Şimdi Ara

boot.ini dosyası siliniyorr..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar elimde toshiba x300-169 modeli laptop var standart olarak vista home geliyor ama sevdigim bir isletim sistemi degildir. ben de d: surucusune xp yukleyip kullanmak istedim ama beceremedim

bir program buldum easy bcd adı.. buradan boot dosyasını duzenmliyor sozde

ama ayarladıktan sonra bilgisyarı bastan baslatıyorum harika bir sekilde 2 işletim sistemi sorusu da karsıma geliyorrr. bende secim yapıp gidiyorum ama bilgisyarımda c: de de d: de de herhangi bir boot dosyası bulunmuyorrr. 2. kez reset attıgımda boot dosyassı olmadıgı icin bilgisyar boot hatası veriyor vee hic birsey acmıyorr

neler yapabilrimm yardım edersenız cok sevinirim simdiden tskkler

• normalde sağlıklı çalışacak boot sistemi için, birden fazla işletim sistemi kurarken, bu işletim sistemlerini en düşük sürümden başlayarak kurmak lazım. Yani c: xp ise d: vista olmalı gibi. C: vista, d: xp sıkıntılı olur diye biliyorum.
  • burada vista ve xp yi aynı diskte farklı partitionlarda kullanma anlaytılıyor. incele istersen.
    http://forum.donanimhaber.com/m_31754515/mpage_1/key_//tm.htm#31864731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 5 Eylül 2009; 12:15:30 >
  • ben bu siteyi seviyorum arkadasalr allh razı olsun.. lakın arescom abicim senın o proglamlarındaa catlıyor zaten :(( soruum da oradaa xp de actım . vistaya gecmek icin o progremı kkullanıyorum vistada daa digerinii yapıyorum

resimdekii gibii boot ekranı geliyor bilgiyar 1. resetin sonundaa boot siliniyorr vee 2. resette catlıyorr.. :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazkoqat -- 5 Eylül 2009; 12:19:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.