selam arkadaşlar lenovo g570 model leptop ta açılışta bootmgr is missing diye bişey yazıyo ayrıca cd den başlatmayı denedim olmuyor hiç bir şekilde biosa giremiyo bios için açılışta f2 yazıyodu şu an o yazıda yok ne yaptıysam olmadı giremedim biosa acil yardım lütfen bios modeli galiba insyde h2o bios yazıyo ekranda
quote:
Orijinalden alıntı: snazmi
selam arkadaşlar lenovo g570 model leptop ta açılışta bootmgr is missing diye bişey yazıyo ayrıca cd den başlatmayı denedim olmuyor hiç bir şekilde biosa giremiyo bios için açılışta f2 yazıyodu şu an o yazıda yok ne yaptıysam olmadı giremedim biosa acil yardım lütfen bios modeli galiba insyde h2o bios yazıyo ekranda
F11 tuşu ile Recovery e girmeyi dener misin? Ve neyden sonra bu duruma geldi?
f11 denedim ancak yine olmadı kapak ayarlarını yaptım kapağı kapatınca gitti bidaha gelmedi şu an hiç bir şekilde biosa girmiyor
quote:
f11 denedim ancak yine olmadı kapak ayarlarını yaptım kapağı kapatınca gitti bidaha gelmedi şu an hiç bir şekilde biosa girmiyor
Lenovo sitesin rescue & recovery parti indirip dvd ye yazdırın onun ile boot etmeyi deneyin birde.
denedim ancak yine olmadı
quote:
denedim ancak yine olmadı
Diskinizi sökün o şekilde boot etmeyi deneyin ayrıca USB lere bağlı flash bellek yada HDD varsa onları da sökün.
biosa giremiyorum hdd veya cd den başlat şeçenekleri de açılmıyor. biosa girebilsem halledilecek gibi göürünyor
cd sürücüdeki hiç bir cd den yükleme yapmıyor. başlangış cd denedim, wixp orjinal cd denedim, aynı marka başka bir pc kurtarma cd si denedim hiç birsini açmadı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme