Şimdi Ara

BORACILAR (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boracilar kaybolmussunuz nerdesiniz yy a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay bee vakti zamanında ben açmıştım bu başlığı. 2004 bora pacific aracım vardı ozamanlar. zaman nede çabuk geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxmuaythai

vay bee vakti zamanında ben açmıştım bu başlığı. 2004 bora pacific aracım vardı ozamanlar. zaman nede çabuk geçiyor

Kardesim 1.8 4mation 2000 model boralar nasil bir bilgin varmi 180000 bin kmde 24 bin liraya satiliyor sitede .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsoo19071996

quote:

vay bee vakti zamanında ben açmıştım bu başlığı. 2004 bora pacific aracım vardı ozamanlar. zaman nede çabuk geçiyor

Kardesim 1.8 4mation 2000 model boralar nasil bir bilgin varmi 180000 bin kmde 24 bin liraya satiliyor sitede .

Hocam butcenizi bilmiyorum ama yok bora artık alinacak bi arac degil.ben 5 yıl kullandım zamanina göre güzeldi ama eskidi artık. Soylediginiz 1.8 model hem tutulmuyor hemde deli gibi yakar. Daha yeni baska marka modellere bakmanizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hüsoo19071996

quote:

Hocam butcenizi bilmiyorum ama yok bora artık alinacak bi arac degil.ben 5 yıl kullandım zamanina göre güzeldi ama eskidi artık. Soylediginiz 1.8 model hem tutulmuyor hemde deli gibi yakar. Daha yeni baska marka modellere bakmanizi tavsiye ederim.

15 25 bi butcem var ne onerirsiniz ben bora vectra astra golf4 gibi araclara bakiyordumda 2000 2001 modellere

• Temiz golf 4 alın daha iyi bence.

• 2000-2001-2002 model arası dizel otomatik bora arıyorum.Ama Kmler aşırı yukarılarda ve otomatik diizel olmasından korkuyorum.Ciddi olarakta hevesliyim bu araca.
    Fikriniz nedir otomatik dizelciler ?
  • Bende 2004 pacific otomatik almayı düşünüyorum. 84 binde araç.
    Aracı kullanmış yada bilgisi olan kimse varmı. Kronik sorun yaşar miyim.

• Merhabalar Rcd 200 den anlayan birisinin bilgilerine ihtiyacım var bu numaradan ulaşırsa çok mutlu olurum teşekkürler 0507 304 93 00
  • 2004ten beri pasific manuel bora kullanıyorum tavanda ki döşemelerin sıcaktan gevşemesi dışında kronik bi sorunla karşılaşmadım. Yakıt biraz üzebilir lpg'si yoksa onun dışında zevkli konforlu ve kaliteli diye nitelendirebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can__35 -- 2 Haziran 2015; 19:28:40 >
  • Ben keşke biraz daha yol tutsaydı diyorum bi de biraz daha beygir onun dışında herşeyini seviyorum
  • Bora 1.9 TDI 110Hp 2001-2004 model arasi almayı dusunuyoruz dizelleri nasıldır yakıt tuketimi vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrizmaN

Bora 1.9 TDI 110Hp 2001-2004 model arasi almayı dusunuyoruz dizelleri nasıldır yakıt tuketimi vs.

güncel dizel ve benzer güçlülere göre biraz daha fazla yakar ama daha sorunsuzdur ve biraz daha sesli çalışır ama mazot seçmez etmez sizden kaynaklanacak hataları daha çok tölare edebilir...

Başka sorunuz varsa cevaplarım.
  • Teşekkürler yorumlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

Orijinalden alıntı: GrizmaN

Bora 1.9 TDI 110Hp 2001-2004 model arasi almayı dusunuyoruz dizelleri nasıldır yakıt tuketimi vs.

güncel dizel ve benzer güçlülere göre biraz daha fazla yakar ama daha sorunsuzdur ve biraz daha sesli çalışır ama mazot seçmez etmez sizden kaynaklanacak hataları daha çok tölare edebilir...

Başka sorunuz varsa cevaplarım.

peki boraların 1.6 16valf olanları nasıl benzinli modeli lpg ile uyumu
  • 1.6 8V olanlar benzinle değil lpg ile çalışsın diye üretilmiş bir motor diyecek kadar uyumlu iken 16V olanlar nazlanmazlar ama 8V kadar uyumlu değiller. Üst devirleri 8V'e göre ciddi canlı olurlar ve tüketimi nerden baksanız 1.5 litre kadar aşağıda seyreder. Zira benim boram şehir dışına çıkmadığı haftalarda tertemiz 12 litreleri görebilmektedir ama tabii sürerken kesinlikle az yaksın kaygısı gütmeden hunharca gavura vurur gibi zulmederek sürüyorum

Kastığım dönemler de oldu o zaman da şehir içi 8.5-9 litre,

işte benimki 8V ve 16V'ler bundan 1 litre en az daha az yakar..
  • Arkadaşlar merhabalar....
    Bende de 2005 1.6 Pasific var. Araçları kullanmaktan başka bir şeyden anlamadığım için size sormak istediğim 2 soru var.
    1. Motor bölümünde akünün hemen arkasında baya bi boşluk var. Sanki zamanında orada birşey varmışta sonradan sökülmüş bir daha takılmamış gibi.
    2. Bazı arkadaşlarda da okudum, benim direklerdeki (ön 2 ve arka 2 direk) bezler sökülüyor. Bunlar normal mi? Yapıştırsam sorun olur mu? Olmaz ise ne ile yapıştırayım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler...
  • zirtapoz18 Z kullanıcısına yanıt
    1-evet o dediginiz yer bostur. Herhangi bisey yoktur orada.

2-sicagin etkisiyle bezler acilir. Ben olsam dosemeciye yaptiririm.

• Yardımlarınız için teşekkür ederim.
    İyi günler...
  • almanyada çıkalı aylar oldu bir türlü ülkemize gelemedi, borusan yine bmw'nin eskilerini bizim millete boru gibi döşemekle meşgul heralde
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.