Bildirim
BootCamp - Windows 10 Boot Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sorun Mac dosyalama sisteminin APFS olmasından kaynaklanıyor ve Windows daha APFS'i tanımıyor ne yazık ki. Sorunun çözümü için bazı programlar var: Paragon APFS diye ama ben ben şöyle bir şey buldum: Mac sistemini açtıktan sonra sistem tercihlerine girin ve başlangıç diskinden Mac OS X diskini seçin ve Windows'a geçeceğiniz zaman boot menüden seçin. -
hocam çok sağolun. Mac'ten windows'a geçebiliyorum ancak windows tarafından Mac'e geçemiyorum, windows'ta altta sağdaki bootcamp'i tıklayıp boot seçeneklerine baktığımda Mac'i görmüyor, mecbur restart edip boot anını yakalayıp Mac'i seçmem gerekiyor. -
Rica ederim. Bu arada ben sorununuzu anladım, şunu demeye çalışıyordum: bunun için bir program var Paragon APFS diye. Bu program sayesinde Windows’un Mac tarafını görmesini sağlayabiliyorsunuz. Diğer çözümde bahsetmek istediğim ise default olarak Mac OS X tarafını seçin söylediğim ayarla. Sonra Windowstan Mac’e geçmek istediğinizde bilgisayarı kapatın ve sadece açma tuşuna basın. Boot menüsünü açmanıza gerek yok. Ben böyle kullanıyorum, internette de baktığımda herkes böyle idare ediyor beklemekten başka çaremiz yok maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X