Şimdi Ara

Bonusta Flaş Çarşamba 15 Ağustos 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
6.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben pcden giriyorum ama uygulamaya girip baktım tekrar 1,99 bende. kişiye göre değişmesi ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Yazmiyor ama ilginç olarak garanti one 10 tl indirimi kazandiniz geldi ben tam tersini bekliyordum..

Alıntıları Göster
    Ilgincmis gecen kara cumada sms gelmedi banada fakat bonus flashta kazandiniz yaziyordu emin olamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Ilgincmis gecen kara cumada sms gelmedi banada fakat bonus flashta kazandiniz yaziyordu emin olamadim

Alıntıları Göster
    İşlem provizyondan düşünce belki gelir diye umudum var ama bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köfteci yusufta hem temassız işlemde hem de fiziki kart kullanarak postan işlem yaptım. 10 lira için mesaj geldi

temassız için 5 lira mesaj geldi ama 75 e 15 için mesaj gelmedi ve bonusflashta da görünmüyor.
    garantione için de mesaj gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 1 Ağustos 2018; 18:24:39 >
  • Kara cuma kampanyasında mesaj gelmişti. Köfteci yusuf sistemini değiştirdi galiba.

• quote:

İşlem provizyondan düşünce belki gelir diye umudum var ama bilemedim

Alıntıları Göster
    Zanetmem hocam yazmasi lazim kazandiniz diye umarim yuklenir ben simdilik yuklemiyorum ilerleyen saatlerde duruma gore yukleyecegim

• Bence genel bir sorun var.Bildirim gelmiyor kazandiniz diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Zanetmem hocam yazmasi lazim kazandiniz diye umarim yuklenir ben simdilik yuklemiyorum ilerleyen saatlerde duruma gore yukleyecegim

Alıntıları Göster
    İlerleyen saatlerde nerden bilicen hocam en kötü Mh yi arar soyleriz bakalim yüklenmezse sorariz

• quote:

İlerleyen saatlerde nerden bilicen hocam en kötü Mh yi arar soyleriz bakalim yüklenmezse sorariz

Alıntıları Göster
    Aynen genel bir sorun bana kalirsa ustte kofteci yusuf yapmislar gelmemis.Zaten 30/10 one indirimi yansiyorsa YS posu garantidir bu bonus'un gelmemesi icin hicbir sebep yok.Pos tamam harcama tutari tamam

• yemeksepetine gelmiyorsa rikse girmeyelim madem.
  • hafta sonu paracarda toplam 250 ye 15 kişiye özel gelmişti bana. Migrostan toplam 250 lira yapmama rağmen o işlemleri görmedi. Bende pazartesi kayıt açtırdım. Bonusflaş şimdiye kadar işlemlerimi görmemezlikten gelmemişti.
  • yemek sepetine gelmiyo mu ? kesin bilgi mi ?

• yemeksepeti cüzdan için denedim , gelmiyor arkadaşlar . puan kazanımı olmadı yani ,mecbur işlemi iptal ettireceğim
  • Yaptığım işleme 10 lira bonus verdi. Bu birinci kampanya için.

Bonusta Flaş Çarşamba 15 Ağustos 2018

Toplam 98 liralık alışveriş yapmıştım. ikinci kampanya ve garantione için bonus vermedi. Diyeceksiniz ki iki kampanya birleşmez. Biri 10 liralık alışveriş için biri de 75 liralık alışveriş için olsun diye 98 liralık alışveriş yaptım. Ya bonus saati yanlış yazdı ya da sistemde sorun var. Genelde akşam yediden sonra yapardı bu akşam beşten sonra dedi.

Bonusta Flaş Çarşamba 15 Ağustos 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantis -- 1 Ağustos 2018; 20:27:46 >

• alperzengin A kullanıcısına yanıt
  • Beyler restoran da ödeyip te puan kazanan var mı , yoksa sistemsel sıkıntı vardır.ondan işlemlerde gözükmüyor

• Restaurantta islem yaptim herzaman bonus kazandığım, GarantiOne mesaji geldi. 15 tl mesaji gelmedi. Uygulamada gerceklesmedi gözüküyor.

• Bir önceki benzer kampanya da 100 tl harcamaya 20 tl ödül hemen yatmıştı. Aynı mekanda bu sefer 75 tl harcama yaptım lakin 15 tl puan henüz yatmadı.
  • Sistemsel mi sorun var ne oldugu belli degil suanda anladigim.
    Garanti cop bir banka hak idaa etmek cok zor hak etsen bile vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Ağustos 2018; 22:5:6 >
  • sorun sistemsel, sıkıntı olacağını zannetmiyorum yüklenecektir bonuslar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.