Şimdi Ara

Bootcamp soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Imzamda yazili olan macbookpro'm var.Su anda sadece mac os yuklu fakat bazi programlari calistirmakta sorun yasadigimdan bootcampla windows yuklemek istiyorum fakat xpmi 7 mi yuklesem karar veremedim hangisinin performansi daha iyi olur ve birde windows yukledigimde bu mac tarafinda herhangi bir performans dusune neden olurmu yani yavaslama gibi bir sey olurmu.
    Simdiden tesekkurler

• windows 7 yuklemek daha iyi olur , mac os x isletim sistemini etkilemez.
  • Sistem yeterince iyi, Windows 7 yüklemek en mantıklısı olacaktır
  • Tesekkurler,kopya veya orjinal yuklemem farkedermi peki?
  • Windows kopyalarına güven olmaz.Orijinal yükleyin(bence).
  • Kesinlikle windows7

lütfen artık şu windows xp sevdanızdan vazgeçin, neredeyse 10 senelik işletim sistemi güvenlik deseniz windows7 nin yanına yaklaşamıyor. ekran kartınız directx10 destekliyorken windows xp de directx9 da çakılıp kalıyorsunuz, saymakla bitmiyor
  • ne kadar a aldın bende aynısından alacaktım bu yaz güncellenen modelini düşünüyorumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc soru
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben almadim hediye olarak geldi çinden;arkadaslar tesekkurler windows 7 orjinal yukledim fakat klavyedeki ses acma kapama parlaklik ve diger function tuslari calismiyor yardim ederseniz sevinirm
  • windows yükledikten sonra Mac OS X Install Cd/Dvd sinden driver yüklemesi yapılması gerekirdi. Zaten Mac OS X Install Cd/Dvd yi takınca, otomatik olarak algılayıp güncellemeleri kendisi yapıyor...Daha detaylı bilgi için apple'ın destek sitesinden Bootcamp FAQ ve installation manual lında bulunabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.