Şimdi Ara

Bookshelf // 25 m2 oda için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

25-30 m2 bir odada ve Denon PMA-510 AE ampli ile kullanacağım bookshelf speaker arıyorum. Bu ampli ile hali hazırda JAMO C803 kullanmaktayım ama bir üst seviyeye geçmek istiyorum. Bu ampli ile kullanabileceğim bookshelf 'ler olur. veya ikisini farklı bir setup ile yenileyebilirim. Üzerine biraz da maddi ekleme yapabilirim.

Önemli olan sahnesi geniş hoparlör.

İsteyenlere kendi kullandığım setup 'dan görüntü gönderebilirim.

Saygılarımla
    Fatih EVREN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihevren -- 20 Kasım 2013; 17:21:51 >

• KEF LS50, KEF R100 extreme audioda dinleyin derim.
  • M-Audio Gsr12
  • Hiç uğraşma para dökme boş yere ya peak al ya focal diablo bir kere al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RB 81 II KLIPSCH sahnesi baya geniş odanın tamamını doldurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

M-Audio Gsr12

Selamlar üstadım. Cevabın için teşekkür ederim ama bu hoparlörleri dinledim. Benim kulağıma çok uygun gelmediler. Yine de sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

RB 81 II KLIPSCH sahnesi baya geniş odanın tamamını doldurur

Merhabalar üstadım, Klipsch RF 82 II hoparlörü media markt 'da dinledim bu hafta sonu, açıkçası çok geniş hakikaten. Fakat bir kaç HiFi 'ci arkadaşımla sohbetimde tweeter 'ları için çok dayanıklı demiyorlar. Ama ne kadar yorduğumuza da bağlıdır tabii ki. Klipsch ^ler dB olarak çok çok doyurucu ama uzun vadeli nasıldır hala tereddütteyim bu arkadaşlarım yüzünden.

Bu arada Bir Amplifier aldım. Pioneer VSX-921. Home Theater için bir başlangıç olacak inşallah. Bu ampli ile artık yeni tavsiyeniz olursa sevinirim. Bütçe 1500 - 1750 arası gibi düşünmekteyim. Elimdeki ürünler ile takasa da girebilirim. İyi bir bookshelf veya floorstanding olabilir ( bütçe içerisinde tabii :))).

Ampli ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-denon-pma-510-ae-siyah-kusursuz-temizlikte-stereo-hifi-amfi-145160235/detay/

Speaker ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-jamo-c803-concert-bookshelf-kusursuz-temizlikte-hifi-hoparlor-145161156/detay/

Tuner ;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-yamaha-natural-sound-tx-492-rds-tuner-hifi-hi-fi-radyo-145151383/detay/

Saygılarımla
    Fatih EVREN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

KEF LS50, KEF R100 extreme audioda dinleyin derim.

Selamlar,

Bu Uniq-Driver teknolojisi henüz kendini kanıtladı mı bilemedim. Q300 dinledim ama pek tatmin olamadım maalesef. Bu arada Q100 'ün de değerleri gerçekten o fiyat için iyi değil gibi. Tabii ki bunlar şahsi ve çok çok üzerinde kafa patlatılmamış fikirler, naçizane diyelim :)

Q100 değerleri :

requency range (-6dB) 49Hz - 45kHz
    Frequency response (±3dB) 56Hz - 28kHz
    Crossover frequency 2.5kHz
    Amplifier requirements 25 - 100 W
    Sensitivity (2.83V/1m) 86dB
  • Bookshelfte daha fazlasını bulamazsınız.
  • quote:

Bookshelfte daha fazlasını bulamazsınız.

Yanlis anlamayin iddaa etmek istemem ama benim hali hazirda evde kullandigim jamo concert serisinin alt frekanslari cok iyidir. Yuksek frekans icin de bowers and wilkens ya da klipsch.

dB icin de magnat ve polk audio ya bakilabilir. Cok bilgim yoktur aslinda ama aktif olarak da Presonus Eris E8 ya da M-audio Bx8 D2 dinledim. Hamurlari itibari ilr biraz flat caliyorlar ama alt frekanslar sasirtiyor...

• Özellikle , verdiği ses farklı şeyler. Ben özellikleri itibari ile değerlendirdim. M-Audio BX8 bende merak ediyordum. LS 50 tam da aradığınız tarz olabilir ancak fiyatı yüksek.
  • klıpsch lerin tizleri icin kimd emişse atıyor şahsımca .RB 81 leri ilk cıktığında aldım hala daha kullanıyorum hemde POWER ANFİ İLE sonra klıpsh serisi devam etti i RB 81 II KLIPCH ÖNERİRİM ŞİDDETLE kule hoparlör gibi calıyorlar artısı var eksisi kesinlikle yok
  • quote:

Özellikle , verdiği ses farklı şeyler. Ben özellikleri itibari ile değerlendirdim. M-Audio BX8 bende merak ediyordum. LS 50 tam da aradığınız tarz olabilir ancak fiyatı yüksek.

Walla haklisiniz. Ama ben presonus eris e8 dinledim. Efsane caliyor. Tabii ki floorstand ler kadar dolu degil ama cok iyiler.

Bx8 d2 dinledim, iyiler. Fiyat performans daha iyisi zor bulunur. Bi-amp olmalari ise harkulade bence...

• quote:

klıpsch lerin tizleri icin kimd emişse atıyor şahsımca .RB 81 leri ilk cıktığında aldım hala daha kullanıyorum hemde POWER ANFİ İLE sonra klıpsh serisi devam etti i RB 81 II KLIPCH ÖNERİRİM ŞİDDETLE kule hoparlör gibi calıyorlar artısı var eksisi kesinlikle yok

Kesinlikle klipsch ile alakali butun yorumlariniza katiliyorum. Eger beslenebilirse harkulade hoparlorler. RF 42,52,62 II ' ler icin yorumunuz var mi? RB 81 ' i hemen arastiriyorum.

• kuleler in kabin büyüklüğünden dolayı ve maddi olarak bir sınır yoksa kule tercihi cok daha iyi olur bütceye göre 52 62 82 olabilir
  • quote:

kuleler in kabin büyüklüğünden dolayı ve maddi olarak bir sınır yoksa kule tercihi cok daha iyi olur bütceye göre 52 62 82 olabilir

:) RB-81 ile RF-52 ' nin fyatlar birebir ayni. Ust frekanslar dokumanlara gore rb-81 diyor. Alt freknslar ise rf-52 diyor...

Zor kararlar bunlar... :))

• RB 81 sürücü capı daha büyük rf 52 ise kücük ikisi arasında RB 81 II derim

RB 81 II nin kücük olduğuna bakma .
  • sesin sahnesi derken neyi kastediyorsunuz_?
    hoparlörün sahnesi dendiği zaman benim hem anladığım ve bildiğim şey hoparlörün müzik sinyalinin üretildiği ambiyansı yerleşimi orijinali gibi
    3D misali canlandırmasıdır. gözler kapalıyken sesi üçboyutlu gerçekliğiyle algılayabilmek gibi.

mekanı sesle dolduracaksanız kolay bas volumu... misalen yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihevren
    Klipsch RF 82 II hoparlörü media markt 'da dinledim bu hafta sonu, açıkçası çok geniş hakikaten. Fakat bir kaç HiFi 'ci arkadaşımla sohbetimde tweeter 'ları için çok dayanıklı demiyorlar. Ama ne kadar yorduğumuza da bağlıdır tabii ki.

Klipsch horn hoparlörü ile sık sık membranı yanan, pazarcı hoparlörü bildikleri horn tip hoparlörünü mü kıyasladılar, yorumladılar ne yaptılar anlayamadım pek...
  • bu tür yorumları kim yapıyor anlamadım neye dayanarak konuşuyor. yada işin ticari boyutu olarak elinde başka bir ürünü satmak icin mi yalan söylüyorlar

RB 81 in bile sesini acamıyorum 4/1 ses seviyesi bile fazlayken nasıl hoparlöre zara verirler anlamış deilim

hoparlörü yaksa yaksa nuri yakardı onda bile maşallah o kadar cihaz aldı benim bildiğim bir zararvermemiştir herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.