Şimdi Ara

BORACILAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi duruyo hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan

quote:

Orjinalden alıntı: maximum

buda benım hayırlısı ıle yarın devır alıyorum

BORACILAR

• SLM BORACILAR BEN DE SİZDENİM Bizde de 2004 bora pacıfıc var.Herkese ii forumlar ..
    Bİ DE Bora da arka kapı da hoparlör varmı onu sorayım.Yoksa taktıracam da o YÜzden ....
  • bizde de 2003 pacific vardı. kırmızıydı. çok sevmiştim bora yı ama çabuk ayrılmak zorunda kaldık.
  • Rahmetli dedem ölmeden 2 hafta önce 2001 Bora Confortline+sunroof almıştı. O kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. 0 km Mercedes bile bana o mutluluğu yaşatamazdı. Herhalde son arabası olacağı içime doğmuştu. O öldükten sonra araba 1 hafta bende kaldı. Sonra ev almak için sattık. Bu araçların bende çok ayrı bir yeri var.

Arkadaşlar maşallah araçlarınız çok güzel. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Rahmetli dedem ölmeden 2 hafta önce 2001 Bora Confortline+sunroof almıştı. O kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. 0 km Mercedes bile bana o mutluluğu yaşatamazdı. Herhalde son arabası olacağı içime doğmuştu. O öldükten sonra araba 1 hafta bende kaldı. Sonra ev almak için sattık. Bu araçların bende çok ayrı bir yeri var.

Arkadaşlar maşallah araçlarınız çok güzel. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah...

ALLAH CÜMLEMİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİBETSİN. BORA BÖLÜMÜNÜ YAŞATALIM ARKADAŞLAR. YOKSA VW NİN EN BAŞARISIZ ARACI VS. DİYENLER TÜREMİŞ

• Arkadaşlar bende bir ay kadar önce 2000 model bora 1.6 basic aldım, araçtan tek şikayetim ön farlar çizik içinde aydınlatma sorunu var; Böyle giderse farları yenileyeceğim. Bir de sizin boralar 5. vites, 3000 devirde, düz yolda ve sadece sürücü ile kaç km sürat yapıyor benimki 100-105 km gibi normalmi bana düşük geldi?
  • Bende de 2001 Bora Trendline var benim arabada 5. vites 3000 devirde 100-105 km yapıyor. Benimde senin gibi far problemim vardı, bir oto boyacıya gittim, adam ilk önce su zımparasıyla farın üst kısmını sıyırdı, daha sonra da bir kaç kat vernik püskürttü. Bu işlem arabanın farlarını baya iyi duruma getirdi. Tavsiye ederim denemende fayda var, sadece 20 YTL tuttu. Beğenirsen yeni far almaktan kurtulursun....
    quote:

Orjinalden alıntı: hazanfer

Arkadaşlar bende bir ay kadar önce 2000 model bora 1.6 basic aldım, araçtan tek şikayetim ön farlar çizik içinde aydınlatma sorunu var; Böyle giderse farları yenileyeceğim. Bir de sizin boralar 5. vites, 3000 devirde, düz yolda ve sadece sürücü ile kaç km sürat yapıyor benimki 100-105 km gibi normalmi bana düşük geldi?

• yaw benim amca oğlu aldı boro pacific 2005 1.6 4 hava yastığı, abs,asr ,ebd. alr, araba 26 bindeydi aldığında metalik reflek gümüş renkli. süper ya bi bindim bi daha inesim gelmedi arkadaşlar 24500 ytl ye aldı. arabaya 140 yapmışız hiç farkında deyilim ben hala 60 -70 yapıyozdur sanıyom eeee alışmışış hacı murat a binmeye bizim hacıda 40 yapsam bile sanki araba 120 yapıyomuş gibi korkuyorum ya ama bora öylemi helal ya passatı hiç sevmiyorum ama bu boranın dizaynı müthiş bide sıralı sistem taktırmış amca oğlu . adam inadınamı yapıyor ne 2 güne bi arabasını göstermeye geliyor. deli oluyom deli ah ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı48

yaw benim amca oğlu aldı boro pacific 2005 1.6 4 hava yastığı, abs,asr ,ebd. alr, araba 26 bindeydi aldığında metalik reflek gümüş renkli. süper ya bi bindim bi daha inesim gelmedi arkadaşlar 24500 ytl ye aldı. arabaya 140 yapmışız hiç farkında deyilim ben hala 60 -70 yapıyozdur sanıyom eeee alışmışış hacı murat a binmeye bizim hacıda 40 yapsam bile sanki araba 120 yapıyomuş gibi korkuyorum ya ama bora öylemi helal ya passatı hiç sevmiyorum ama bu boranın dizaynı müthiş bide sıralı sistem taktırmış amca oğlu . adam inadınamı yapıyor ne 2 güne bi arabasını göstermeye geliyor. deli oluyom deli ah ah

bizim bi arkadaşta daha yeni 2004 model 26.0000 km de bora pasific aldı arabada hiç boya yok aracı 15.000 ytl ye aldı ben hala inanamıyorum çocuk yemin ediyor 15.000 ytl ye aldık diye sizce neden bu kadar ucuza almıştır?

• bence kesin yalan palavradır. veya arac kaza yapmıştır. yoksa bi insanın babası bile10 bin ytl indirim yapmaz
  • bide arakadaşlar boraların kaç modeli mevcut benim bildim pacifik , confortline, higline , primeline, bu kardar galiba arkadaşlar. sizlerden ricam bilen bi arkadaş bu modelllerde nasıl donanımlar var detaylıca yazarmı.
    pacifik==>
    confortline==>
    higline====>
    primeline==>

tüm donamımlarını detaylıca yazarmısınız arkadaşlar şimdiden tşkler
  • Doğru hocam. Pirimeline,Pacific,Comfortline,Highline
  • tamam doğruda arkadaşım bunların birbirinden farkları ne sizlerden söyle birşey istiyorum her modelinde sahip olduğu donanımları ayrı aryı yazmanızı istiyorum.
  • ya boracılar bu kadar duyarsız olamaz arkadaşlar niye çok sey mi istedik yahuu
    trenline=...................................
    primeline= .................................
    pacifik= .................................
    confortline= .................................
    higline= .................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı48 -- 21 Ekim 2007; 11:47:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: beşkazalı48

ya boracılar bu kadar duyarsız olamaz arkadaşlar niye çok sey mi istedik yahuu

primeline= .................................
    pacifik= .................................
    confortline= .................................
    higline= .................................

Ben yardımcı olayım arkadaşım. Primeline donanımında: Klasik direksiyon simidi ( deri değil) manuel klima, Abs, 4 hava yastığı, kapaklı jantlar ( alaşım değil) , kumaş döşme, merkezi klit, teyp kaset çalar, vs. var.Pacific donanımında buna ek olarak, alaşım jantlar ve deri direksiyon var. Comfotline'de Pacific'e ek olarak kadife döşeme, krom çerçeveli göstergeler otomatik klima, kol dayama, daha kaliteli deri direksiyon var. Higline donanımıda Comforttan daha farklı, isteğe göre ahşap kaplama, koltuk ısıtma vs. var. Dış çıtalar krom kaplama yalnızca pacificte var. Bildiğim bukadar umarım yardımcı olmuşumdur.

motor Özellik olarak, 1.6 8V 102 HP(2002 MOD. ÖNCESİ), 1.6 16V 105 HP, 1.9 TDİ. ŞANZUMAN SEÇENEKLERİ MANUEL, OTOMATİK VE TİPTRONİK OLMAK ÜZERE 3 ÇEŞİT.

• pekala tracksin abs, asr, eps, vs donanımları noluyo park sensörü far sensörü bunlar yokmu boralarda

bu topic çok slow arkadaşlar biraz canlandıralım hadeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşkazalı48 -- 19 Ekim 2007; 11:16:17 >
  • BORA 1.6 TRENDLINE MODELİNİ UNUTUYORSUNUZ
  • evet trendline da vardı o unu unutmayalım ama topic çok yavaş
  • trendline donanımıda var evet. ama daha sonraki üretimlerde primeline oldu yani primeli
    ne ile aynı donanım
  • yahu tamam da bu modelllerin tam donanımlı listelerini bi bilen yokmu ya
    mesela hangisinde abs epc asr kaç hava yastığı. hagsinde yol bilgisayarı . işte model ve donanımlarını istiyorum .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.