Şimdi Ara

Boot Device Not Found Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Easybcd ile format için e diskini bootable yaptım fakat yeniden başlattığımda açılırken Boot device not found hatası veriyor bir videoyada baktım aynılarını yapmıştım. 2 defa fln bu yöntemle formatlamıştım ama bu sefer win 7 idi. Bu video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDream8 -- 8 Haziran 2019; 10:39:23 >

• Bu arada F2 den harddisk testi yaptım passed yani geçti hard diskte sorun yok
  • Boot Device Not Found Hatası
  • Biosu sıfırlamayı denedinizmi uefi modu ile alakalı olabilir.
  • Hemen deniyorum
  • Olmadı hala aynı ekran
  • Hocam ya usb belleğiniz desteklemiyor, yada bios menüsünde yapılacak ayarlar vardı YouTube'dan izleyin ben unuttum yoksa anlatırdım. UEFI değilse bellek uefi modunu kapatın. Eğer olmazsa 20 TL'ye Toshiba USB bellekler var sıkıntısız yedekte duruyor. Birşey olduğunda çıkart format at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 8 Haziran 2019; 12:43:13 >
  • flash disk problemi flash belleği başka bilgisayara takıp cmd ekranı ile sıfırlamanız gerekiyor youtube cmd ile flash bellek sıfırlama yaazınız izleyin en son yine boot edin format atın boot programı olarak yumi kullanınız
  • Win7 veya Win8.1 kurulum flaşı hazırlayıp cmd'ye girmeniz lazım. Ardından diskpart ile bölümleri düzenlemeniz lazım. Sistem ayrıldı bölümüne Z harfini atayıp diski aktifleştirmeniz lazım. En sonunda;
    bcdboot C:\Windows /s Z: komutunu girin ve bilgisayar eski haline gelir. Sorunu hâlâ çözmemişseniz daha detaylı anlatabilirim.
  • Gerek kalmadı format atıcağım pc yavaşlamıştı zaten
  • İhtiyacı olanlar yukarıdaki çözümü uygulayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDream8 -- 10 Haziran 2019; 21:6:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.