peki sorun olduğunda nasıl düzeltiyorsun? çözünürlüğü elle değiştirdiğinde sorun yaratıyormu?
dostum şöyle söyleyim pc açılırken her zmn o anlattığım şekilde açılıyor ona bi çözüm bulamadım her dediğinizi yaptım olmadı ama sadece görüntü bozuk yani performans açısından faln pek sorun teşkil etmio işte her türlü baba denecek oyunlardan oynarken de en ufak sorun olmuo sadece windows dönerken 2 parçalı oluor üst kısmı altta , alt ise uste geçmiş oluyor en iisi resimini koyayım daha ii anlaşılır
buyrun arkadaşlar varsa anlayabilen yardımcı olursa sevinirim
ua87
format attığınız cd de sorun olabilir mi?başka cd ile denediniz mi format atmayı?
peki format atarken yani driver yüklemeden öncede windows boot ekranı bu şekildemi çıkıyor?
yok kendi format cdsi var işte hep aynı cdyi kullanıyordum bunu düşünmemiştim ama sadece orda sorun çıkarması da tuhaf deil mi yani ben ondan başka bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar
Tamam da bu tarz sorunları DENEME yapmadan aşamazsın..Ben üstte sana monitörü değiştirip dene yazmıştım. Yaptın mı?Hayır yapmadın Yani bize soru soruyorsun, cevap veriyoruz ama yapmıyorsun..Bu şekilde sorununa çözüm bulman zor. Ben senin yerinde olsam önce şu xp cdsini değiştirirdim. Olmadı monitörü değiştirirdim.
evet her zmn böyle yani format öncesi ve sonrası hep bu şekilde bi kaç aydır ama cdyi çoktandır kullanıyorum daha önce böyle bi sorun yapmamıştı tek sorun orda yani HOŞGELDİNİZ yazısı da normal sadece sorun resimdeki gibi işte ondan sonrası olması gerektiği gibi düzgün
sınavlar dolayısıyla şehir dışındaydım eve yeni geldim monitor deiştirme imkanım olmadı tabi yarın önce monitörü deiştirecem o da olmadı cdyi deiştirecem ama sorunun tek orda olması çok saçma geldi işte allah razı olsun sizde her türlü çözüm yolu söylediniz ama bi denemediğim bu 2si kaldı onları da yarın yaparım umarım düzelir
hımm eğer işletim sistemi kurarkende durum buysa ve bu kurulum cdsindende değilse..iki şeçenek kalıyor 1.monitöründe donanımsal bir arıza var. 2.ekran kartında donanımsal bir arıza var.
ama bana hala monitörün driverindan olabilir gibi geliyor...6 ay kadar önce başladı yazmışsın belki xp cdsini değiştirdin belki sp3 ten kaynaklanıyodur..
arkadaşında dediği gibi sen bütün bunları denemeden kesin bir sonuca varamayız..
arkadaşlar öncelikle hepinize çok tşk ederim tüm yardımlarınız için çok saolun sorun çözüldü farklı monitorde denedim yine olmadı başka cd denedim yine olmadı en sonunda sadece c ye format attığım için acaba d veya e de virüs olabilirmi die düşündüm Fsecure ile online taradım bi kaç sorun buldu hepsini temizledim reset attım düzeldi ama güncel kav 09 orjinal kullanıyorum o nie bulmuyor anlamadım ama kısaca sorun sayenizde çözüldü allah razı olsun hepinizden ...hayırlı günler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme