Bildirim
Bonustan okul Hediyesi 50 tl bonus
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
bonus silkelenmeye mi başladı ne....ama ben kartı kapattım -
Tesekkurler. -
Bursa acemler po da akaryakıt posu eğitim geçiyor 😀 değerlendirilir -
Takip -
TEB den sms gelmemesi ciddi rahatsız ediyor. Metro marketten 125 üzeri alışveriş yaptım. Garanti posuydu ancak mesaj gelmedi, slipte de bir şey yazmıyor. -
N11 gitgidiyor gibi online siteler oluyurmu deneyen olursa burda yazsın paylaşsın lütfen -
Özdilek kampanyası ile birleşirse güzel olur aslında. İndirim+bonus+ bonus olur -
Toyzz Shop internet mağazasında geçerli oldu. İlgilenenlere. Bonus Flaş katılımıyla 20 lira alt limitsiz Toyzz bonus kazanıyorsunuz. TYZ10PCD kodu ile alırsanız 10 lira da indirim sağlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: werrol
TEB den sms gelmemesi ciddi rahatsız ediyor. Metro marketten 125 üzeri alışveriş yaptım. Garanti posuydu ancak mesaj gelmedi, slipte de bir şey yazmıyor.
Daha önceki kampanyalarda bana Teb'den hiç mesaj gelmedi ama puanlar sıkıntısiz yattı.Sorun olacağını zannetmiyorum. -
Migros sanal marketten az önce alışveriş yaptım puan yatmadı. Sanal market kampanyaya dahil değil mi acaba arkadaşlar? -
bende de öyle oldu siparişi iptal ettim galiba dahil etmiyor -
KOTON dan alısveriş yaptım
ondan da mesaj gelmedi. -
Migros sanalmarket birkac gun provizyonda kaldigi icin alisveris aninda mesaj gelmemesi normal. -
Teb e guvenilmez. Islem sayacı olmadıgı için de sonradan hak arayamazsiniz. Tek cozum her islem sonrası mh ı aramak. -
Cepteteb de katılım için hiçbirşey yapmamış olmamam rağmen. Uygulamada katıldın olarak gösteriyor. Harcama yapariz sonra boşa gider bir de. -
Bendeki uygulamada CepteTeb (iOS) kampanyalar tıklanmıyor. Siz nerden kontrol ediyorsunuz. -
Android uygulamasından. Uzun numaraya sms atıp işi garantiye aldım.quote:
Orijinalden alıntı: phatron_23
Bendeki uygulamada CepteTeb (iOS) kampanyalar tıklanmıyor. Siz nerden kontrol ediyorsunuz. -
Denizkartımda görünmüyor Denizbank hariç mi acaba
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- algida ile kazan kod
- ccleaner pro key
- 5 mbps internet hızı nasıl
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X