Şimdi Ara

Bonusla Ramazanda 50 TL BONUS *tüm bankaların bonusları* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
13
Favori
27.895
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şoktan kontör alınabilir. Opet online da geçse süper olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

yani?

Yani yazdiginiz gibi 100 tl degil 50 tl bonus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 olmaz...dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

sazan gibi hemen yolladım mesajı, daha kampanya başlamamış hata mesajı geldi. uyarayım....

+1 ..

5inden sonra gönderilecek sms demekki :D katilim şimdi yapilip,harcama 5inden sonra da yapilabilirdi.

Parametre hatali..vs gibisinden cevap geldi. Allahtan 532 li numaraya sms atmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

hep deniyorum, hep de oluyor

Bana olmamisti...mesaji mi eksik attik

• 532'li olan numarayı yazarmısınız
  • Takip edelim.
  • ŞAYAN Ş kullanıcısına yanıt
    05327523340
  • RAMAZAN yazdım gönderdim anahtar kelime hatalı uyarısı geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

RAMAZAN yazdım gönderdim anahtar kelime hatalı uyarısı geldi

5 Temmuz da başlayacak.
  • Multinet
  • quote:

Kampanyaya Garanti Bonus, diğer Bonus kartlar ve Money Visa ile katılan müşteriler, Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç ile de ayrıca kampanyaya katılarak, en fazla 50 TL olmak üzere ikinci defa bonus kazanabilirler.

DİĞER banka bonusları da dahil olacak sanırım.

• Teb total bonus dahilmi?

Ayrica alisverisler akaryakit retoran market yani 3 ude olmak zorundami yoksa sadece market veya sadece akaryakit 75x5 olabilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart ücreti çıkmasın diye bınus genç'e geçtim. Şimdi kampanyaya katılım ücreti 5 TL istiyor. Neyse 45 TL kar.

Bu arada mesajları 0532 752 33 40 a gönderiyorum ben. Mesaj parası vermeye gerek yok.

Şuan mesaj gönderirsek Anahtar kelime hatalı mesajı geliyor. Kampanya başlayınca göndereceğiz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 3 Temmuz 2013; 16:33:12 >
  • Daha dün 100 TL'lik benzin almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Kart ücreti çıkmasın diye bınus genç'e geçtim. Şimdi kampanyaya katılım ücreti 5 TL istiyor. Neyse 45 TL kar.

Bu arada mesajları 0532 752 33 40 a gönderiyorum ben. Mesaj parası vermeye gerek yok.

Şuan mesaj gönderirsek Anahtar kelime hatalı mesajı geliyor. Kampanya başlayınca göndereceğiz herhalde.

Ayrıca Bonus Genç genel olarak Garanti'nin taksit erteleme ve artı taksit gibi kampanyalarına katılamıyor.
    Sanalpazar ve Hızlıal da bunu tecrübe edince iptal ettirdim Bonus Genç kartı.
  • Diğer bonus kartlar kampanyaya katılıp ikinci 50 tl kazanılabilir diyor.Demek ki teb total bonus kart da dahil oluyor.Güzel haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Diğer bonus kartlar kampanyaya katılıp ikinci 50 tl kazanılabilir diyor.Demek ki teb total bonus kart da dahil oluyor.Güzel haber.

tebin dahil olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: original_life

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Diğer bonus kartlar kampanyaya katılıp ikinci 50 tl kazanılabilir diyor.Demek ki teb total bonus kart da dahil oluyor.Güzel haber.

tebin dahil olduğuna emin misiniz?

Diger bonus kartlar lafından bunu anlıyorum bunun dışında bir bilgim yok.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    hocam ben yarın tebe soracağım, teb n11.com kampanyasına dahil olduğu açık olduğu halde 1 hafta şikayet süreciyle uğraştım. m.h sormak lazım @rasmus61

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi original_life -- 3 Temmuz 2013; 17:41:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.