Şimdi Ara

Boost yapan arkadaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir başlık açmaya iznim var mı bilmiyorum fakat boost yapan arkadaşların dikkatine. Ali Güler adında şahıs eğer boost yaptırmak isterse yapmayın arkadaşlar. Kendisi hakkım olan parayı vermeyerek beni engellemiştir. Yarı ödeme yaptıktan sonra. Buraya koyuyorum bilgilerini kendisine itibar etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• forum nicki musnali. benim de accountu ele geçirmeye çalıştı.

forum profili:https://forum.donanimhaber.com/profil/1464386#!/

hesap konusu: https://forum.donanimhaber.com/tbd-hesap-araniyor--147045170

@musnali

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yahu 60 lira için peşine mi düşeceğim diyeceğinize, 1 sayfa dilekçeyle ekinde kanıtları sunarak verin savcılığa bu kadar, gerisine hiç karışmıyorsunuz savcılık hallediyor her şeyi, maksat bunların önünü kesmek seni dolandırdı yarın gidip öbürünü dolandıracak.

• Hocam daha önce bu tarz olaylarla ilgili araştırma gerçekleştirdim ve doğru düzgün sonuç alan 1 kişi dahi duymadım görmedim. Başınıza geldi ve sonuç elde ettiyseniz daha detaylı bilgi verin. Eğer bilginiz yoksa boş sıkmayın lütfen.

• OrthrusDota O kullanıcısına yanıt

Savcılıkta görev yapıyorum. Aynı durumu yaşadım geçen gün ve soruşturma için müştekilerle birleşerek bir dilekçe sunduk. Emin olun böyle insanların önünü sizin zihniyetiniz açıyor. Üslubunuzu düzeltirseniz sevinirim.

• Üslubumda bir yanlış olduğunu düşünmüyorum. Savcılıkta çalıştığınızı ve bu olayın başınıza geldigini bilme şansım da yok malesef o yüzden kusura bakmayın. Eğer ki gerçekten sonuç elde edilebiliyorsa süreç ile ilgili bilgi verirseniz minnettar olurum.
  • OrthrusDota O kullanıcısına yanıt
    Adam adliyede çalışıyor birde sana yol gösteriyor. Kalkmış adamı alaya alıp üstüne seviyesiz konuşuyorsun.İyi olmuş hakettiğini bulmuşsun.Senide bloklayayım seni dolandıranıda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 25 Aralık 2020; 22:48:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce bu olaylar defalarca yaşandı herkes bilgisi olmadan dünya kadar düşünce belirtti. Ben 10 yıldır Dota trade yapıyorum ve bu sektörün içerisindeyim. Adamın savcılıkta çalıştığını bilsem zaten öyle bir şey demem ki ayrıca kusura bakma da dedim. Hak ettiğini bulmuşsun falan yazacak kadar fikir sahibi olabiliyorsan bir insan hakkında 1-2 mesaj ile seni de tebrik ediyorum. İnsan sarrafi olmuşsun hocam genç yaşında tebrikler.
  • kardeşim bu avel bendede hesap almaya calıstı dolandırıcı oldugunu 2. dakkada falan anlamıstım :D first maili olmayan hesabın alısverisini yapmayın. Boost içinse kesinlikle bu mesajların ve ifşaların ss'ini alın parayı önden rica edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CnvRain -- 25 Aralık 2020; 23:18:49 >
  • Zaten ilk olarak ödeme aldım yarısında. Devamında göndermesi gereken miktarı göndermedi sadece. Hiç para göndermese adı sanı belli olmasa ve wp den konuşmasak zaten hiç güvenmezdim. Ama bunları gördükten sonra aklıma gelmedi 60 lira için engel yiyebilecegim:)

• Bu şahıs benden direkt hesabı calmaya calısstı keske paylassaydım zamanında en azından basın yanmazdı . hesaplarımdan birine bakmak icin id sifre istedi 2dk sonra maile sifreniz degistirilmeye calısılıyor diye mail geldi

• Sağlık olsun hocam başkasının başına gelmesin diye paylaştım. İlginiz için teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne87

Adam adliyede çalışıyor birde sana yol gösteriyor. Kalkmış adamı alaya alıp üstüne seviyesiz konuşuyorsun.İyi olmuş hakettiğini bulmuşsun.Senide bloklayayım seni dolandıranıda...

sorun yok olur yanlış anlaşılmalar,

yol göstermeye gelirsek,

Savcılığa durumu anlatan kısa bir dilekçe yazabilirsiniz, ek te yakın zaman önce başıma gelen olay için verdiğim dilekçeyi ekliyorum, sizde benzer halde yazabilirsiniz,

daha sonra elinizdeki tüm yazışmaları delilleri çıktı alarak ek yapıyorsunuz,

daha sonra en yakın adliyenin savcılık müracaat bölümünden dilekçe ve eklerini sunarak(kimlik fotokopisini de ekleyerek) suç duyurusunu yapmış oluyorsunuz,

bundan sonra ki tüm süreci savcılık takip ediyor, cebinizden ne para çıkıyor ne de olayı kovalamak durumunda kalıyorsunuz,

geçmiş olsun tekrardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastTimes -- 2 Nisan 2023; 20:37:17 >

• CnvRain C kullanıcısına yanıt

Aynısını denedi bendede :)

• Savcılıkta görev yapan arkadaş beni bi içeri alsın lütfen

• Katip Serdar beni bul

• Bu karaktersiz insanlar forumdan neden uzaklaştırılmıyor anlamıyorum ? şunun tipine bak görende adam sanar

• teşekkürler bilgilendirme için

• Bilgilendirme için teşekkkürler, savcılıkta çalışan arkadaş beni alsın numaram yaZıyor orda beni bul bul beni

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.