Şimdi Ara

BORA KULLANANLAR BAKABİLİRMİSİNİZ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
26.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bGöçmen

bora yı yavaş ve devirsiz kullanırsanız yakıtı çok yakıyor ama 3.vitesde 90 la giderseniz çok makul degerlere iniyor yani gaza basıcaksınız yüksek vitesde dşük hızda kullanırsanız çok yakıyor 3bin devirden aşagı düşürmeyin güzel degerler görürsünüz bence

yol bilgisayarı hiç öyle demiyor ama 4 viteste 40-50 ile giderken çok düşüyor bilgisayar değerler aklımda değil ama okula gidip gelirken yüksek vites düşük hızda kullanıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucak15
    quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Sadall arkadaşım,

CRUISE CONTROL'u yurtdışından bulup ve getirtip burada taktırmak biraz pahalıya mal olur kanaatindeyim. Sisteme müdahale gerektirir ve ayrıca da araç bilgisayarını proğramlamanız lazım. En iyisi orjinal donanım olarak 16V motorla almak ve LPG taktırmak. İddia ediyorum ki şu anda tüm avantajları aynı anda bir arada toplayabilen başka marka/model yok.

Selamlar

Taner Göde

yetkili servisler 200-250 ytl ye parça ve montaj takıyorlar.2004 pasific e 200 ytl ye cc takıldı ısparta zeki otomotivde..

CRUISE CONTROL için Yetkili Serviste

200 YTL = BE DA VA

Bence ISPARTA'ya gitmeye bile değer. Hem gezersiniz, hem dönüşte ayağınız gaz pedalına basmadan yolculuk yaparsınız. Hız sabitleyicisiz araç kalmadı.

BORA KULLANANLAR BAKABİLİRMİSİNİZ

•  BORA KULLANANLAR BAKABİLİRMİSİNİZ

• ben burdurluyum zaten ama mesleğim gereği yozgattayım. bir hafta önce aradım ısparta zeki otomotivi ve 04 bora için 250 ytl dediler parça ve işçilik dahil.aracı bilgisayara bağlayıp takılıyormuş.burdurdaki bi boraya takılmış taktıran kişi çok memnun 200 e taktırmış kendisi ıspartada.ama araç rampa aşağı hızını koruyamıyormuş.orjinalinde takılı olan araçlarda sanırım rampa aşağı hzını sabit tutuyor.bu da eksi bir özellik ama uzun yolda sürekli insan pedala basmaktan yoruluyor.şahsen ben istiyorum taktırmayı nasip olursa 15 tatilde gidersem taktırırım..
  • Merhaba Bucak 15,

Rampa aşağıya Adaptif Cruise Control (ACC - önden ultrasonik dalga radarlı) olmayan hiçbir Hız Sabitleyicisi frene müdahale edemeyeceğinden araç yer çekimi, eğimin ataleti ve kinetik enerji kanunlarına karşı gelememenin zafiyeti neden ile, ister fabrikada takılmış olsun, ister sonradan, mutlaka rampa aşağıya giderken hızını arttıracak ve rampa yukarı çıkarken de hızını düşürecektir.

Ama yine de ifade ediyorum, aracında Hız Sabitleyicisi olmayan arkadaşlar 200-250 YTL'ye kıyın ve bence mutlaka taktırın. Emin olun ki sadece işçiliğe para vereceksiniz. Komple direksiyon (hava yastığı dahil) dikkatlice sökülüyor, sinyal ve silecek kolları çıkartılıyor ve sayısız kablo yerine monte ediliyor, hem göğüste, hem motor bölümünde. Bence bu servisteki bu hizmeti kaçırmamak gerek.

Taner Göde
  • teşekkürler açıklama için sayın taner bey.inşallah en 15 tatilde gidebilirsek memleket taktırırım.fiya çok uygun çünkü ve uzun yolda insanın ayağı çok zorlanıyor km yi 90 da tutacam diye.malum bastıkça hız kadranı sağa giderken benzin ibresi dört nala sola gidiyor ve yol bilgisayarı rakamları büyüttükçe büyütüyor...

teşekkürler hocam
  • Ankara'dayım burda yaptırmak isteyen ve şehir dışında yaptırmak isteyen olursa numaram bu 05416739197 tüm dizellerin hepsine uygundur benzinliler için ekranda epc ısıgı yanması olması lazım elektronik gaz pedallı.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.