Dostum Windows'u resetlersen Driverlar da gidecek. Daha sonra Windows Update ile doğru driverların kurulmasını sağla. Aslında en doğrusu üreticinin sitesinden edinmek. Bu laptop mı? Eğer öyle ise modeline göre resmi sayfadaki sürücüleri indir. |
Boot flaşımı görmüyor (2. sayfa)
-
-
Anladım evet leptop vestel ama sitesinden sürücüleri indiremedim bana nasıl resetlicemi söyliyebilirmisin usb ile format etkisi veriyormu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyyüpReis25 -- 20 Ocak 2024; 12:20:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Cevap" ver ile yazmadığın için bildirim gelmemiş, şans eseri gördüm.
Evet dostum, format etkisi verecek. Dosyalarını iyice yedekle, sonra üzülme. Özellikle bu tarayıcında şifre vs varsa dikkatli ol.
Resetlemek için, sol alttaki Win logosuna tıkladıktan sonra Reset diye yazmaya başla. Çıkacaktır. Reset this PC, Bu bilgisayarı sıfırla diye.
Orada seçim ekranları çıkıyor, farklarını unuttum. Ama ne seçersen seç gidiyor sonradan kurduğun driverlar..
Bir de Windows güncellemesiyle neredeyse bütün driverların gelecek. İş ki Wifi veya ethernet ne kullanıyorsan o adaptörün driverı kurulu olsun ki, internete bağlanabilmiş ol.
Sen yine de istersen driverların yedeğini al... Şurada bir bat dosyası var:
https://www.tenforums.com/attachments/tutorials/292569d1597243392-backup-restore-device-drivers-windows-10-a-backup_or_restore_device_drivers.bat
1'e basarsan, mevcut driverlarını seçtiğin bir klasöre kopyalıyor. Türkçe karakter kullanmadan C'de driveryedek diye bir klasör aç. Oraya kopyalasın, yaklaşık 1-4 GB klasör oluyor...
Sonra ihtiyacına göre kullanabilirsin.
-
Yardımın için teşekür ederim abi deniyeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ooo bide onbaşı olmuşum muh muh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X