Şimdi Ara

Bonuskart araçtan ödemeye 15 TL bonus!Akaryakit firmalarinın mobil uygulamalaryla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
8
Favori
3.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher3584

Zubizu ile shell de denemeyi düşünüyorum, denersem sonucu yazarım.

hocam deneyebildiniz mi?

• 16 şubatta aytemize yükleme yaptım kazandınız mesajı geldi ve sayaç işledi ancak şu an kampanyaya dahil işlem yok diyor bonus flaşta sizde durum nedir?

Edit: Mh ile görüştüm normal harcama görünüyor dedi. Bende sayaç işledi bildirim geldi ama dedim kayıt açtı ama ısrarla normal işlem göründüğünü söyledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chessmania -- 22 Şubat 2021; 12:4:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

16 şubatta aytemize yükleme yaptım kazandınız mesajı geldi ve sayaç işledi ancak şu an kampanyaya dahil işlem yok diyor bonus flaşta sizde durum nedir?

Edit: Mh ile görüştüm normal harcama görünüyor dedi. Bende sayaç işledi bildirim geldi ama dedim kayıt açtı ama ısrarla normal işlem göründüğünü söyledi

Banada opet uygulamasından 150 tl harcama sonrası mesaj geldi 15,00 TL Puan kazandığım görünüyor uygulamada fakat 150,00 TL'lik yakıt almış olmama rağmen 125 x 4 akaryakıt kampanyasında henüz harcama yapmamış olarak görünüyorum.

• Bunları her kullanmaya çalıştığımda ya markanın o istasyonunda geçerli olmuyor yada pompacı bilmiyor anlamıyor ortalık baya karışıyor. O yüzden 50tl almaya devam :p

• quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

BKM Ekspress ile aytemiz cüzdan yüklemesi olumlu arkadaşlar

Sizin sayacta kazandınız yazıyor mu hocam?

Bende yazıyordu geri almışlar dahil işlem yok diyor bildirimde gelmişti kazandın diye ona rağmen geri almışlar kazandınız yazısını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay bp kampanyasında yapmıştım hem 4 işlemden birine saymıştı hem de bu kampanyaya. Kontrol ettiğimde hala işlem sayılmış gözüküyor bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kamerconkarli

Banada opet uygulamasından 150 tl harcama sonrası mesaj geldi 15,00 TL Puan kazandığım görünüyor uygulamada fakat 150,00 TL'lik yakıt almış olmama rağmen 125 x 4 akaryakıt kampanyasında henüz harcama yapmamış olarak görünüyorum.

Alıntıları Göster
    Daha sonradan 4 kere harcama kampanyasına sayarsa haber verir misiniz?
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    Yok hocam değişiklik yok bende

Bonuskart araçtan ödemeye 15 TL bonus!Akaryakit firmalarinın mobil uygulamalaryla
  • Smhylmz kullanıcısına yanıt

Opet kampanyasında sanal pos kampanyaya dahil değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

Sizin sayacta kazandınız yazıyor mu hocam?

Bende yazıyordu geri almışlar dahil işlem yok diyor bildirimde gelmişti kazandın diye ona rağmen geri almışlar kazandınız yazısını

Alıntıları Göster

Mantık olarak cüzdan yükleme sayılmaması gerekir diye düşünüyorum çünkü aytemizde araçtan ödeme menüsü ayrı.

• Bende tanımlı diğer kampanylara bonus sanal kart ile aytemizden katıldım hiç bir kampnyaya dahil etmedi.Sayaçta görünmüyor.

Araçtan ödeme için 15 bonus kazandınız mesajı geldi ama sonra silindi işlem yapılmamış görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Bende tanımlı diğer kampanylara bonus sanal kart ile aytemizden katıldım hiç bir kampnyaya dahil etmedi.Sayaçta görünmüyor.

Araçtan ödeme için 15 bonus kazandınız mesajı geldi ama sonra silindi işlem yapılmamış görünüyor.

bende mobil ödeme denedim 200 tl hiçbir kampanyaya dahil etmedi. (sadece öteleme kampanyası için sordu - o zaman bonus pos olmuyor mu?)

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Bende tanımlı diğer kampanylara bonus sanal kart ile aytemizden katıldım hiç bir kampnyaya dahil etmedi.Sayaçta görünmüyor.

Ben kayıt açtım bakalım ne diyecekler siz de acın hocam madem dahil değil niye bildirim geliyor aldatmasınlar. Diğer arkadaşta hala görünüyor sayac

• araçtan ödeme kampanyasında pos zorunluluğu yok,

diğer kampanyalarda var..

aytemiz bkm ile yüklemede, bonus posundan geçmiyor..

o yüzden diğer kampanyalara etki etmiyor..

benim de bkm yüklemesi, hala geçerli görünüyor..

• chessmania kullanıcısına yanıt
    Aynısı Aytemiz için bende de oldu, yalnız ben 1 ay hacrama erteleme yaptım, kazanımın silinmesini bundan kaynaklandığını, sistemin ertelemeyi iptal gibi algıladığını tahmin ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtarik

Aynısı Aytemiz için bende de oldu, yalnız ben 1 ay hacrama erteleme yaptım, kazanımın silinmesini bundan kaynaklandığını, sistemin ertelemeyi iptal gibi algıladığını tahmin ettim.

Erteleme yapmadım ben hocam ama bende de silindi.

Kiminde silinmemiş kiminde silmiş resmen çifte standart var bu işi bankalar birliği çözer

• boran026 B kullanıcısına yanıt

Denedim Zubizu yu sonuç başarılı hem visa kampanyasına hem de bu kampanyaya saydı.

• Beyler bir soru sorayım.

2 kampanya var.

1- Bana Özel akaryakıt kampanyası gelmiş. 2x150ye 30 veriyor.
    2- Opette 4x125e 40 veriyor.

Opette gidip 2x150 + 2x125 yapsam 70 lira verir mi?

Bir de 10 lira da Mobil ödemeyle yapılırsa ayrıca 10 TL kampanyası varmis. Ne olur bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Beyler bir soru sorayım.

2 kampanya var.

1- Bana Özel akaryakıt kampanyası gelmiş. 2x150ye 30 veriyor.
    2- Opette 4x125e 40 veriyor.

Opette gidip 2x150 + 2x125 yapsam 70 lira verir mi?

Bir de 10 lira da Mobil ödemeyle yapılırsa ayrıca 10 TL kampanyası varmis. Ne olur bu

Dediğiniz gibi 70+10=80 lira bonus kazanırsınız.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.