi editleyin...

• banal tapir B kullanıcısına yanıt

amazon ana konusunda ilk mesaja yapıştırmışlar bu kampanyayı.. bilemedim... :S

çağrı merkezi de adam gibi bilgi veremiyor ki.. :@

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.