Şimdi Ara

Bonusta Flaş Çarşamba 15 Ağustos 2018 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
2
Favori
6.652
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti One icin sanalkartlar dahil mi bilen var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paracard ile yemeksepeti banada mesaj gelmedi.

Paracard ekstra 10 tl bonus bu ay 200 tl harcamadan 500 e çıkmış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlem dönemiçine düşmüş fakat bonus flaşta kazandı ibaresi olmamış
  • Kayit acicam ben sikayetvar ve hakli musteri hizmetlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Kayit acicam ben sikayetvar ve hakli musteri hizmetlerine
    Sende yemeksepeti cuzdana mi yükledim hicam Mh yi aradiysan eğer ne diyorlar?

• bence 4 ağustosta yatmazsa bonus öyle kayıt açmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Sende yemeksepeti cuzdana mi yükledim hicam Mh yi aradiysan eğer ne diyorlar?

Alıntıları Göster
    Evet YS yukledim.Mh aramadim garanti mhsini zaten aramam igrenc bir sistemleri var BDDK yada sikayetvar yazarim.

• cüzdana yatırarak tongaya düştük iyi mi . neyse yeriz illa ki
  • Gelisme var mi

• Garanti müşteri hizmetlerini aradım. Kampanyadan bahsettim. Müşteri hizmetleri yetkilisi dünkü kampanyaya hiçbir şekilde ulaşamadı. Böyle bir kampanya ekranımda yok. Şaşırdı. Kayıt oluşturdu. Köfteci yusuf yeme içme ve Restaurant olarak geçiyor bilgisini de verdi. Bonusflashta kampanya ayrıntıları halen mevcut dedim lakin kampanyayı bulamadılar. Geçen ay kara cuma kampanyasında da köfteci yusufta 130 liralık alışverişim olmuştu ama şimdi kartıma baktığımda 10 liralık restoran indirimi (garantione)yansımamış görünüyor. Kara cuma bonusu yatmıştı.

• An itibariyle kara cuma restoran kampanyasından garantione 10 lira indirimi kredi kartıma yansımış. Demekki köfteci yusuf ile ilgili bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 2 Ağustos 2018; 21:58:7 >
  • Kayit actik bakalim sikayetvardan donduler inceleyeceklermus olumsuz olursa bddk sirada bekliyor

• Normalde bugün yüklenmesi lazım bonus puanın , yüklenmeyince şikayetvara yazdım bakalım ne diyecekler

• Perşembe günü kayıt açtırdım. Bugün aradığımda gün içinde bonusun yükleneceğine dair not düşürülduğünü bana söylediler. Müşteri hizmetleri bonus Flashtaki bu kampanyayı halen göremiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

Perşembe günü kayıt açtırdım. Bugün aradığımda gün içinde bonusun yükleneceğine dair not düşürülduğünü bana söylediler. Müşteri hizmetleri bonus Flashtaki bu kampanyayı halen göremiyor.
    Bir gelişme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Bir gelişme var mı?

Alıntıları Göster
    Bonus yatmadı. Araya haftasonu girdi ondan olabilir. Yarın yatmazsa müşteri hizmetlerini ararım buraya da yazarım.

• Bugün tekrar aradım. Konuyu farklı bir birime ilettiler. Şaka gibi.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Bende sikayetvar a yazmıştım ordan görüp aradılar diyor ki kadın kampanya 1 in de imiş siz 3 ün de katılım saglamissiniz😂😂diyecektim siz kafayı mi yediniz 1 inde olan kampanya zaten aynı gün sona erdi 3 ün de katılım nasıl saglayayim..sonra inceleyip dönelim dediler 3 gündür ses yok bakalim:))tam üç kagitcilar..

• Benim yatirildi %35 oran allah bereket versin.
    Yemeksepeti cuzdan

Sikayetvar yazdim normalde kayit actik diye aradilar dedim kayidi acarken su dediklerimide not al pos bonus posu islem 23 sularinda vs.

Sonuc alamayan BDDK yazsin aninda yatiriyorlar ben bunlari guzelce 1-2 kez gerekli ust mercilere sikayet ettim artik hic oyalayamiyorlar.ilk basta hakli hat vs ugrasiyordum surekli oyaliyorlardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Ağustos 2018; 15:49:36 >
  • bende kayıt açtırdım kayıdınız olumlu sonuçlandırıldı diye az önce dönüş yapıldı

24-48 saat arasında bonusunuz yatırılacak diye dönüş yaptılar en geç 08.08 i bekliyorum artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.