< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 6 Nisan 2020; 21:57:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 6 Nisan 2020; 21:57:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yarış atlarını avlamak yasa dışı diye biliyorum. 3-5 beygir için hayatını yakma. Ama belki eğitebilirsiniz. Mesela onlar ses yapınca sizde ses yapın, benim bildiğim beygirler böyle uygulamalı şeyler ile eğitiliyor.
|
Ben koca evi bu yüzden taşıdım. Hemde yan komşu ile gırtlak gırtlağa gelerek.
300 bin TL verdiğim daireyi verdim kiraya. Kiracı da durmadı. Sattım lanet daireyi. Komşu dediğim namussuz müteahhit.. Eve yerleşmeden bakın şu an oturduğum dairede çıt ses yok verdiğim para helal olsun. Polis de çağırdım nafile. Ev seninse ses yalıtım yapsan bile yüzde 30 kapatıyor. Hiçbiri şap beton yada çift tuğla görevi görmüyor. Haa tabi param çok dersen bu işi profesyonel yapacağım dersen moneyi cepten çıkaracan. Ama dersen yüzde 30 yeter ki yetmez yalıtım yaptır ama çok bir şey bekleme. Tabana şap beton dökmeden yan duvarları çift tuğla yapmadan o iş olmaz. Not : inşaat mühendisiyim. |
Dostum işin zor, ses yapan davarlar şu zamanda büyük problem çünkü binalarda yalıtım diye bir şey yok. Ama tek taraflı yapılırsa pek bir etkisi olmaz, hem senin hem de onların yaptırması lazım.
|
Bu durumdan çok kişi şikayetçi malesef. Ama polisin de pek bir çözüm yolu olacağını düşünmüyorum, yine de denemekte fayda var tabi. Çözüm olarak önerebileceğim tek şey çivi çiviyi söker mantığı güzel bir ses sistemi alın, ses yaptıkları vakit alt kattan güzelce hoplatın onları, kapınıza geleceklerdir muhtemelen siz de onların yaptığı şekilde umursamayın. Bir süre sonra eğitileceklerdir, böyle tiplere insancıl yaklaşılmıyor malesef.
|
Sesini çıkarman lazım . Sessiz olursan daha çok üstüne gelirler.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 4 Nisan 2020; 14:36:45 > |
|