Memnun oldum karaktersiz. Bende Ali < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boost yapan arkadaşların dikkatine (2. sayfa)
-
-
Ne dedi mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç ar namus utanma yok mu acaba sende? Profil fotoğrafına yaşına saygımdan abi diyorum herife çoluğum çocuğum var diyor burada milletle makara yapıyor. Yazık yani seni yetiştiren anne babaya aileye ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Savcılığa gitsene çocuk
Hayır bide işin komik tarafı 60 TL için yediğin bu hakaretler küfürler hoşuna gidiyor herhalde. Tamam anladık ar, namus, utanma yok sende ama çocuğum falan var diyorsun umarım yoktur. Yani tamam anladık ödemiyorsun borcunu bari burada parazit yapma. Kendini haklı gibi göstermeye de çalışma sadece bana yaptığın bir şey değil bu bir çok insan senden şikayetçi. Dolandırıcı DY.
Valla bende baydım yazmıcam daha savcılığa git lütfen, he küfür edenlerde cesaret varsa orda numaram yazıyor delikanlı gibi arar küfür eder.
Sende biraz g.t olsaydı engellemek yerine beni delikanlı gibi vermiyorum paranı iletişim bilgilerim her şeyim burda yazardın. Engel atıyorsun gelip burdan hava sıkıyorsun. Hadi bak işine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrthrusDota -- 30 Aralık 2020; 15:21:16 >
🍉 karpuz var yersen
🤭
💩 koktu burası daha yazmıcam senin cesaretin varsa konum attım gel beni al . Bye
Atsana bana whatsappdan konum bekliyorum
Hadi bakalım -
Çay demliyim mi? 16:00 dan sonra çıkma ceza yetsin
O fake telefon numaranı kaç defa aradım açmadın boş yapma klavye delikanlısı :)
Uzaklaştırılmış!Cezasının bitmesine 357573 gün 8 saat 42 dakika kaldı.
Yeni hesap açıp gelir az sonra :)
-
Spor salonundan konum atmış ne kadar korkutucu :))
-
Beni aradı o numaradan bi yarım saat önce ana avrat küfür etti üstüne bir de whatsappdan konum attı 😂
Kaç yaşında adam lan, ben böyle şey görmedim arkadaş.
-
Gelip buluyor işte seni ve iyi niyetini süistimal ediyor. Yapcak bir şey yok..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X