Şimdi Ara

BORACILAR (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurul

Arkadaşlar 2004 model Bora comfortline aracım için ekteki (siyah olan) cihazı Ebay'dan sipariş ettim (400$, Çin'den gelecek). Bundan kullanan varmı aranızda.

Cihazım geldi ve montajı yapıldı. tüm fonkksiyonlar (arka görüş kamera dahil) çalışıyor.

• hocam oldukça güzel duruyor güle güle kullanın... nerdeyse aracın orjinal aparatıymış gibi duruyor
  • dostlar bunun markası serisi tam olarak nedir? fiyatı ne kadardır?fonksiyonları ile birlikte açıklarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarihcifss

dostlar bunun markası serisi tam olarak nedir? fiyatı ne kadardır?fonksiyonları ile birlikte açıklarsanız sevinirim..

Merhabalar,
    Cihazın ebay satış fiyatı 399$, yaklaşık 40$ kargo ücreti. Türkiye'ye girdikten sonra:Gümrükten geçirebilirsek 80$ vergi, 215 Euro bandrol. Eğer gümrük tanıdığın varsa 215 Euro daha düşük (80..100 euro) olabilir.
    Ebay'da bora dvd olarak aratırsanız ürünler direkt olrak çıkıyor. Marka tip yok. OEM ürün.
    fonksiyonlar:TV, GPS (IGO8 son sürüm), Radyo, DVD/CD Player, Ipod bağlantı, Bluetooth, Wince 5.5 İşletim sistemi, Uzaktan kumanda var. Geri görüş kamera..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurul -- 9 Kasım 2011; 15:35:33 >
  • arkadaslar borama rcd200 veya mfd 1 arıyorum yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar acil yardım istiyorum buraya yazmak aklıma geldi 2000 comfort var bugün lpg almaya gittim giderken çeyrek depo benzin vardı lpg aldım benzin göstergesi aşşağı doğru inmeye başladı uyarı lambası yandı sonra depo göstergesi dibine kadar indi ama bu sefer de uyarı lambası söndü gösterge dipte benzine aldım biraz gittim benzin var ama gösterge sıfır uyarı yok başına böyle bir iş gelen varsa yardımcı olsun lütfen :( cevaplarınızı bekliyorum
  • uğraşmayın BORA HIGHLINE CD CHANGERRRRR
  • bendede highline bora var ama sanırım 2003-2004 lerinde cd changer var sadece ?
  • bende 2004 model pasifik 1.6 zavoli marka sıralı tüp bulunan 92000 de arabam vardır.arabanın rengi şeker beyazıdır.arabann hiçbiyerinde boya yoktur sadece kaputta 3 adet ufak çizik vardır o da şeker beyazı olduğu için pek fazla belli olmuyo arabanın tek sorunu cd çalar olmamasıdır arabada 4 adet hava yastığı vardır manuel vitestir.27000 TL veren olursa anlaşabiliriz(manuel vites şeker beyazı tiguanı olanla takas yapılabilir)

• Arka kapı ya hoparlör takmak istiyorum acaba hoparlör yerinin kaç cm olduğu bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can__35 -- 8 Aralık 2011; 16:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: can__35

Arka kapı ya hoparlör takmak istiyorum acaba hoparlör yerinin kaç cm olduğu bilen varmı?

16 cm olması lazım
  • Bu sabah aracı çalıştırdığımda herşey normal gibi çalıştı ama göstergedeki ışıkların orta taraflarındakiler yanıyor, ve kilometre sayacı falan çalışmıyordu, böyle bi problemi daha önce yaşayanınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

Orijinalden alıntı: can__35

Arka kapı ya hoparlör takmak istiyorum acaba hoparlör yerinin kaç cm olduğu bilen varmı?

16 cm olması lazım

Ön kapılar orjinal hapörlor' arka kapılar için marka önerebilecek birileri varmıdır?
  • Boracılar yaşıyormu ya ? Bi sorum olucak ama forumda takılan yok ./
    2004 pasific boram var Rcd 200 buldum 0 denilicek kadar az kullanılmış . Pasific'lerde Can Bus özelliği varmı ? bilgisi olan cevaplarsa cok mutlu olucam iyi akşamlar herkeze..
  • Arkadaşlar 1,9 TDI 110 BG boram var .. Amartisörleri değiştirdim 0 taktım .. yinede çukura girince felakat bir ses sanki bir parça yerinden kopuyor gibi oluyor ..

Süspansiyon için ne yapmamı önerirsiniz..

Sevgiler ile.
  • arkadaşlar iyi muhabbetler.Ben de yeni Boramla aranızdayım.1.9TDİ 90BG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

arkadaşlar iyi muhabbetler.Ben de yeni Boramla aranızdayım.1.9TDİ 90BG

Hayırlı uğurlu olsun, Allah servis ve mazot parası dışında dert ve harcama vermesin.. Güle güle kullanın aracınızı. Bu arada ne renk ve kaç km'de ve kaça aldınğınızı öğrenebilir miyiz?

Edit: Pardon resme dikak etmemişim. Resim sayesinde rengi öğrendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnn -- 22 Aralık 2011; 1:50:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rakipsiz Fırtına

arkadaşlar iyi muhabbetler.Ben de yeni Boramla aranızdayım.1.9TDİ 90BG

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanınızz kazasız belasız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inundatio

Arkadaşlar 1,9 TDI 110 BG boram var .. Amartisörleri değiştirdim 0 taktım .. yinede çukura girince felakat bir ses sanki bir parça yerinden kopuyor gibi oluyor ..

Süspansiyon için ne yapmamı önerirsiniz..

Sevgiler ile.

üstad takılan yere götürsen bi baksalar.acaba takarken bi eksiklik mi yapıldı yada başka bişi mi oldu?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.