Şimdi Ara

🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.716
Cevap
780
Favori
2.140.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dün telefonla aradım yatmadı diye, akşama kadar yatar dedi. Dün geceye kadar yatmamıştı. Bugün 10 gibi yattı sonunda.
    Ancak diğer bonuslarda yüklendiği dönem içi işlemler ekranında gözüküyordu, bunda öyle bi kayıt göremedim. Bonusum yüklenmesini beklediğim miktar kadar artmış. 27 ağustosa kadar harcamak lazım.
  • bugün telefona 250 tl harca 50 tl bonus kazan mesajı geldi.20-31ağustos arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

bugün telefona 250 tl harca 50 tl bonus kazan mesajı geldi.20-31ağustos arası

Mesajın içeriği tam nedir hocam. 250 tl üzeri alışveriştemi yoksa toplam 250 mi?

kampanyaya katılım sms bilgisinide paylasırsanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares19051978

bugün telefona 250 tl harca 50 tl bonus kazan mesajı geldi.20-31ağustos arası

müşteri temsilcisi size özel kampanya yapmış olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musener

hocam dün telefonla aradım yatmadı diye, akşama kadar yatar dedi. Dün geceye kadar yatmamıştı. Bugün 10 gibi yattı sonunda.
    Ancak diğer bonuslarda yüklendiği dönem içi işlemler ekranında gözüküyordu, bunda öyle bi kayıt göremedim. Bonusum yüklenmesini beklediğim miktar kadar artmış. 27 ağustosa kadar harcamak lazım.

Bana yatmış teşekkurler ustad 40 tl geldi fena değil
  • sayın dırıcanne tek seferde 250 tl..geçen mu ye bu mesajlar bana gelmiyor dedim.tanımlayalim dedi..ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

2x50'lik kampanya için "15 TL yüklendi 5-12 Eylül arası kullanabilirsiniz" diye mesaj geldi bana. 2x75 liralık alışveriş yapmıştım. Bakalım zamanı geldiğinde diğerleri de yüklenecek mi?

+1

Ben de bugün ikinci 75 TL.lik alışverişimi yaptım bana da aynı mesaj geldi.. Bakalım 5 Eylül'de anlarız :) ama en kötü 15 TL kesinleşti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercemil

http://www.bonus.com.tr/kp/
    http://www.bonus.com.tr/kp1/

için mesaj attım ikisindede "Kampanya kriterlerine göre başvurunuz maalesef kabul edilememiştir." şeklinde mesaj geldi.

Bu kampanya lardan olumlu cevap alan oldu mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

için mesaj attım ikisindede "Kampanya kriterlerine göre başvurunuz maalesef kabul edilememiştir." şeklinde mesaj geldi.

olumsuz

• Bu alışverişleri üye işyeri yada garanti posundan geçmesi gibi bir şart yok sanırım.İlk alışverişinden sonra mesaj gelen arkadaşlar nereden yaptı bu alışverişlerini.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

olumsuz

Teşekkürler sms muz boşa gitmesin. Ben 2 kere 50 ve 75 lere katıldım bakalım nolcak

• BANA gecen gün msj geldi yazayım

ağustos ayına özel 20 tl bonus! 13-25 Ağustos'ta Money Visa İle Toplam 600 tl ve üzeri harcamaya 2 tl bonus.HEDEF yaz 334 a gönder, katıl.

yazmışlar ama migrosta yapılcak harvama dememişler.

money.com.tr/b yazıyor en altta
  • HEDEF KAMPANYASI az önce garanti bank aradım Kadir bey sanal harcamalar dahil değildir muhtemelen dedi nasıl oluyor sizce. Aşağıda online işlemler internet mail order işlemler dahil değildir demiyor sizin fikriniz?

Kampanya Detayları:
    Kampanyaya sadece SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz dahildir.
    13-25 Ağustos arasında Money Visa ile kampanya sms'inde size belirtilen tutarda ve üzeri alışveriş veya nakit avans işlemi yapmanız halinde yine sms metnininde belirtlen kadar ekstra bonus kazanacaksınız.
    Alışverişler, istenilen yerde yapılabilir.
    Kampanyaya katılmak için bankamızda kayıtlı olan cep telefonunuzdan HEDEF yazıp 3340'a göndermeniz gerekmektedir. Kartın son 6 hanesinin yazılmasına gerek bulunmamaktadır.
    Bankamızda kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
    Kazanılacak bonus 5-12 Eylül2013 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonus geri alınacaktır.
    Kazanılacak bonusun kartınıza yüklenebilmesi için yükleme tarihinde kart statünüzün kullanılabilir ve açık olması gerekmektedir
    Kampanya müşteri bazında olup her müşteri kampanyadan sadece 1 kere yararlanabilir.
    Taksitli alışverişlerde, toplam tutar dikkate alınacak olup iade ve iptal işlemler dikkate alınacaktır.
    Kampanyaya sadece Garanti Bankası Bonus Card ve Money Visa'lar dahildir.
    Paracard, Flexi, Altın Bonus, diğer banka Bonusları, ticari kartlar, Miles&Smiles Kredi Kartı ve American Express kartlar kampanyaya dahil değildir.
    3340'a gönderilecek her SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. (KDV ve ÖİV dahil; Turkcell 0,65 TL, Vodafone 0,40 TL ve Avea 0,50 TL)
    Garanti Bankası istediği zaman bu kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

• Dün 200tl harcadim sadece 4 taksit yazısı çıktı slipte sms de gelmedi. Bakalım bugun de benzin aliim nolacak

• Hepsiburada.com'da 100 TL'ye varan bonus!

Kampanya detayları:

15 - 31 Ağustos 2013 tarihleri arasındawww.hepsiburada.com ile tek seferde yapılan tek çekim ve taksitli 500 TL - 1.499 TL arasındaki alışverişlerde 50 TL bonus, 1.500 TL ve üzeri alışverişlerde 100 TL bonus ve peşin fiyatına 12 taksit kampanyası yapılacaktır.
    Bonus kampanyası müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan en fazla 1 defa yararlanabilir.
    Kazanılan bonus puanlar 10 Eylül 2013-23 Eylül 2013 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan bonus puanlar geri alınacaktır.
    Kampanyaya PTT Bonus kartlar dahildir.
    Bonus kampanyasına, bonus kullanımları, Para Card, ticari kartlar, ekspres limit ile yapılan işlemler dahil değildir.
    Kampanya şartları Doğan Online grubuna bağlı olan Daybuyday, Hepsiburada, Altıncıcadde, Yeniçarşım, Evmanya firmalarında yapılan tüm alışverişler için geçerlidir. Bonus kazanımı için kampanyaya dahil olan Doğan Online grubuna ait tüm firmalardan yapılan ilk harcama geçerli olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

bana 1150 harca 30 tl bonus diye geldi . işte linki http://www.bonus.com.tr/b/

sağlıcakla kalın

bana mesaj gelmedi ama ben gene de katılmak için gönderdim. KAMPANYA KRİTERLERİNE GÖRE BAŞVURUNUZ MAALESEF KABUL EDİLMEMİŞTİR. diye cevap geldi
  • harcama yaptıktan sonra mesaj attığımızda sayılıyor mu?world sayıyor ama bonus saymıyor diye biliyorum.teşekkürler
  • 15TL ve 10TL extra bonus kampanyaları için mesaj gönderdim (Bana SMS gelmemişti.). 3 farklı kampanya için mesaj gönderdim, her 3'ü için de kayıt olduğuma dair onay mesaj geldi. Dün n11.com'dan bugün de Opet'ten online yakıt aldım. Sipariş onaylanıp onaylanmaz 15 TL bonus kazandığıma dair mesaj geldi.
  • 50 lik benzlin aldim 15 bonus kazandiniz dedi. 75 alacafima 50 almisim. Bi 75 daha alcam bugün bakalım nolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

harcama yaptıktan sonra mesaj attığımızda sayılıyor mu?world sayıyor ama bonus saymıyor diye biliyorum.teşekkürler

Sayılmıyor, sadece mesaj sonrası harcamalar geçerli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.