Şimdi Ara

[b]BootMNG is missing !!![/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En baştan anlatıyorum arkadaşlar biri lütfen yardım etsin
    laptopa format atıyordum hardi biçimlendirdikten sonra kurulum sırasında hata verdi kapandı daha sonra bi türlü win7 DVD yi okutamadim her seferinde bootmng is missing hatasi veriyor xp kurulum CD sini taktığımda okuyor ancak bağlı bir hafıza birimi bulunamadi diyor.
    Denediğim çözümler bios tan pc başlatmaya çalışmak ilk cd boot first yaptım.win 7 kurulum başlamadigi için forumdaki kurtarda bölümünde komut işleme gelemiyorum çıkmaz sokak gibi lütfen biri yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski bi model telefondan internete bağlandığım için başlık biraz hoş olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt-cento

En baştan anlatıyorum arkadaşlar biri lütfen yardım etsin
    laptopa format atıyordum hardi biçimlendirdikten sonra kurulum sırasında hata verdi kapandı daha sonra bi türlü win7 DVD yi okutamadim her seferinde bootmng is missing hatasi veriyor xp kurulum CD sini taktığımda okuyor ancak bağlı bir hafıza birimi bulunamadi diyor.
    Denediğim çözümler bios tan pc başlatmaya çalışmak ilk cd boot first yaptım.win 7 kurulum başlamadigi için forumdaki kurtarda bölümünde komut işleme gelemiyorum çıkmaz sokak gibi lütfen biri yardımcı olsun

Bi yardım forumdaslar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.