Bildirim
Boot Camp 'Boot Camp inceleme' (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Güzel konu, teşekkürler. Bilmeyenler için iyi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videonun başında iphone o şekilde (gösterir gibi ) tutmaktaki amacı çözemedim.yani bize bak benim iphone'um varmı demeye çalışıyonuz gardaş -
-
ne görgüsüz ve gösteriş budalası insanlar var adam elinde cihazı sallıyor bakın yeni aldım gibisine :)))))
-
bu adam bir harika dostum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BLACKMONK
ne görgüsüz ve gösteriş budalası insanlar var adam elinde cihazı sallıyor bakın yeni aldım gibisine :)))))
Bu nasil bir yazidir. Etmediginiz hakareti birakmamissiniz. Telefonun elimde oldugunin bile farkinda degilim o an. Arti olarak telefon benim bile degil. Tek amacim burda bilmeyenlere bir seyler ogretmek. Bunun karsiliginda alacagim laf gorgusuzmu?!?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 27 Mart 2015; 4:07:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkan, Bosver o arkadası ya.. onun niyeti baska seyler yahu...
Bu arada arka planda çalan şarkının ismi nedir ? Çok merak ettim :))
Teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mark_Mamzark
Gerçekten paylaşımların için teşekkürler ip6 bölümünüde hakkıyla yönetiyorsun tebrikler ve deavamını dilerim.
Sağolun çok teşekkür ederim. iphone ve diğer konularda paylaşımlarım devam edicek. Uygulamalar bölümüne abone olarak takip edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuémcé
Berkan, Bosver o arkadası ya.. onun niyeti baska seyler yahu...
Bu arada arka planda çalan şarkının ismi nedir ? Çok merak ettim :))
Teşekkürler...
Sinirlenmemek elde değil işte. Şarkı Zhu Faded dostum. -
quote:
Orijinalden alıntı: tamtamam
benim merak ettiğim osx tamamen yok olup sadece windows çalişabilir hale getirilebiliyormu,yapılabiliyorsa nasıl bir yöntem izlemeliyiz,ilgilenirseniz sevinirim.
Denemedım ancak mantıken maxosx yedeklemesını alıp daha sonra wındows kurulumu sonrası dısk yonetım aracları ıle osx kısmını sılerek yapabılırsınız dıye dusunuyorum. -
Mac de win gayet başarılı Çalışıyor. 3d smax Yüzünden kullanmak zorundayım yoksa win le çok işim olmuyor
-
Şu flasha win kurulumunu fat32 şeklinde nasıl yapacağımızı bilen var mı? Wintobootic ile yaptım ama ft32 olarak yapmadı sanırım ntsf ye çeviriyor. Flasha kurulum nasıl olacak?
-
Windows kurulumu fat32 olmaz, flash diskin yapısı fat32 olur. Bunuda mac içerisindeki disk izlencesinden yapabilirsiniz. Kısaca oradan fat32 olarak format atıp daha sonra direk içine windows kurulum diskini yükleyin. -
yıl 2015 olmuş hala winzort kurmasını anlatıyorsunuz hala winzort kullanıyorsunuz yuh...
-
Litfne oku kardes yardim. Lazim
Beyler ben usb den kuruyorm windowsu hersey yolunda cubuk doldu gb yi ayarladim kapanip acildi bildimiz windows ekraninda siyah yere beyaz yaziyla. no bootable device insert boot disk and press any key diyo sanirim usb nin boot olmasi lazim cd yapmak lzm usb yi arastirdim adamlar win. De yapiyo ama mac icin usb yi boot yapabilecek cd gibi gostercek prog. Var mi lutfen tikandim kaldim yardim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 2 Nisan 2015; 1:37:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
Güzel paylaşım bu konuları da en yakın zamanda bekliyorum:
1-Clean install nasıl yapılır.
2-Kullandığınız video ve ses işleme programları ve basit kullanımları
3-Macbook için antivirüs'e gerek var mı?
Litfne oku kardes yardim. Lazim
Beyler ben usb den kuruyorm windowsu hersey yolunda cubuk doldu gb yi ayarladim kapanip acildi bildimiz windows ekraninda siyah yere beyaz yaziyla. no bootable device insert boot disk and press any key diyo sanirim usb nin boot olmasi lazim cd yapmak lzm usb yi arastirdim adamlar win. De yapiyo ama mac icin usb yi boot yapabilecek cd gibi gostercek prog. Var mi lutfen tikandim kaldim yardim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mac bilgisayarda doldurulmuş bir flash disk i diğer bilgisayarlar da nasıl açarız...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X