Şimdi Ara

BORACILAR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: udl
    kar yağınca üstüne çok şık durmuş...

araba her haliyle şık.
    valla bence VW nin yaptığı en iyi kasalardan biri bu.
    passatın kasadan bile daha güzel ve oturaklı bir duruşu vardı.
    neden kaldırdılar sanki üretimden.
    ah şu boranın 1.6 dizelini çıkarıcaklar varya,,,,
  • pasific değilde confortlinelar daha hoş Lastik ebatları daha büyük ve geniş daha bir spor duruyor.Sonucda arabayı gösteren lastikler ve jantlar değilmi
  • Slmlar.. Arkadaşlar arabamı degiştircem. W bora comforline w golf com. ve opel astra elegance aransında kaldım yardım edersiniz sevinirim sizce hangiisini tercih edeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdor

pasific değilde confortlinelar daha hoş Lastik ebatları daha büyük ve geniş daha bir spor duruyor.Sonucda arabayı gösteren lastikler ve jantlar değilmi

vallaha pacificde 16 inç jantlar var bu araba için gayet yeterli daha ne olsun comfortline ki büyük demişin ama sanmıyorum benim bildiğim onlarda ya 15 yada pacific gibi 16inç de ben fabrika çıkışlı 17 çıkıcağını sanmıyorum ama yine araştırmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17
    vallaha pacificde 16 inç jantlar var bu araba için gayet yeterli daha ne olsun comfortline ki büyük demişin ama sanmıyorum benim bildiğim onlarda ya 15 yada pacific gibi 16inç de ben fabrika çıkışlı 17 çıkıcağını sanmıyorum ama yine araştırmak lazım

arkadaşın bahsettiği büyük lastik, geniş taban lastik.
    205*55*16 olması lazımdı, (en azından öyle hatırlıyorum. tabii 205 yerine 225 de olabilir)
    195 ebatlı lastik değil yani... onu kastediyor arkadaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

quote:

Orjinalden alıntı: erdor

pasific değilde confortlinelar daha hoş Lastik ebatları daha büyük ve geniş daha bir spor duruyor.Sonucda arabayı gösteren lastikler ve jantlar değilmi

aarkadasim pasific lerde 15 inc jant vardir. lastik ebadi da sudur: 195 65 15. comfortine da ise 16 jant ve 205 55 16 lastik bulunmaktadir.

• tabiki bora
    quote:

Orjinalden alıntı: .AhMeTKaYa.

Slmlar.. Arkadaşlar arabamı degiştircem. W bora comforline w golf com. ve opel astra elegance aransında kaldım yardım edersiniz sevinirim sizce hangiisini tercih edeyim

• Sorunsuzluk arıyosan Bora arkadaşım. Allahın izniyle sorun morun duymuyosun. Ama Boralar hantal ve çok yakıyo buda bi gerçek. Düşünen varsa ben arabamı satıyorum çok çok temiz. 39.000 de. saygılar
  • tek kelimeyle süper
    quote:

Orjinalden alıntı: avcı_33

alın kardeşler vw de olsa (yani benim araç markam olmasada ----yanlış anlaşılmasın) bizim ayrımız gayrımız olmamalı. bu topiğede görsel şölen düzenleyelim azıcık....

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

çin polis arabası

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

bora coupe

BORACILAR

BORACILAR

BORACILAR

/>

BORACILAR

• Arkadaşlar benim Bora satlık isteyen olursa link:
    donanımhaber forum
    SATLIK VW BORA PACİFİC ( Yeni resim eklendi) » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_15174929/tm.htm
  • selamlar. bu formun yeni bir üyesiyim.
    2001 Bora Comfortline aracımda bir sorun yaşıyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
    Araçla fren yaptığımda arka taraf sağ sola kayıyor. Çok fazla değil ama çok kolay hissedilebliyor.
    Servis arka fren disklerinden kaynaklandığını söyledi ve diskleri tornaya yollada.
    Servise göre disklerde yamukluk varmış ve değişmesi gerekiyormuş.
    Lastiklerede baktı onlardada atlama var.
    Şimdi ben diskleri değiştirirsem bu sorun çözülürmü. Yada bana yine farklı bir masraf çıkartırmı.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar bende sorayım bu araçlar önden aktarmalı mı yoksa arkadan aktarmalı mı?
    Ben önden aktarma diye biliyorum ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baska

selamlar. bu formun yeni bir üyesiyim.
    2001 Bora Comfortline aracımda bir sorun yaşıyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.
    Araçla fren yaptığımda arka taraf sağ sola kayıyor. Çok fazla değil ama çok kolay hissedilebliyor.
    Servis arka fren disklerinden kaynaklandığını söyledi ve diskleri tornaya yollada.
    Servise göre disklerde yamukluk varmış ve değişmesi gerekiyormuş.
    Lastiklerede baktı onlardada atlama var.
    Şimdi ben diskleri değiştirirsem bu sorun çözülürmü. Yada bana yine farklı bir masraf çıkartırmı.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

evet disklerin eğik olması böyle bir sorun yaratıyordur. diskleri değiştirirseniz düzelir. benim boramda ön diskler eğilmişti ve frene bastığımda müthiş bir titreme yapıyorud. diskleri tornaya gönderdik ve yapıldı sorun çözüldü. yani ddiskleri değiştirmedim ama değiştirmek daha iyi olur.

callofnuri arkadaşım boralar önden çekişlidir.

• Ne bu yaa 31 temmuzdan beri görüş belirten olmamış, nerdesiniz boracılar özellikle borasına lpg taktıran arkadaşlar takdırdığınız sıralı sistemin markası ile km de ne kadar yaktığını söylerseniz bilgilerimizi birbirimizle paylaşmış oluruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

BORACILAR

• YUKARIDAKİ RESİMLER ÇOK GÜZEL.
  • ben paylaşayım 2000 comfortline ,tartarini taktırmıştım temmuz 1 de .Performans ve tasarruf açısından çok memnunum. Usturuplu kullanımda bir depo ile 380- 400 km civarı yol yapıyor. tartariniyi herkeze tavsiye ederim .Tabi nerde takıldığıda önemli sanırım.
  • Kesinlikle sana katılıyorum, istenen sorunsuz çalışma ve yeterli miktarda tasarruf sağlayabilmesi, bunları verdikten sonra en iyisi senin kullandığındır, senin adına sevindim....

Sinoptanmı yazıyorsunuz??? bulunduğun yerde gaz fiyatı nedir....????

quote:

Orjinalden alıntı: callofnuri

ben paylaşayım 2000 comfortline ,tartarini taktırmıştım temmuz 1 de .Performans ve tasarruf açısından çok memnunum. Usturuplu kullanımda bir depo ile 380- 400 km civarı yol yapıyor. tartariniyi herkeze tavsiye ederim .Tabi nerde takıldığıda önemli sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaangul

Kesinlikle sana katılıyorum, istenen sorunsuz çalışma ve yeterli miktarda tasarruf sağlayabilmesi, bunları verdikten sonra en iyisi senin kullandığındır, senin adına sevindim....

Sinoptanmı yazıyorsunuz??? bulunduğun yerde gaz fiyatı nedir....????

quote:

Orjinalden alıntı: callofnuri

ben paylaşayım 2000 comfortline ,tartarini taktırmıştım temmuz 1 de .Performans ve tasarruf açısından çok memnunum. Usturuplu kullanımda bir depo ile 380- 400 km civarı yol yapıyor. tartariniyi herkeze tavsiye ederim .Tabi nerde takıldığıda önemli sanırım.

Evet Sinoptan yazıyorum ama tasarruf böyle birşey herhalde gazın fiyatını tam bilmiyorum.Aslında o kadar ekonomik geliyor ki dönüpte gaz fiyatına bakmıyorum.Yalnız 1530-1560 aralığında bir yerlerde emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callofnuri -- 25 Eylül 2007; 22:06:55 >

• buda benım hayırlısı ıle yarın devır alıyorum

BORACILAR
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.